ישתבח ויתעלה שמו..

sarelosh

New member
ישתבח ויתעלה שמו..

של מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא שאני כל כך אוהב אותו !!! מה גם שהביא לנו את רבנו הקדוש וברגע זה מ-מ-ש קיבלתי פקס שמהווה חלק מאישור שאני אמור לקבל מהצבא (בתפקיד המניעה..) לצאת לאומן בראש השנה להקביל את פני רבי ומורי עטרת ראשי הצדיק הרב רבי נחמן בן פיגא בן שמחה מברסלב מאומן שעליו נהוג לאמר זכותו יגן עלינו ויש מוסיפים ועל כל ישראל ( המחמירים אף עונים אמן) חחחח...... חחחחחחחחח.....חחחחח........ אני עומד לרחף מרוב אושר!! אתם מבינים מה זה ? אני עם שליש רגל ימין כבר אצל רבנו..! איזה שמחה אשרייכם יהי רצון שנזכה לראות את כולכם שם... אומן אומן יההההההההה.... ושנזכה לגאולה מהר מהר מהר !!! זכינו, בקיצור . . . . !

אשריך!!!

אומן אומן ראש השנה אייאיאייייייי!!! וכגודל הכיסופים והרצון להתקרב לרבינו ולהיות אצלו על ראש השנה כך יפתחו שערי רחמים והשם בטובו יזכה אותך להיות אצל רבנו, כי איך אפשר שאבא אשר כל כך אוהב את בנו לא יתן לו מתנה לחג? במיוחד שהילד כל כך רוצה...??? "צריך להבין ולדעת כי ככל שהמצוה או המעשה הטוב חשובים יותר, כן דרושים יותר רצון וכיסופים כדי לקיימן. על כן מזמין השם יתברך לאדם מניעות כבדות יותר, כדי שחפצו ורצונו יתגברו יותר. כי כאמור, ככל שהמניעות גדולות יותר, כן מתגבר הרצון להתגבר עליהן יותר.....וכשמתגברים ברצון אדיר כראוי, אזי השם יתברך מסיע לשבור את כל המניעות ולהתקרב באמת לצדיק האמת בשלמות"(ספר עצות המבוארות, ע' 'מניעות') בע"ה יתברך תזכה להתגבר ברצון גדול, וכנגד כל המניעות תגיע לרבנו הקדוש, צדיק יסוד עולם, נחל נובע מקור חכמה רבנו נחמן בן פיגא מברסלב זיע"א. אשריך וטוב לך!!!

וכדי להגביר הרצון...

...הרי לך תזכורת מה"תשליך"....... (בקרוב אצלך ואצל כל מי שחפצו בכך באמת)

אשריכם ישראל!!!!!!!!

מה אומר לכם אין דבר גדול מזה!!!!מליהיות אצלי על ראש השנה!!!רק ה' יתברך נתן לי זאת במתנה שאני יודע מהוא ראש השנה!!!!!
אשרינו אשרינו
שיש לנו רבי כזה....אוי אוי עד מתי ריבונו של עולם אבלה את ימי בהבל שכזה...אוי ואי רחם עלי ועל כל ישראל

למעלה