הסברים
המכשיר שקניתי לא עושה חלומות צלולים - הוא מזהה אם אתה חולם או לא. ואז הוא עושה אורות כאלה - וזה עוגן קבוע שאתה יכול להשתמש בו. אני לא אוהב את האורות האלה, זה מאוד מעצבן אותי. עכשיו, קיים מכשיר נוסף של המכון הזה - שנקרא DreamSpeaker. מכשיר יקר מאוד (מאה ושבעים דולר אם אני לא טועה). המכשיר מחבר לנובה-דרימר וכל פעם שהנובה-דרמר מזהה שאתה חולם - במקום להאיר אורות - הוא משמיע הודעה שאתה הקלטת. במקום לקנות את המכשיר הזה - אני בונה אותו. אני בונה מכשיר - שעושה בעקרון אותו הדבר. מה שאני בונה - מתחבר לנובה-דרימר - מזהה את האות שלו שאתה חולם - ומפעיל דיסקמן או את המערכת - שינגן דיסק - שאני צורב עליו משפטים כמו "גיא - זה חלום!" או "גיא, אתה חולם"... ואז, זה ישמיע את זה בזמן שאני חולם ובחלום אני אשמע - "גיא, אתה חולם..." - ואני אדע שאני חולם. בקשר לשאלות: יש לי נובה-דרימר מהמכון לחקר חלומות צלולים. רכשתי אותו משם. ניסיתי אותו - ולא היו לי חלומות צלולים בעזרתו - כי לא השקעתי הרבה מאמץ בעוגנים האלה של האור כי זה סתם מעצבן. זה הבהובים מאוד מעצבנים כאלה שגרמו לי להוריד את המסכה בלילה ולהעיף אותה לצד השני של החדר. לכן, אני רוצה לסנות את הדבר הזה של הצלילים. זה לדעתי יותר נעים ויותר יעיל, לא? חלומות פז, Variety-