ישששששששששש !!!

0sveta0

New member
זה לא היה זה

זה התחיל עם התמונות חשופות האחוריים, והמשיך עם הדירוג שלי, או קיי אני מודע שזה די שיעשע אותי... ובקשר ל-9.5 זה דווקא החמיא לי.

לא הבנתי את כל הקטע הזה...

מכיוון שבשבוע האחרון עבדתי במשמרות של מינימום 12 שעות כל יום אז אני קצת לא מעודכן... איזה תמונה לעזאזל ומה זה כל הדירוגים האלה???

SmartKid

New member
ישששששששששש !!!

זה ישמע מזה נכה.. באתר של את"א סופסוף השתנה משהו לגבי... במקום מינוס, עכשיו רשום שם "טרם חושב" בבגרויות :)) אני מאושר !! ואורית...חשבתי על מעשי ואני הממ.. נו טוב.. אני מצטער.. לא הייתי אמור להתחיל את כל השרשור ההוא מלחתחילה... אני נגד לצחוק על נשים כקבוצה.... אני בעד לצחוק על כל אחת בנפרד..:)

שאלה לדימה פלוצובאלקובסקי

AKA SMARTKID איך אתה מצפה ללמוד באוניברסיטה אם אפילו עברית אתה לא יודע לדבר. It appears that you´re not so smart, kid.

כמובן שאני צוחק, נכון? ../images/Emo52.gif ../images/Emo10.gif

בקריאה שנייה ההודעות שלי נראו מעט.. אופנסיביות. אני מצטער
אני חייב להוציא את התסכולים שהצטברו בי בשל סיומם הממשמש ובא של חיי החופשיים כילד רך בשנים. נ.ב: סבטה - את אשכרה נראית טוב. באמת. אל תתייחסי למה שאני אומר, אם היית רואה אותי היית מקיאה. ראסמי.

0sveta0

New member
תדחוף את המקל שלך בבקשה ממני

לא רוצה אותו בקרבתי ברדיוס של מינימום 30 ק"מ. ואני מצטערת שלא יכלתי להתאפק, הייתי חייבת, למרות שזה מוריד מהכבוד שלי להתייחס אליך. וקראתי את ההתנצלות שלך יותר למטה, אבל עדייו הייתי חייבת להגיב

La Bamba

New member
אולי בגלל שאמרת שאתה קצת ../images/Emo34.gif?

סתם, הכל בצחוק אבל זה היה מתבקש...

0sveta0

New member
אוריתתתתתתתתתת????

מה זה אורית? מישהו הסכים לך לקרוא לי ככה? יש סיבה למה לא עיברתתי את שמי- אני גאה במוצאי וגאה בשורשי, וטוב שאתה מתנצל, אני מקבלת את ההתנצלות בשם כל הבנות בפורום, ואני מאוד מקווה בשבילכם שלא תחזרו על זה שוב... אני מקווה שהכל ברוח טובה, וזו הייתה סתם הפגנת שובניזם של טרום גבריות ואתה לא מתכוון לזה באמת...

SmartKid

New member
שאלה לאורית..

הכל ברוח טובה.. ועדיין.. מה דעתך ? את 8 או 10 ? לא מעניין אותך לדעת מה אחרים חושבים ? {COUGH} {COUGH} שמש {COUGH}

0sveta0

New member
תודה שאתה שואל אותי

לדעתי אני בערך 8, אבל לא יודעת יחסית למי... וכמה אתה? ואתה יכול להיות יותר שקוף בקשר לשמש, אני חושבת שהאנשים בפורום באלג´יריה לא שמעו...

0sveta0

New member
ושכחתי- אוווורררררית?

עוד פעם? עם כבר אז אור ולא אורית, זה מעצבן אותי ברמה

SmartKid

New member
מצויין !

1) דיי להתבכיין ! 2) הייתי מביא לעצמי 10000 אבל זה רק בין 1 ל 10, והנורמות של הפורום מחייבות אותי להיות צנוע, אז אני יסתפק ב 10.

0sveta0

New member
צנווווווווווווווע......

מי מתבכיין? זה אתה ילדון...הצניעות, יאללה איפה היא מתחבאת בימנו?

SmartKid

New member
../images/Emo62.gif...להזכירך...אנחנו באותו הגיל

אז כל בדיחות ה"ילדון", לצד...כי הרי שאם אני יקרא לך "ילדונת" אז כל הפורום יתנפל עלי באשמות שוביניסטיות,הסתה לרצח,ובהילת קטינים..:) לגבי הצניעות.. מכיוון שאין לך אפשרות לבדוק אם אני 10 או 1 במציאות, אז אני מעדיף להגיד שאני 10...זה יוסיף לכבוד שאני יקבל בפורום...או שלא..
את הסרט "משימה בלתי אפשרית2", מכירים, ...הבחור עם השער הארוך...עבדיכם הנאמן

eitan007

New member
תגיד דימה, איך זה שאתה מעברת לה

את השם בכזו אדיקות מיופיפת (סתם רציתי לשתול את המילה איפשהו
), ואתה עצמך לא מיישם את המלצותיך הלכה למעשה ?

אל תעברת בשום אופן...

תשמור על השם שלך. אני רוצה לראות את כל אלה שאומרים לך לעברת, מחליפים את השם שלהם למשהו רוסי בעת הצורך. זה הכל שאלה של נוחות, ואם נוח לך עם השם שלך - תשאיר אותו בשקט. אם אני הייתי מעברת, הייתי הופך לאיזה זאביק. עדיף כבר ולדי. אני נהנה לראות אנשים סובלים כשהם קוראים את הגרסה המלאה של השם (ולדיסלב).

למעלה