יששששש!!!

יששששש!!!

אני כאן!!! לא עוזבת אותכם שוב!!!! אני כאן!!!!! טוב.. נו.. תתנו לי להתלהב.. אפילו שלא נתתי לכם בכלל להרגיש בחסרוני.. :) אז מה קורה? מה חדש? שניקו חומד.. את לא מכבידה עליינו ואת יכולה לכתוב כל מה שאת רוצה .. במיוחד אם זה כולל לימודים (בתוך גלדי מאושר..) .. וחוץ מיזה... אני עדיין לא יכולה לנסוע עד אשקלון .. אבל .. ברגע שאני אוכל אני באה!!! :) בדויתית... שמעתי ששיגעת את אילן.. הוא אמר לי אחת ניכנסה לך לאי סי.. לא מספיק הדבר הזה מרעיש גם ההיא התחילה ``לצעוק`` שאת נשמה וכו` ... אז אני אוהבת אותך גם.. ושמחה שעשיתי לך מצב רוח.. :) תגוש .. טוב געגעתי.. את יודעת... :) נאסטוש.. אוייש.. אותך אני אוהבת. אפילו עם השבע שאת נותנת לי... אני אוהבת. :) פחח ניראה כמו מכתב פרידה... ובכלל אמור להיות מכתב חזרה... יאללה זהו סתמתי... אקסוש, טולי, קארל.... כל החבר`ה... love you all... רני... אהה.. רגע.. מורן ב. מנהלת פורום סטודנטים. (פחחחח כמה זמן לא כתבתי את זה..)

shanikoo

New member
כרגע העלת לי חיוך ענק של הפרצוף:)

אני שמחה שהכל בבסדר,עוד יותר שמחה לקרוא שאת אוהבת את העולם,נורא חשוב. ובטח שהספקנו להתגעגע... תראי איך הפורום נראה היום...למה את חושבת הוא ככה אם לא בגללך??? וואי,אני שמחה שעשיתי הפסקה מהלימודים.. טיפשה שכמותי,לא למדתי אפילו חצי.מישהי לא תישן היום הרבה. בכל אופן,מורני,יקירתי,אני שמחה שאת מרגישה טוב,ואל תדאגי עם הקטע אם אשקלון,קחי את הזמן..אני מחכה לך עד שתבואי,העידר שמתישהו זה יקרה... לילה טוב אוהבת המון שניקו

לא שמנו לב...

מי בכלל דאג???!?!?!? כולה היתה פה הודעה, שנשמעה ככה : זה אח של מורן. מורן לא יכולה להגיע, ולשלוח את ההודעה בעצמה. וגם לא בימים הקרובים. בפתאומיות. וגם לא לבוא כרגע לצ`אט. גם לא לפורום. ולא לבקר את אושר. אה, וגם לטלפונים היא לא תוכל לענות. אם מישהו ירצה, שיתקשר, ישאיר שם הודעה, ומישהו כבר ידאג להגיד לה מה היה בהודעה, מכיון שהיא לא תוכל לשמוע אותה בעצמה. וזה ימשך קצת זמן. אולי יותר מקצת. אולי, אפילו הרבה זמן. אז.. אחרי הודעה כזו, שמישהו ידאג? אתם רואים פה סיבה לדאגה?

bduya

New member
ישששששששש!!!!

את אוהבת את העולם... הממממממממממ טוב... רניצ`? אני אוהבת אותך את יודעת? וכ``כ שמחה שאת פה... למרות שאני ושני הרגלנו את עצמינו ביחד לעובדה שלא תהיי פה... אפילו נפתחה קבוצת תמיכה למתגעגעי רני באייסי קיו שלנו... אבל בלי טענות! פשוט חבל שעבדנו כ``כ קשה.. חחחחחחחח סתם. את פה! וזה מה שטוב! וזה מה שחשוב עכשיו! ומה שצריך עכשיו לעשות... זה לדאוג שתשארי פה! ;-) מובן???????????????? תגידי, קראת את מה שהלך פה כשלא היית?

אוסי

New member
ומה איתי ??? 8-p

את לא חושבת ששכחת אותי??? טוב לא חשוב...... העיקר שאת שמחה.. אני מאושרת נורא.. אוהבת ...אוסי.

למעלה