יששששששששש!!!!

asafz8

New member
יששששששששש!!!!

הצעה של טומי לפיד שלנו ושל גדעון סהר מהליכוד אושרה בכנסת ואומרת כי פרץ לא יכול להיות גם ח"כ וגם יו"ר ההסתדרות תקראו את הדבר המדהים הזה מהחדשות של וואלה!.

Sashka7

New member
לא רק בוואלה כתבו על זה...

כל הכבוד לטומי ולגדעון סהר! יוזמה מבורכת ! זה באמת קצת אובסורד שיו"ר ההסתדרות יהיה גם ח"כ, הרי יש מקרים שיש להם אינטרסים מנוגדים. מה שכן אני מעדיפה שהוא יתפטר הראשות ההסתדרות כי חוץ מלעשות המון שביתות בשנים האחרונות הוא לא עשה הרבה (למרות שגם בתור ח"כ הוא לא משהו אבל זה כבר עניין פנימי של מפלגת העבודה). כמובן שההצעה עוד לא עברה את כל הקריאות וההצבעות הדרושות ואני מקווה שעוד מעט הוא יצטרך לחשוב טוב טוב מה הוא מעדיף: את העובדים או את הכסא.

תמיר1991

New member
הצעה נהדרת../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי על זה, וטוב שמוציאים את זה מן הכוח אל הפועל. לדעתי עמיר פרץ יודע טוב שהעבודה לא ינצחו בבחירות, וגם אם כן, סיכויי ניצחונו בבחירות המקדימות נמוכים יחסית, והוא יפרוש מהמירוץ וישמור על האיגוד המקצועי החזק ביותר בישראל בראשותו. מה אתם אומרים
תמיר.

Tru Man

New member
חשבתם על זה שיש לו עוד אופציה?...

עמיר פרץ יכול להתפטר מתפקידו כיו''ר ההסתדרות ולהתמודד על תפקיד יו''ר מפלגת העבודה מה שיכניס אותו אוטומטית להתמודדות על ראשות הממשלה. כך שאני במקומכם הייתי מחכה עם השמפניות...

הצעה מעולה !

אני מסכים לחלוטין עם הצעת החוק ומקווה שהיא תכנס לספר החוקים של מדינת ישראל. לפני מספר שנים, הוכנס תיקון דומה שאומר כי גם לראשי ערים אסור להיות חברי כנסת. בשני המקרים יש אפשרות לניגוד אינטרסים. יישר כוח !

Tru Man

New member
מעניין למה טומי טרח כדי לפסול אותו.

יכול להיות שלפיד מפפפפפפפפפפחד מעמיר פרץ ומהאג'נדה החברתית שלו?... איזו שאלה... בודאי שהוא מפחד אחרת בשביל מה לטרוח לפסול ח''כ זוטר שלא יכול לאיים עליך בקלפי...

asafz8

New member
לטעמי

שינוי והליכוד רוצים להפיל את העבודה, זה לגיטימי וזכותם , הצעת החוק היא של ח"כ גדעון סער מהליכוד ושל טומי משינוי זה אומר משהו. הם לא רוצים לראות את עמיר פרץ יו"ר העבודה ובצדק, עדיף את ברק או פרס ככה יותר קל לנצח אותם, מלבד זאת הצעה זו לטעמי משקפת את כל הכנסת מאחר שהוגשה בשיתוף פעולה יוצא מן הכלל של יו"ר האופוזיציה ושל יו"ר הקואליציה, גם זה אומר משהו! תתאר לך שעמיר פרץ ח"כ במפלגת העבודה שנניח שהיא באופוזיציה, הממשלה מחליטה החלטה המנוגדת לעקרונותיה (אם יש כאלו..) של מפלגת העבודה, למחרת כל המדינה מושבתת. זה נראה לך כמשהו לגיטימי? לדעתי זה דבר לא מוסרי בהחלט. אתה סוציאליסט, השביתה פוגעת כ"כ קשה במדינה מיליארד שקל ליום אם כל המשק מושבת, אחר כך מתפלאים שאין כסף לעובדים. גדעון סהר וטומי לפיד (תודה שכן..) עשו מהלך פוליטי מדהים והוא גם עבר בהצעה טרומית שזה גם אומר משהו. המשך יום טוב, אסף.

asafz8

New member
ולהוסיף..

ההסתדרות היא זו שמארגנת שביתות שגורמות נזק כלכלי עצום שגורם לאי תשלום לעובדים ואחר כך צועקת וצווחת שאין משכורות לעובדים.

Fleddermaus

New member
חייבים לדחוף אותנו, אה?../images/Emo6.gif ../images/Emo119.gif

ואני, אישית, די מתעב את עמיר פרץ. הוא מזכיר לי את סטאלין בראשית דרכו. חייבים לעשות מהפך בהסתדרות, ואני אומר את זה כסוציאל-דמוקרט מובהק.

tapr

New member
הממ

בגלל השפם?
בכל מקרה, באמת צריך לעשות מהפך. אני לא נגד גוף ההסתדרות באופן כללי, אני חושב שבמדינה דמוקרטית חשוב ומותר שלעובדים תהיה את הזכות להתאגד ולשבות. אבל כשיש פוליטיזציה כזאת...

Fleddermaus

New member
הבעייה היא השחיתות ../images/Emo119.gif

ייצוג לעובדים הוא דבר אלמנטרי במדינת רווחה, אבל ההסתדרות גנבה, פשוטו כמשמעו, את כספם של אלפי גמלאים שקיוו לעזרה בחיי הפרישה שלהם ממר פרץ. נכון שגם שהשפם מזכיר את סטאלין, אבל זה לא רק זה. פרץ מתחזה לסוציאליסט כדי לקדם את האינטרסים הפרטיים שלו, שהם ל בדיוק מה שאני מצפה מגוף שאמור לייצג את העובדים הפשוטים מול בעלי ההון.

למעלה