ישששששש

ישששששש

חבר´ה, ביום שישי הייתה ההופעה של משינה בערד בערוץ 33!!!! הקלטתי אותה!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףף!!!! עכשיו, נוכחתי לדעת שיש שיר של משינה שאני לא יודע!!!! [פדיחותתתתתת]. זה ככה: כולם אומרים לי תזהר, אבל אני **** אחריהההההה... כולם אומרים לי תתרחק, אבל אני **** אחריה מישהו מזהה?? אם כן, איך קוראים לשיר?? תודה רבה!

Queen Of Rain

New member
שיר אדיר..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משינה בלוזזזז.... והגירסה של ההופעה באמת מצויינת , אפילו יותר משבדיסק עצמו.."שיא הרגש" (האמת שיובל נשמע כאילו הוא על איזה טריפ..) כולם אומרים לי תיזהר אבל אני נמשך אלייה, כולם אומרים לי תיזהר אבל אני נמשך אלייה , כולם אומרים לי תתרחקק אבל אני נצמד אלייהה..הה.. כולם אומרים לי תתנתק אני אבוד בין חומותיה..הה.. אני אומר זה יסתדר כשאת לאט תוקעת מחט , את מרחפת באוויר אבל אני שוכב מתחת , כולם אומרים לי תזדקף אבל אני נשען עלייהה..הה.. אני הולך ו..מתעייף מסע אל תוך הזיותייה..הה.. כולם אומרים לי..תתרחק אבל אני נצמד אלייה, אני הולך ו..מתנתק אני אבוד בין חומותיה..הה.. היא שילחה עליי כלביייםםם... הגשם שוב מתחיל לרדת דמעות, גדולות כך זה נראה מס ארוך ואת צועדת , בדרך שאני טועה .. אם הלילה נכנס אל תוך חייך,אורח מדרכים משונות זה הצל או האור שמסתיר את עינייך, הגדולות המוזרות.. את מתרחקת לאט את משאירה אותי לא אל תלכי לי מעט , את לא אומרת כלום...

Queen Of Rain

New member
שיפור קליל..

לשיר שבסוף ההודעה שלי.. הלא הוא כמובן שלמונזה.. הגשם שוב מתחיל לרדת , דמעות עולות כך זה נראה מסע ארוך ואת צועדת בדרך שאני טועה , אם הלילה נכנס אל תוך חייך,אורח מדרכים משונות זה הצל או האור שמסתיר את עינייך, הגדולות המוזרות.. את מתרחקת לאט את משאירה אותי לא אל תלכי לי מעט , את לא אומרת כלום...

היי יש לי שאלה?

תמיד בסוף ההודעות יש לכל אחד משפט שחוזר על עצמו,כמו:: הגשם שוב התחיל לרדת.... ובכל הודעה זה חוזר על עצמו!! איך עושים את זה? אני אומר זה יסתדר שאת לאט תוקעת מחת את מרחפת באויר אבל אני שוכב מתחת!!! גדול פשוט גדול!

N a V e

New member
תיקון קל:

שורת הסיום היא "היא שיחררה עליי כלבים" ולא "שילחה עליי"... בכל אופן,השיר הוא בין 5 האהובים עלי של משינה,לפחות נכון להיום. שיר כל כך אמיתי...כל כך...כזה...שקולע בול

למעלה