יש אולי דרך

יש אולי דרך

לעזור בנדודי שינה ? כבר כמה זמן שאני לא נרדמת עד 7-8-9 בבוקר, ואז נדפק לי כל היום... או שאני יושנת עד הצהריים ואז מתבזבז לי היום על שינה... או שאני קמה רגיל ואז מתה מעייפות.. אבל הקטע זה שאני עייפה רצח ולא נרדמת... אני בקושי מחזיק ה תצמי עכשיו ולא נרדמת כבר שעתיים... ואל תגידו לי כוס חלב כי אני בחיים לא אעשה את זה
מראש

טוטס

New member
כמה עצות אישיות...

קודם כל - גם אם לא עייפים להיכנס למיטה בשעה נורמלית 22:00/23:00 ולשכב בחושך כאילו הולכים לישון. זה בהדרגה מרגיל את הגוף לסדר שעות חדש. לצד זה, אולי לעשות לפני השינה מדיטציה או קלטת הרפיה - שוב, גם כדי להירגע יותר דבר שעוזר לשינה וגם כדי להרגיל את הגוף שאחרי שעושים מדיטציה הולכים לישון. אחרי כשבוע שתעשי את הדברים האלה (גם אם במהלך השבוע לא תרדמי מוקדם אבל תקפידי לעשות פעולה מסוימת בדיוק לפני השינה ואז להיכנס למיטה ולשכב בחושך) את תראי שהגוף יתחיל להתרגל וידע להכין עצמו לבד לשינה. כנ"ל עם ספר - לקרא ספר במיטה ואז לשים את הספר בצד וישר לשכב לישון. זה מאמן את הגוף והוא זוכר יפה מאוד שאחרי כל אחת מהפעולות הנ"ל (שוב - כל עוד זה נעשה באופן עקבי) הוא צריך להכין עצמו למנוחה. מציעה לך בימים הראשונים בכוח לקום מוקדם ובקושי לישון בלילה ולאורך כל היום לא לישון שנת צהריים אחרי יומיים כאלה את בסוף תרדמי - יש גבול כמה הגוף שלך יכול להחזיק את עצמו. צריך רק כוח רצון והתמדה! לילה טוב!!!

Breaking Wave

New member
מחשבות משתוללות לך בראש?

את במתח? יש משהו שמדאיג אותך? מפחיד אותך? מציק לך? את בתקופה קשה? לחוצה? כואבת? אולי הרגלת את עצמך לישון בבוקר ולקום בצהריים\ערב? במידה וכן, תשני את זה. כשאת לא נרדמת עד 7-8-9 תחזיקי את עצמך לא לישון עד הלילה(9-10) ואז תירדמי יופי.

למעלה