ישששש לי אורח

batiarr3

New member
ישששש לי אורח

גיאצ'ו אצלי עד יום חמישי , הוריו נסעו לחופש איזה כיףףףףף לי בינתיים יש לו היום ומחר חוג בלט אבל מה עושים עם ילדודים שמשעמם להם כל הזמן חה חה חה אני מרגישה כמו צוות הוואי ובידור מן בבוקר עד הליל חה חה חה אם אסיים קניות וסידורים אסע איתו לקיבוץ ליומיים כי שם יש לו מה לעשות מפעילים אותם כמעט כל היום ,
אז גם אוכל לנוחה חה חה חה

dlia2004

New member
בתיוש, כל סבתא צרכה להיות גם קצינת בידור../images/Emo140.gif

שויי

New member
../images/Emo6.gif ענק פייה, את צודקת ../images/Emo65.gif

קצינת בידור בלשון המעטה........ באטרפליי
חוגגת עם גאיצ'וק שלה בריקודים את פייפייה מוכיחה כל פעם מחדש שאת קוסמת מדלגת בין ימים, ריקה שבויה בלסגור פערים הם הכוכבים, כולם התחברו כבר, אז אפשר לפתוח בספירה לבואה של הבלשית רונית, אחותי מימים ימימה גילגולילים.

stp51

New member
נראה לי גיא יכול להיות קצין הבידור שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תהנו ביחד, אחד מהשני הכי טובבבבבבבבבבבבבב

שויי

New member
../images/Emo194.gif גם אני במשרה מלאה

הביאו אלינו את הכוכבים, עכשיו הם כבר במיטות וחולמים על איילות. איזה אושר טפו

חלוקת בייביסיטר בחול המועד ...

ידוע הרי שאני בחול המועד בחופש, סוגרים את האוניברסיטה, וכבר הילדה אומרת לי: אמא, ביום שני אני לוקחת את ירין להצגה, ביום שלישי, אנחנו נוסעים לים אם יהיה חם, ואחר כך אני רוצה לקחת אותו לפארק בתל אביב ואחר כך ואחר כך ואחר כך ואת צריכה לשמור כמובן על ליעד הקטן ... ואני כבר הוריד (הלא מרוקאי) שלי מתחיל להתנפח במצח .... סופרת עד עשר, וכמעט אומרת בסדר, אבל כמעט, ואז אומרת לה: ממוש גם אני רוצה חופש, גם אני רוצה לצאת, יום אחד לתל אביב (שלירושלמים זה כמו ניו יורק), יום אחד ליפו (שלירושלמים זה כמו שוק בלונדון), ויום אחד אני רוצה לנסוע לים המלח ליום פינוק ומסג'. פוערת לי זותי הילדה זוג עיניים גדולות: מה? ואני אומרת לה מה מה? גם לי מגיע לא? אז זהו שהחלטתי לעשות לה רק יומיים בייביסיטר בחופשת פסח, בשאר שתסדר. גם לי מגיע לא? והבעל שלי פוער עיניים לשונו בחוץ, והוא בהלם... שאת תגידי לא? כל הכבוד. אז כל הכבוד לי, שגם אני לפעמים יודעת להגיד לא ולחשוב על עצמי.

קליפסו 8

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif נכנסתי לרגע,בין לבין ויופי נועה

למעשה סבים וסבתות בראש וראשונה צריכים רק להנות (מהנכדים), ואם זה הופך ל"עבודה" זה אממממממ, אמנם עבודה נעימה, לראות חיוך של נכד זאת הרגשה שאין שנייה לה, יחד עם זה אני בעד הגישה של נועה, לתת, כל אחד על פי קנה המידה שלו, מבלי לבטל את הרצון החופשי שלנו. לא תאמינו, האיש שלי החביא את המצות, ואני אפילו לא מחפשת אותן, נראה לי שכדי למצוא
, אני אאלץ לטפס על, שולחנות וסולמות
ומשהו שקיבלתי במייל על אבטיח: לא ניתן לדמיין קיץ ישראלי ללא אבטיח. בימי הקיץ הלוהטים מנת אבטיח ולידו גבינה בולגרית עושים לנו את היום. ב100 גרם אבטיח ללא קליפה וגרעינים יש כ-30 קלוריות, 0.2 גרם שומן. פרי בשל מכיל יותר מ- 90% מים וכ- 7% - 8% סוכר. איך נדע שהאבטיח שלנו בשל? לפי ארבעה סימנים: הקנוקנת המסולסלת שליד עוקץ האבטיח יבשה לחלוטין. החלק שבא במגע עם הקרקע מחליף את צבעו לצהבהב. כשמקישים על האבטיח, שומעים צליל עמום. כשלוחצים על האבטיח, שומעים מעין רשרוש (שמעיד על פריכות הקליפה) היפנים נוהגים לאכול אבטיח עם קצת מלח. כשחושבים על זה, זה לא ממש שונה מאבטיח עם גבינה בולגרית. השילוב של המתיקות והמליחות הוא באמת משהו אחר לגמרי, ומומלץ בחום. כדאי לא להוסיף יותר מדי מלח, כמה גרגרים יעשו את העבודה. יתרונות האבטיח בריפוי: 1. מעורר ביותר את ההשתנה. 2. מומלץ למניעה ולריפוי של אבנים בכליות ובדרכי השתן. 3. טוב למצבי דלקות שתן ובצקות. 4. במקרים של עודף חומצה בדם ובשתן. 5. מפיג דיכאון. 6. מאזן לחץ דם גבוה - גרעיני האבטיח (לא קלוי) עשירים בברזל. לעשות מיצוי של גרעיני אבטיח מושרים במים ולשתות לפי הצורך. 7. פצעים ופצעי בגרות - לשפשף את הפנים בחלק הלבן של הקליפה. 8. מפיג חום. 9. מנקה את עשן הסיגריות הנכנס לגוף האדם גם למעשנים אקטיבים וגם לפאסיביים. 10. גרעיני אבטיח - להשרות גרעינים כתושים היטב במים , לסנן ולשטוף את הפה - לניקוי כתמים וריח רע מהפה והשיניים. 11. קליפת אבטיח- משתמשים בקליפת האבטיח לטיפול בעור נגוע בפטרת. משפשפים את העור בקליפת אבטיח במקרים של כתמי עור. למיץ האבטיח השפעה מיטיבה במקרים של: הפרעות בלב, בעורקי הדם, אבנים וחול בכליות ובצקת. מונע התייבשות במקרים של איבוד נוזלים בזמן שלשול חזק, כולרה, דיזנטריה, דלקת מעיים, הקאה ובחילה. יום נעים לכולם

שויי

New member
../images/Emo6.gif נועה, בכל זאת יש לי הרגשה

שאת יודעת להנות גם בימי חול, נהניתי מהתוכניות שלך ועתה נותר רק לומר בהצלחה כי את שווה שווה את כל ההנאה. כל מה שנעניק לעצמנו יוצר זיקה גם לסביבה

batiarr3

New member
גיצ'ו ואני נהנים מאד,הבוקר

הלכנו יחד לקניות אכלנו דגים בצהריים גיצ'ו קנה לעצמו בסופר כל מיני דברים (בחיי שלא ממתקים - כי הוא לא אוהב)-ברוקולי,גרעיני סויה לחמניה מיוחדת ואפילו מקמח מלא הילד הזה מדהים בארבע נלך לחוג בלט עכשיו מנוחת הלוחם והוא במקלחת

למעלה