שמי איזבלה, איזבל, איז, איזוש' איך שבא לך, אבל לא אליזבת (פשוט יש לי טראומות מהשם הזה ... סיפור ארוך ) . אבל תודה בכל מקרה, היה נהדר !!! ולא, לא הייתי בשוק מאף אחד. כולם אנשים נפלאים.
כי אני לא הייתי אף פעם בסיטואציה כזו, אבל אני חייבת לומר שהיה לי כיף גדול. נהניתי לרקוד ולשמוע אותכן שרות, ובכלל האוירה היתה טובה. לא כל כל יצא לי לדבר ולהכיר אתכם כי המוסיקה ברקע אתם יודעים... אבל אני בטוחה שיהיו הזדמנויות נוספות. עופר תודה על קבלת הפנים החמה מאיוש תודה על החיבוק הענק ללי את מדהימה, עשית לי שלאחט בלב ששרת את"לבד על הגג" ניצם תודה שדאגת לומר לי כמה פעמים ש"תמיד זה קצת קשה במפגש הראשון", אתה חמוד. לטלי שוב המון מזל טוב ולכל השאר קשה שלא להתאהב בכם דריה
למרות שהתפצלתי ל2 מסיבות שונות היה לי את העונג לבלות בחברתכן/ם טלוש לעוד המון ימי הולדת שמחים ומאושרים כמו אתמול תמשיכי לפרוח ולבלב אוהבת אותך מאוד מיטלוש תודה על החברה המדהימה עופרון תודה על שיחה קולחת היה מענג מאוד ללוווווששששש המקרופון הוא לא שלך, תתחלקי. מיה וקנושה איזה קולות היה תענוג לשמוע אתכן אודי ודובי אתן צריכות לשיר יותר צוות מנצח מכל הבחינות לין תודה על השיר היה כיף צריך לחזור על זה בשנית ודחוףףףףףףףףףף הרבה זמן לא צחקתי כך מטוש תודה על החיבוק הגדול שהענקת לי ובקרוב נבוא לרקוד אצלך. 120mm אתה מקסים וחמוד ומוזמן אלינו כל זמן שתרצה אוהבת ומחכה כבר למפגש הבא אלונית
לפחות כמוני.... תודה לכל מי שהגיע ועשה שמח ונהנה איתנו. דריה היה נחמד להכיר אותך ואת הבחור שאיתך וגם אותך איזבל . תודה לדובי ואודי שכרגיל מצחיקות אותי עד דמעות כרגיל וגם לירוני על הטרמפ ולמטי על הצחוקים באוטו. תודה לעופר שתמיד כיף לראות אותו ומזמן לא היינו בחברתו.. ונוגיייייי היית חסרה אבל שלחת אחלה של נציג תודה לטליייייייי ולפולני שצלמן כל הערב שולחת לכם נישוקים וחיבוקים. תודה לאלונה שתמרנה בין שתי שולחנות תודה למאיושששששששש וטיקה המתוקות שישבו לידי והנעימו לי את הערב, תודה לכן על ה"שכונה" והצחוקיה תודה למיטלוש ולכל מי ששכחתי , אוהבתתכם. נישקות וחיבוקיםםםםםםםם ומיוששששש עוד 7 ימים זה קורה חחחחחחח
המון תודה למי שהגיע היה לי ממש ממש ממש ממש ממש כיף!!!!!!!!!!! פעם ראשונה שזייפתי .... מעולם לא העזתי לעלות ולשיר תודה על החיזוק והעידוד מהיום נראה לי שאני עוד אזייף הרבה כל כך נהנתי מהחום החיבוקים האהבה והחופש שהרגשתי עם כולם לחדשים שהגיעו...יקח עוד כמה מפגשים להסתגל...אבל לא לוותר זה שווה את זה!!!!!! אגב עופר...הפולני גם קיבל את אותה אסוציאציה מהמנורות ....אז כנראה שרק אני הדפוקה פה תודה למטי על האירגון ועל זה שהיא מכריחה אותי כל פים מחדש לצאת ולראות שהעולם לא כל כך נורא...אוהבת אותך המונים!!! תודה למייטלי את פשוט קורנת ומשרה שלווה ואהבה מתאהבת בך כל רגע יותר דובי ניצם ואודליהההה (הנה שמתי אותך לידה!!!) כל כך יפותתתתתתתת אוהבת את החיוך של שתיכן זה עושה לי טוב וניצם..יש לך אך יפה (מזכיר לך משהו??) ללייייי אחחחחחחחחח כפרות איזה קולללללללללללללללללל את חייבת לעשות עם זה משהו!!! פו הדבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כמה אנרגיות כמה שימחה כמה חיים!!!!!!! חייבת אותך לחתונה!! נראה לי רק מישהי כמוך תצליח להרים את כל הפולנים ןלכל מי ששכחתי..היה מדהים ומקסים!!!!!! תמונות במסרים.... אוהבת טלי