יששששששששש!!!

ReactoRx

New member
יששששששששש!!!

היום זה מסיבה!!! סוף סוף נבחר יו"ר יותר שמאלן מהקודם ואיתו זה בכלל מצויין! כל התבטאות פומבית של מצנע זה עוד 1000 איש עוברים מהעבודה לשינוי!!!

לא בטוח..

לפי סקר שהתפרסם ב 8.11.02 בידיעות אחרונות, בחירתו של מצנע תגרום לשינוי לקבל _רק_ 11 מנדטים, ואילו בחירה של מועמד אחר, למשל פואד, תביא לשינוי 13 מנדטים. מה גם, שלפי הסקרים האחרונים, מצנע יביא לעבודה יותר מצביעים מתלבטים מכל מועמד אחר. אז אני לא הייתי כלכך בטוח שבחירתו של מצנע תהיה טובה לשינוי.. מצד שני, אם יהיו לו עוד כמה פליטות פה כמו זו ברדיו הפיראטי החרדי, סביר מאוד שזה יועיל לשינוי.. אני מניח שנחיה ונראה.

gershon17

New member
סקרים מראים מה קורה היום

לא מה יקרה אחרי תעמולה. את מצנע אף אחד עוד לא ממש טרח להכפיש. עכשיו יטרחו. הליכוד יעשה עבודה נאה וישווה אותו לברק: גנרל, עם מעט מאד נסיון פוליטי, נותן דד-ליינים לנסיגות חד-צדדיות ובעצם מנהל מו"מ בראש שלו עם עצמו? תוריד לו את הזקן ותן לו פגם קטן בדיבור ויש לך את ברק. הליכוד גם יראה כמה הוא נמצא עמוק בשמאל, וישווה בין העבודה למרצ. ושינוי? להשמיע ערב ערב את מה שאמר ברדיו החרדי, ומן הסתם עוד יוסיף ויגיד. קצת זיגזוגים בנוגע לחרדים וחוסר הבהירות שהוא כבר הספיק לפזר ובודאי עוד יפזר - ושלל אנשים יבהלו ויעברו לשינוי. מצנע נראה לי רעיון מצויין.

ReactoRx

New member
מלבד זאת

אלה לא סקרים מייצגים, לשאול את אותם 500 האנשים את אותם שאלות מידי שבוע לא מראה כלום. כל מקום שאני הולך ושואל, אומרים לי שינוי. 90% מהמורים שלי מצביעים שינוי, ורובם עולי ברית המועצות.

ronen1981

New member
מה אתה צוהל זה בכלל לא טוב.

מצנע לא יכנס לממשלת אחדות וזה אומר שתיהיה לנו ממשלת ימין קיצוני. עכשיו בימין הקיצוני המפלגות בנושא דת ומדינה הם בעד שמירת הסטטוס קוו . ולשינוי יהיה הרבה יותר קשה למצוא עצמה כשוטפה בממשלה במקום ש"ס ואגודת ישראל. (נאלץ לשאוף ל20 מנדטים מה שיהיה קשה ביותר.)

למעלה