יששששש, הצלחתי!

Variety

New member
יששששש, הצלחתי!

הצלחתי לחבר את המכשיר לנובה-דרימר - בינתיים רק לנסיון, זה מפעיל מנורה קטנה כל פעם שזה מזהה שאני חולם. השלב הבא - לחבר להלחים חיבורים לדיסקמן או לכל מכשיר אחר שיכול להקליט - ולעשות שזה יבחר הודעה שיגיד. תאחלו לי בהצלחה בבקשה. Variety-

חלמן

New member
בהצלחה!!!

ואל תשכח מה שסיכמנו.... אם זה פועל אתה שולח לי .. אני ישלח לך 20 שקל בדואר.. :)

אלון ב

New member
בהצלחה !

לא הבנתי, אמרת "הצלחתי לחבר את המכשיר לנובה-דרימר" האם התכוונת שהמכשיר שלך זה בעצם הנובה-דרימר או שיש לך באמת את המכשיר ?? ואיך זה מזהה שאתה חולם בדיוק ? תודה, אלון

חלמן

New member
לפי מה שהבנתי

הוא התכוון למכשיר או גו´ק שבודק את האישיונים אם הם חולמים.. (תקנו אותי אם אני טועה.. ו- 90% שאני טועה..)

אלון ב

New member
אם זה ככה אז תיקון השאלה -

אם זה ככה אז ... מאיפה השגת את החיישנים וכמה הם עלו לך ? איך אתה מציב אותם מול העיניים בזמן השינה ? אלון

Variety

New member
זה לא ככה

הנובה-דרימר הוא זה שמזהה את זה אם אני חולם או לא. לנובה דרימר יש חיבור ששולח אות כל פעם שזה מזהה שאני חולם. אני מתחבר לחיבור הזה - ובתוכנה של הג´וק, עשיתי שאם אני מקבל אות מס´ X של הג´וק, תפעיל מנורה קטנה. במקום המנורה - אני אחפש איזה דיסקמן כזה שלא צריכים ושעדיין פועל, ובנה מנגנון שיפעיל את הדיסקמן - וישמיע את ההקלטה שצרבתי - ואחרי כמה זמן - יכבה את ההקלטה. ככה כל פעם שהNovadreamer יזהה שאני חולם, תהיה ההקלטה. ואחרי נניח 20 שניות זה יפסיק. בקשר לחיישנים - חיישן שפולט אינפרה אדום עולה 5 ש"ח וחיישן שקולט אינפרה אדום עולה 5 ש"ח. ככה שזה לא יקר. זה מסובך. אני לא צריך את החיישנים כי אני לא בונה מכשיר שמזהה שאני חולם. אני בונה מכישר שמתלבש על המכשיר הזה - כי יש לי אותו כבר. מקווה שהבנת. Variety-

אלון ב

New member
לא ממש הבנתי בבקשה תסביר שוב

לפחות לפי מה שאני יודע אז הנובה-דרימר זה מכשיר של המכון לחקר חלומות צלולים שתפקידו ליצור חלום צלול. אז האם אתה אומר שיש לך בעצם את המכשיר ? ( אני לא זוכר שאיי פעם הזכרת את זה בפורום ... ) איפה רכשת אותו והאם ניסית אותו ? היו לך חלומות צלולים בעזרתו ? תסביר שוב בבקשה אלון

Variety

New member
הסברים

המכשיר שקניתי לא עושה חלומות צלולים - הוא מזהה אם אתה חולם או לא. ואז הוא עושה אורות כאלה - וזה עוגן קבוע שאתה יכול להשתמש בו. אני לא אוהב את האורות האלה, זה מאוד מעצבן אותי. עכשיו, קיים מכשיר נוסף של המכון הזה - שנקרא DreamSpeaker. מכשיר יקר מאוד (מאה ושבעים דולר אם אני לא טועה). המכשיר מחבר לנובה-דרימר וכל פעם שהנובה-דרמר מזהה שאתה חולם - במקום להאיר אורות - הוא משמיע הודעה שאתה הקלטת. במקום לקנות את המכשיר הזה - אני בונה אותו. אני בונה מכשיר - שעושה בעקרון אותו הדבר. מה שאני בונה - מתחבר לנובה-דרימר - מזהה את האות שלו שאתה חולם - ומפעיל דיסקמן או את המערכת - שינגן דיסק - שאני צורב עליו משפטים כמו "גיא - זה חלום!" או "גיא, אתה חולם"... ואז, זה ישמיע את זה בזמן שאני חולם ובחלום אני אשמע - "גיא, אתה חולם..." - ואני אדע שאני חולם. בקשר לשאלות: יש לי נובה-דרימר מהמכון לחקר חלומות צלולים. רכשתי אותו משם. ניסיתי אותו - ולא היו לי חלומות צלולים בעזרתו - כי לא השקעתי הרבה מאמץ בעוגנים האלה של האור כי זה סתם מעצבן. זה הבהובים מאוד מעצבנים כאלה שגרמו לי להוריד את המסכה בלילה ולהעיף אותה לצד השני של החדר. לכן, אני רוצה לסנות את הדבר הזה של הצלילים. זה לדעתי יותר נעים ויותר יעיל, לא? חלומות פז, Variety-

Variety

New member
טוב נו...

חיברתי את הג´וק לנובה-דרימר שקורא אם אני חולם או לא בעזרת תזוזת העיניים. הנובה-דרימק שולח אות לג´וק בחיבור מיוחד כזה - ועכשיו שגיליתי מה האות - כתבתי תוכנה שכל פעם שזה זולח את האות, הג´וק מפעיל מנורה אדומה קטנה. במקום המנורה, אני צריך מנגנון שיפעיל ויפסיק את ההקלטה. Variety-

חלמן

New member
אני

חושב שעדיף במקום שתדבר. שיש סיכוי גבוה מאוד שזה יגרום שתקום בגלל זה שתהיה מנורה שתידלק ותיכבה.. כמה עלה לך כל הרכיבים שקנית.. הכלללללל תודה - יודעים מה אני עכשיו החלטתי להזדהות.. קוראים לי יניב - יניב

Variety

New member
למה מנורה?

הנובה דרימר עצמו בא עם מנורות. כל הרטע הוא שאני בונה כזה שישמיע הקלטה. זה הכי יעיל, לא? כתבתי כתגובה לאלון על המכשיר הדיוק למי שלא הבין, ומה אני עושה. לא נראה לי שזה יעזור לך הרכיבים אם אין לך את הNovadreamer שיזהה אם אתה חולם או לא. בעקרון עוד אין לי את כל הרכיבים - היום אני אלך לקנות עוד. אין לי מושג כמה זה יעלה, אבל לא הרבה. לדעתי הג´וק הוא הרכיב הכי יקר שהוא עולה בערך 25 ש"ח. חלומות צלולים, Variety-

Real Dream

New member
תשתמש במנורה בינתיים

תגיד למישהו שיבדוק אם המנורה דולקת ואם היא דולקת שילחש לך שאתה חולם

למעלה