יששש ! אני גאה בעצמי

דן צ

New member
יששש ! אני גאה בעצמי

אז היום הלכתי לסופר כרגיל עם רשימת קניות, הבטחתי לעצמי במשך כל השבוע להצמד לרשימה ולא לקנות מעבר לכך, אני מוכרח לומר שזה היה קשה , קשה עד מאוד , מכל המדפים היה נדמה לי כי המוצרים מחייכים אלי וקוראים לי לקחת אותם , כדאי לי לקחת אותם הרי העגלה נראית ריקה כזאת , ללא חיים וללא מעוף , המוצרים היום ציבעוניים יותר מתמיד, מגרים יותר מתמיד ונחוצים עכשיו דווקה. אבל התאפקתי וסבלתי וסבלתי והצלחתי , הגעתי לקופה רק עם המוצרים הרשומים ברשימה , אפילו הקופאית החייכנית הסתכלה עליי במין מבט מוזר שכזה , "זה הכל ??" היא שאלה בהפתעה גמורה, ואני בחיוך מבוייש עניתי ש "כן" . יצאתי מהסופר בהרגשה מעורבת , כי בכל זאת הצלחתי אבל מצד שני הרגשתי מין ריקנות שכזאת, כאילו הוציאו לי כלייה או ריאה , משהו חסר לי ביד , כשארזתי את המוצרים לשקיות זה היה זריז , בסך הכל 4 שקיות. אבל............ תמיד ישנו את ה"אבל", הצלחתי לנצל פירצה בחוק (ברשימה), אישתי רשמה ברשימה "מעדנים", אבל לא רשמה איזה מעדנים וכמה, אז קניתי 6 סוגי מעדנים , סך הכל 18 מעדנים. הגעתי הביתה בשימחה וגיל ומסרתי לאישתי דו"ח מפורט על כל מה שעבר עליי בסופר , איך הצלחתי לעמוד ברשימת הקניות ובהצלחה מרובה. (אפילו סיפרתי לאמא ואבא ואחותי הקטנה) ואז אישתי פרקה את הקניות והתחילה עם השאלות, "למה לא קנית חלב? , למה לא קנית גבינה? ולמה? ולמה ולמה?". אבל זה לא היה ברשימה. עכשיו אני שואל את עצמי ואותכם " ללכת לפי הרשימה או לא??" אני כל כך מבולבל.....

maayan15

New member
../images/Emo6.gif חחחחח...

קודם כל, דןצ...גם אני גאה בך! כל הכבוד!!
עכשיו, תגיד לאישתך שהיא צריכה להחליט- או שאתה הולך לקניות בלי לסטות מהרשימה או שתרד ממך ולא תתלונן....

קניות של בעלי../images/Emo9.gif

בסד שלום תעשה מה שבעלי עושה צביא מה ברשימה ומוסיף משלו יותר ממה שכתוב או שלא מביא את מה שכתוב אלה מה שבא לו ואם אני אומרת למה אז יש לו תשובה לכי את אני מביא מה באה לי ,אל תשלכי אותי יותר תודה עליזה

דנץ !

הגיע הזמן לקרוא לילד בשמו, ולשלוח רק את אשתך לקניות. מה שלא תעשה, לא תעשה כמו שצריך, וזה לא מפתיע איש מאיתנו.

דן צ

New member
זה שאישתי פולנייה

לא אומר בהכרח שכל מה שאני עושה לא טוב ולא כמו שצריך. או שכן???

למעלה