יששששש אני ראשונה!!!

יששששש אני ראשונה!!!

טלוש, היה לי הכי כייף בעולם. תודה רבה על ערב כזה יפה ונפלא. נהנתי מאוד ולכל חברי לפורום. היה לי כייף היום בחברתכם.

היה סוףףףףףףף!!!!!!! ../images/Emo6.gif

וואי אני לא יודעת איך לתאר את הכיףףףףף. איזבל גם נהנתה... היה ממממש אחלה. אהבתי לזייף ולרקוד ולהרגיש משוחררת. טלוש- מזל טוב שוב! :)
מאיוש
-בדקת את עצמך פעם על היפראקטיביות? את הליצנית שלי ביומולדת 19 בע''ה! חיח לאב יו.........:) איזבלה-אוהבתותך, וכל מילה נוספת-מיותרת. דריה-שמחתי להכיר. את אחלה:) ללי-מטורללי:) אלונהההההה-ואני כמו עוף.. בנדודיו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וכל מי ששכחתי.. היה לי כיף! תודה.
~לין~

אין לי בעיה להיות הליצנית של כל אחד

תמורת סכום סימלי קטן
סתם סתם! בכייף!!! מתי שרק תרצי. רק תדאגי לליצן לעוד יומיים כי עוד יומיים זה קורה!!! :)

matyc

New member
היה ממש כיף ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

טלי המון מזל טוב שתמיד תחיכי כמו אתמול
ותרקדי כמו אתמול
לירון ושרון תודה על הטרמפ אתמול
ללי ואודליה על החברה המצחיקה קרעתם אותי אתמול
ולעופר על הטרמפ חזור
ולכולם לכל מי שהיה היה ממש כיף
ושבת שלום לכולם

היה אתמול כיייייייייייייף!!!

ממש ממש ממש נהנתי, נהנתי לשיר, לרקוד, לצחוק ופשוט להיות איתם! אתם אנשים מדהימים אחד אחד!!! ללוש ואודליה קרעתן אותי מצחוק אתמול היה לי ממש כיף בחברתכן! לטלוש- איזו מקסימה את!!! שמחתי לחגוג איתך את יום הולדתך ואני מקווה שהיה לך כיף איתנו (מחכה לתמונות הפפראצי
) עופר אני זוכרת את זה שאתה חייב לנו שיר עם דיקלום
ולכל השאר... היה לי ממש כיף איתם, ותודה שסבלתם את הזיופים שלי (האמת אני לא יודעת אם זייפתי או לא כי לא שמעתי את עצמי, הסאונד היה חראאאא) שיהיה לכם סופשבוע כיפי (אני יודעת שלי יהיה אחד כזה...)
אוהבת את כולכם!
קרן
נ.ב מאיוש- טוב שלאאאאאאאאאא, איך שנכנסת הביתה השארת הודעה- יא מכורה!!! מתה עלייך בובה יפה והיה לי הכי כיף איתך בעולם אתמול (כמו תמיד)

אני!? מכורה!?

חחחחחחחחחחחחחחח ממש לא! לילילילילילילילילילילי אוצר מדהים שלי- אני מתה עליך ואני תמיד נהנת להיות בחברתך. אוהבת אותך הכי הכי בעולם!!!

120mm

New member
הייתן גדולות אתמול בעיקר בשיר../images/Emo47.gif

"לפעמים חלומות מתגשמים"

120mm

New member
אני דנידין הרואה ואינו נראה.תשאלו

את אלונית

120mm

New member
../images/Emo46.gifלא אגיד לך דבר כזה אפילו בצחוק

נו שרלוק, מי אני...???!

לא רוצה לומר מי אתה לא צריך!!!

עכשיו נכנסתי לכרטיס שלך וואללה אתה מוכר לי מהאלבומים שלך... בקיצור אם אתה לא רוצה לגלות מי אתה, אל תאמר!

היה נפלא../images/Emo24.gif

היה ממש כיף לרקוד ולשמוע את הזמרות הנפלאות שלנו המקום ממש נחמד כל הכבוד לטלי ומטי על הבחירה היה כיף לבלות עם כולכם טלי תודה על הטרמפ
ולאלונה המקסימה היה כיף

עופר 123

New member
היה תענוג גדול ../images/Emo79.gif

איזה כיף היה לרקוד, לשיר (ברקע, המיקרופון לא היה סובל את הזיופים), להשתולל קצת, לראות את כולם ולשמוח קצת עם כל מה שעובר עלינו. כולם היו מקסימים כהרגלם, ואפילו המקום היה מרווח ומאוורר (עד שהתחלנו לרקוד
). ברוכה הבאה לאליזבת ודריה שקצת היו בהלם מכל השמנמנים המרקדים, ומזל טוב גדול לחוגגת שגם שרה וגם רקדה בלי צורך בשוקר חשמלי.
גדול לכולם, עופר

למעלה