יש אבל איפה?

l o v e u2

New member
יש אבל איפה?

לא רוצה להגיד אם יש או אין אלוהים בעולם! לא רוצה לחשוב על איך נברא העולם! לא רוצה לדעת מה גרם לשואה! לא רוצה לדעת מה מצב המדינה! לא רוצה לעצום עניים לעד! אני פשוט רוצה שיהיה רק טוב! אני פשוט רוצה לפתוח עניים ולגלות שטוב!! אך כל פעם שאני פותחת עניים משהו חזק בעל כוח גדול תמיד מראה לי שרק רע..שאין דרך טובה!! אז אני שואלת אותכם רק אני חייה ככה או שגם אתם?????????????????

שלום

שלום לכולם אני חדשה פה הסיבה שבגללה העזתילהכנס לכאן היא שהשם עניין אותי כי למען האמת בואו נגיד ככה עד לפני שבוע הגדרתי עצמי כמאמינה-אמונה בשבילה הייתה מוגדרת כשהייתי מאמינה שיש יד עליונה, היסטורייה שלמה מבוססת על זה....חגים מצוות שבת וכו'........ בחיים שלי חוויתי הרבה רע....... אומנם אני כולה בת 17 אבל הצלחתי לחוות כאב כשאבא מת לך מול העיניים...... סבא וסבתא אחריו....... משפחה מתפרקת אמא בדיכאון, אחרי שנתיים מא הכירה מישהו חדש אבבל שוב השבוע הזה החבילה התפרקה אחרי 5 שנים יחד........ ושוב הדיכאון והזיפט השפיעה קשו על כולם... מה גם שבתקופה הזו אבא נפטר מה שמאופיין כתקופה הקשה ביותר..... אני חושבת שעד עכשיו האמנתי או יותאר נכון קיוויתי שיש יד עליונה היום אני בכלל לא בטוחה........ ואיתך אני מאוד מסכימה-יש אבל איפה???????????? את המילה יש הייתי משמיטה.......

יוסף ק

New member
אני חי בתוכי

כמה קיטשי ככה נכון-"תעשי רע יהיה רע, תעשי טוב יהיה טוב" רוצה להרגיש טוב שימי זין על הכל ותעשיש מה טוב לך. תפסיקי להסתכל על העולם ולראות רע, תתחילי להסתכל על עצמך (חיצונית ופנימית) ולראות טוב. נ.ב. אם שום דבר מזיוני בשכל שכתבתי פה לא עוזר תתחילי לעשן גראס (זה תמיד עוזר לשים כל דבר בפרופורציה...)

למעלה