יששש! הפסקת אש

טופז2

New member
זה משתמע באמת

כמו יאוש ואכזבה של הדור המבוגר. אבל אולי מסר גם מצד שני לנוער? מסר עם בקשה לשיתוף פעולה? מפני שהנוער נחשב לדומיננטי במה שקשור למאבק למען עתיד העולם שלנו, כדור הארץ.

מוגג

New member
זה שיר שטחי, מתפנק

משעמם מוזיקלית ונכתב קצת אחרי "דור" של אהוד מנור ולפניו היו שירים נוספים שאמרו בדיוק אותו דבר. זה שיר סינתטי קלישאי שאינו מחדש דבר, נשמע לא כן ולכן מעצבן.

שרוֹן

New member
רבע ../images/Emo32.gif

תגידו, נדמה לי, או שמטוסי נוסעים טסים רק כמה מטרים מעל לראשינו? אני בתחושה שחילקו את השמים לשמים גבוהים (טיסות של כלי טיס צבאיים), ושמים נמוכים (טיסות אזרחיות). ניחה כל המטוסים והמסוקים שחולפים גבוה מעל ראשינו חליפות-צפון-דרום. עכשיו יש טיסות מערבה מזרחה, בנומך מדאיג.

שרוֹן

New member
אז זהו שלרגע חשבתי אנחנו בלוד

בירושלים גם לא רואים את הטיסות צפונה. רמת השרון פה, ורוב הזמן אנחנו שומעים את זימזומי המסוקים ואיוושת מטוסי הקרב. וכדי שלא ישעמם כל הזמן צפון דרום, דרום צפון, טסים לי פה מטוסי נוסעים מעל הגבה בכיוון מזרח.

אוֹחַ

New member
כמו כביש קומותיים?

מטוסי קרב נוסקים לגובה רב בתוך מרחק קצר, בעוד מטוס נוסעים, כשהוא נגלה לעינייך (בארצנו הקטנטונת), הוא בשלב של המראה או נחיתה.

שרוֹן

New member
מוך מידי, מוך מידי

מטוסים ראו כאן רק מגובה רב. עכשיו זה ממש נראה כאילו הם הולכים לנחות על גג הבית שאחרינו.

למעלה