יש אומרים
7

hospital_food

New member
יש אומרים../images/Emo58.gif7

בפרק selfless בקטע שבאפי מדברת עם ספייק בנחמדות (שחשנו שהוא מדמיין) ספייק לא מדמיין את זה, אלא פשוט מדובר ברשע העונתי ששינה צורה לבאפי.

Adrienne

New member
גם אני חושב ככה... ../images/Emo58.gif7

אבל למה שהרשע העונתי יתנהג יפה לספייק? ולמה באפי התנהגה אליו כזה מגעיל? אז זה אומר שהוא לא משוגע, זה רק הרשע ובאפי שמשגעים אותו כל הזמן...

talrv

New member
גם אני חשבתי על זה

לפרקים ששודרו עד עכשיו בשביעית
גם אני חשבתי על זה.. מעניין מה יקרה.. (אלו רק השערות לא ספויילרים) אם הביג באד או ליטל באד, או מדיום באד, או וואטאבר המשנה צורה הוא רק הזיה או שהוא אמיתי, ואם הוא היה באפי. ולגבי הקטע בסוף לקחים, שבאפי מופיעה בתור האחרונה, אתם חושבים שהיא תהיה הביג באד של העונה?? אני מקווה שלא, כי אז זה די יהיה מיחזור, במיוחד שווילו הייתה הביג באד בעונה שישית, ואנג´ל בעונה שנייה, הבנתם את הפואנטה.. זה באמת מותח אותי, ואני מתה כבר שהעונה תמשיך, אבל אין השבוע פרק
, ונצטרך לחכות ולראות. ואם אתם עונים להודעה בבקשה תציינו אם זה ספויילרים אמיתיים או השערות, ואל תרשמו רק "
7" אלא גם אם זה ספויילר אחרי הפרקים ששודרו או רק עד אליהם.. טל החולה

Idomania

New member
../images/Emo58.gifאה זה לא היה ברור??

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו...זה כל הקטע היה להראות שהוא עדין משגע אותו

Idomania

New member
אז כנראה שזה..../images/Emo58.gif

היה קטע שכל אחד יבין את זה איך שהוא רוצה.. אני פשוט הייתי בטוח שזה ההוא מהפרק הראשון

idan3k

New member
זה הקטע! אנחנו לא אמורים להבין...

כרגלי ג´וס משחק לנו במוח... אנחנו אמורםי לחשוב על שתי האפשרויות ורק ארי שנשתגע הוא יגלה לנו מה זה!

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif לדעתי (רק השארות)

הדבר הזה שהיה בסוף Lessons הוא לא יותר מיציר דמיונו של ספייק. אין יצור כזה שמחליף צורה בין הרשעים העונתיים. זה גם די מטומטם, לדעתי, משהו שמחליף צורה. לדעתי כל הרעיון הוא לגרום לנו לחשוב שזה הדבר, אבל אין לו שום קשר למה שיקרה. או שאולי הדבר הרשע והקדמוני הזה שכולם מדברים עליו דיבר אל ספייק ע"י התגלמויות שונות לרשעים השונים, אבל אין הוא בכלל מין משהו לא מוחשי שכזה.

Idomania

New member
השארה שלי..../images/Emo58.gif

שזה כן יצור כזה ואני חושב שה היצור ההוא שנתן לו את הנשמה...(הרי מאיפה הוא צץ פתאום, וגו´ס סתם העלים אותו???) טוב בעתם יכול להיות שלא יהיה אליו יותר התייחסות.. ובכלל יש לי תאוריה גם על כל החזרה של באפי מהקבר אבל זה תלוי על שמועות מהעונה השביעית אז אז זה סתם לא יהיה חשוב עד שזה יקרה ולא סתם שמועות...

crusher

New member
אני חושב שזה בכלל משהו אחר...

הביג באד של העונה אמור נראה לי להתקשר לכל הבנות האלה שהראו בשתיים שלוש פרקים הראשונים של העונה השביעית שרואים אותן בורחות ממשהו ואז "מישהו" מגיע אליהן וככל הנראה רוצח אותן.... העניין הזה והעניין עם ספייק צריך איכשהו להתקשר ...

14מתן

New member
לא צריך להודיע

על ספוילר אחרי שכבר הרבה הודעות בשישרשור הם ספוילר זה ברור שזה יהיה עם ספוילר ! אם מישו באמת לא רוצה לקרוא ספוילרים הוא לא יקרא את השירשור !!!

dehofrin

New member
אבל למה לכעוס??../images/Emo168.gif

אממ... שיניתי ניק... פעם הייתי Adrienne...

crusher

New member
כל העניין הזה של הספויילרים...

אני מציע ששירשור שמתחיל בספויילר, פשוט שאנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה לא יכנסו אליו...
(האמטוקונים העונתיים..)

Idomania

New member
עצה.. יהיה יותר יפה עם תרשום..

D´hoffren וגם ככה כותבים את זה...

Idomania

New member
אופס..

D´Hoffryn דרך אגב רציתי להגיד שזה הכינוי שלי באיסיקיו!!!!

dehofrin

New member
אי אפשר לשנות... פתחתי ניק חדש...

ואי- אפשר לעשות "´" בניק...

Woogyman

New member
ההשערה שלי |ספויילר|../images/Emo110.gif

מכיל ספויילרים לעונה השביעית למה ששודר עד עכשיו. כל שאר הדברים הם רק השערות. לדעתי זה הרוע הראשון. למה? ובכן, הנושא שלו הוצג ממש ברפרוף בעונה השלישית, כך שברור שהסדרה תחזור להתעסק בו. הוא משנה צורות ומשחק לאנשים במחשבות (ראינו את זה בעונה השלישית) ומה יותר מושלם לעונה האחרונה (בינתיים) מאשר התמודדות עם הרשע? מצד שני, זה נראה ברור מדי, לא? יכול מאוד להיות שיכוונו אותנו לחשוב ככה, ובסופו של דבר יצא שזה משהו אחר לגמרי.

למעלה