יש!!!!!!!! אושר!!!!! :)

Black Star

New member
יש!!!!!!!! אושר!!!!! :)

המממממ, אז ככה... כתבתי לכם בשבוע שעבר שהייתי באודישן למתא``ן (תחום מחול)? לא זוכרת אם כן או לא... בכל מקרה- הייתי. יום רביעי שעבר, אמצע שומקום... סתם, זה היה גבעתיים והבי``ס הכי יוקרתי בארץ (תלמה ילין). ובכל מקרה, היה קל אבל הייתי לחוצה. אז לא ידעתי אם עברתי. בקיצור היום חיכתה לי מעטפה בתיבת דואר, היא הייתה דקה אז אמרתי לעצמי שרוב הסיכויים שלא התקבלתי... אבל התקבלתי!!!!! YAY!!!!!!!!!! :) איך אני מאושרת... סתם רציתי לספר :) יעלי.

leeloo

New member
כל הכבוד!

איזה יופי שהתקבלת! תלמה ילין הוא באמת ביה``ס מצוין. אני יודעת מכמה חברות שלי שלמדו שם, אמרו לי שהוא ממש מוצלח. אני זוכרת שאני התקבלתי למגמת קולנוע-תקשורת בביה``ס מזה שמחתי! כי רציתי ממש להיכנס לתיכון הזה ולא לאחרים, כי האחרים היו גרועים, והצלחתי! הייתי כל-כך מאושרת! אז באמת- כל הכבוד! ושיהיה לך בהצלחה!

orchid

New member
יעלי!!! : )

אני גאה בך! כל הכבוד לך! כמה זמן לא יצא לנו לדבר אונליין.... בכל מקרה, אני מאושרת בשבילך! !yey רוני. :cool:

Levinzone

New member
יי!

מזל טוב בובה..... רגע, זה לא היה מבחן קבלה לבי``ס, נכון?

erlich

New member
יעל!!!!!!

אין לי מילים. קבלי ח``ח אחד גדול!!!!!!! אני מאושר בשבילך... את תלכי??? אבל את בכיתה יא עכשיו לא? אז מה יקרה כאילו רק ל-יב תלכי? תודיעי לנו מה קורה.. אנחנו מתרגשים לא פחות, ארז.

Black Star

New member
הבהרה...

המבחנים לא היו לבי``ס... הם סתם נערכו שם.. המבחנים הם למתא``ן, זה משהו לגמרי אחר :)

מזל טוב!!!!

גם אני רוצה להיבחן למתא``ן, איך עושים את זה?? והתקבלת לתלמה? וואו, זה ממש ממש ממש ממש מגניב. אבל אני חייבת לציין שמחול אצלנו יותר טוב משל תלמה :) אנחנו טובים מהם בכל תחום, חוץ מאמנות פלאסטית ומוסיקה אבל חפיף גם תלמה רולז בהצלחה!!! THiNK FLOYD מיכל

למעלה