ישששששששששש

5 שרוני

New member
ישששששששששש

ביום שני הקרוב אני באילתתת בטיול שנתי עם השכבה הכי נדירה שלייי הולך להיות לנו טיול אחד החזקים ועוד 4 ימים...שערב אחד זה ערב חופשי לעשות מה שבראש שלנו באילתתת יואווו איזה התרגשותתתת איזהה כייףףף ליייי אני כבר מחכהההה ליוםםם שנייייי רק חבל שאני לא אהיה פה 4 ימים אבל אני סומכת עליכם שתעדכנו בפורום כל משהו חדש שקורה עם נטי..אז ביי בינתיים ועוד משהו קטן..אני לא מכירה פה אף אחד בפורום..וזה קצת חבל לפי מה שהבנתי הרב פה מכירים את כולם...גם אני אשמח להכיר פה אנשים ולדבר איתם זה יכול להיות דווקא נחמד!! יאלל מחכה להודעות ממכם(אם בא לכם בכלל לדבר איתי..חחח אני מאוד חמודה..ואני לא נושכת..חח) אז להתראות בינתיים!! ראיתם קצורה איךך כבר הכל מתגלה??!! טוב זה כמעט הסוף
ממני שחול חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה על נטי שלכם שרית..(5 שרוני)

5 שרוני

New member
מקום חמוד..

אנחנו ישנים בהולדי אין פטיו...את מכירה?? מה שאני בטוחה זה שאנחנו הולכים להנות ובגדול כי יש לנו שיכבה גדולה!!

REBELDE 16

New member
ויי איזה פצצה מלון..יופי חיים בטוב!

אנחנו ישנו בקיבוץ ותאמת היה ממש אחלה מאוד נהנתי...

REBELDE 16

New member
ויי איזה פצצה מלון..יופי חיים בטוב!

אנחנו ישנו בקיבוץ ותאמת היה ממש אחלה מאוד נהנתי...

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif תהנייייי

וואיי.. אילתת
איזה שווהה
לי יהיה שנה הבאה..

yArDeN 14

New member
ואי תהני לי היה שנה שעברה..(ח').היה

מזה כיף...חבל על הזמן ..אנחנו שכבה קטנה (64 אנשים) אבל היה מזה מזה מזה מזה כיף..בער5ב החופשי (גם לנהו היה וגםם לנו היה 4 ימים)... בערב החופשי הלכנו לטיילת ולקניון היה מזה חבל''ז וגם לדוקטור לק חנות גלידה וקרפים ישנו שם כל הערב בערך...בלילה השלישי עשו לנו מסיבת דיססקו במלון ליד (במלון אולגה..) ואנחנו ישנו במלון טופז..ואי היה מזה מזה מזה כיף חדרים גדולים טוליזיה הכל היה שם רקק חבל שהטיול היה כל בוקר מ6 וחצי עד 4...וטיול על הרים וואי קשה היה במיוחד לילדה עצלנית כמוני חח...:) תהני:)

5 שרוני

New member
gracias

חח תודה לכולםםםם אני מקווה שהטיול הזה יהיה באמת משהו קטלני..!!

niravital

New member
תהני בטיול שנתייייי ../images/Emo24.gif

לנו היה לפני שנה (י"א) באילת, אבל אני הפסדתי בגלל ששכבתי בבית עם 40 חום
אז אני מקווה שיהיה לך ממש כיף, כי לחברים שלי היו המוווון חוויות
וגם, אני מקווה שהפ"תניקים נהנים מהטיול שלהם

Moreiro

New member
ועוד איך נהנים../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif |רוחו|../images/Emo187.gif

אחחחחח איך התגעגעתי למקלדת!!!

niravital

New member
שמח שנהניתם ../images/Emo24.gif

ואני ממש התגעגעתי למחשב שלי... וזאת ההודעה הראשונה שאני כותב ממנו (אני מאושר
) אני עוד צריך להוריד ICQ ועוד כל מיני תוכנות כי המחשב שלי פורמט, אז מחר אני אעשה את זה, ואני מקווה שיהיה לי מספיק זמן

REBELDE 16

New member
שמחה שאתה שמח...תודה רבה באמת

שהמחשב שלך שב אליך.... תודה לאל עכשיו תהיה פה הרבה!

למעלה