יששששש למדתי לנגן dammit כל כך בקלות
N Nikita2002 New member 19/5/02 #6 מאאאאגניב../images/Emo11.gif חשמלית יותר מגניב אבל גם קלאסית זו התחלה......בעיקר שאתה מנגן לבד
X xero1 New member 19/5/02 #4 כן, זה נורא קל כל השיר עם אותם אקורדים, C, G, A, F. הפתיחה היא הבסים של האקורדים, והגשר הוא פירוק של האקורדים מוקטנים. אבל בהצחלה, זאת התחלה כמה זמן אתה לומד?
כן, זה נורא קל כל השיר עם אותם אקורדים, C, G, A, F. הפתיחה היא הבסים של האקורדים, והגשר הוא פירוק של האקורדים מוקטנים. אבל בהצחלה, זאת התחלה כמה זמן אתה לומד?
Y Yuval Penny New member 19/5/02 #5 אני לא ממש לומד... אני סתם מנגן פה ושם אבל גם למדתי השבוע bro hymn של pennywise שאפילו יותר קל מ dammit
אני לא ממש לומד... אני סתם מנגן פה ושם אבל גם למדתי השבוע bro hymn של pennywise שאפילו יותר קל מ dammit
ּ ּpine appleּ New member 26/5/02 #19 אוקי.... בהודעה כתוב- יש!!! אני יודע לנגן את דמיט! (או משהו כזה....) מכך ניתן להסיק ש..... זאת הטבלטורה של השיר?...
אוקי.... בהודעה כתוב- יש!!! אני יודע לנגן את דמיט! (או משהו כזה....) מכך ניתן להסיק ש..... זאת הטבלטורה של השיר?...
E eb182 New member 26/5/02 #20 בדיוק זה הטאבים של השיר ואפשר לראות שזה קובץ טקסט ככה שזה לא יכול להיות השיר
S stevo32 New member 22/5/02 #9 ואני יודע ואני יודע לנגן את dammit all the small things what´s my age again dyestry grey dumpweed stay togther for the kids a sroty of a lonely guy reckless abandon what went wrong אבל בהתחשבות: dammit זה השיר הראשון שלמדתי תוך אממ 15 דקות שיהיה בהצלחה
ואני יודע ואני יודע לנגן את dammit all the small things what´s my age again dyestry grey dumpweed stay togther for the kids a sroty of a lonely guy reckless abandon what went wrong אבל בהתחשבות: dammit זה השיר הראשון שלמדתי תוך אממ 15 דקות שיהיה בהצלחה
P punk girl New member 22/5/02 #11 אני יודעת שזה קצת מוגבל אבל... מאיפה התווים? אני התחלתי ללמוד ממש לא מזמן ומאיפה אני יכולה להשיג תווים? סתם משעמם...
אני יודעת שזה קצת מוגבל אבל... מאיפה התווים? אני התחלתי ללמוד ממש לא מזמן ומאיפה אני יכולה להשיג תווים? סתם משעמם...
X xero1 New member 23/5/02 #12 punkhardcore.com ואם את מדברת פצפיסית (או איך שלא אומרים) על שירים של בלינק, אז אפשר רוב הפעמים להקשיב ולהוציא לבד, די קל.
punkhardcore.com ואם את מדברת פצפיסית (או איך שלא אומרים) על שירים של בלינק, אז אפשר רוב הפעמים להקשיב ולהוציא לבד, די קל.