יששששששששששש!

dimgold

New member
יששששששששששש!

אתם תתפלאו אולי שאני אומר את זה, אבל יש סוףך סוף נפלתי מתלפיות. אחרי חודש של נדנודים סוף סוף יש להם את האוצץ להגיד לי את זה. עכשיו אפשר להתפנות למיונים האמיתיים.

באיזה שלב?

אין לי מושג מה זה בכלל הבנתי שזה מצוינות ושייך לחיל האוויר. אם אתה שמח גם אני שמח. מה זה מיוניים אמיתיים? אם הגעת לשם יש לך קבא 55-56 מה שאומר שאתה יכול הכל. למה אתה רוצה אם אפשר לדעת?

ertert15

New member
שאלה קבלת מכתב או רק אחרי

שנג'עסת להם בטלפון? כי חבר שלי גם הלך והוא בתוקף אומר שהוא עדין לא קבל תשובה אז הוא שהוא לא אומר תאמת או שהוא באמת לא קבל.

1234191

New member
כנראה שהוא לא קיבל תשובה.

זה סביר, עובדה גם אני לא קיבלתי. אבל ברור שהוא לא עבר חחחחח אז אם הוא זקוק לזה, סייע לו להבין זאת חחח

ertert15

New member
חחחח זה בסדר הוא מלחתכילה לא ממש

האמיןשילך לשם,לא נורא ילך לעתודה וזהו.

meetAmeet

New member
גם אני נפלתי...

קיבלתי היום מכתב... לא שמח כמוך... אבל נו טוב...

מזל"ט

Kick SsS

New member
ומי שהם עוד לא טרחו להודיע לו אבל

קיבל טלפון בהול מחבצלות (למשל) להמשך מבחנים..יכול להסיק שהוא גם נפל

cheerios

New member
גם אני קיבלתי מכתב היום מתלפיות

על "הפסקת תהליך המיון" ונצל"ש אני רוצה להעלות פרופיל מ72 האם אני צריך לשלוח פקס ללשכת גיוס ולבקש פירוט על מה הורידו לי, או שאני מסתפק בסעיף שרשום ב"עולים על מדים", "מחלות האף הגורמות הפרעה בנשימה." (בנוסף על "ליקוי ראיה קל.")?

ertert15

New member
ראשית עליך ללכת לרופא המומחה

בעניין בעית האף שלך שגורמת למחלת נשימה,במידה וחוות הדעת שלו היא שבעיה זו לא תפריע לך בשירות ביחידות חי"ר כאלה ואחרות,אז עליך לקחת ממנו את המלצתו חתומה ולשלוח אותה בפקס אל הלשכ"ג +הבקשה לעלות פרופיל,ואז תקבל ועדה רפואית חוזרת. הערה אם הרופא יגיד שהבעיה שלך מספיקחמורה חבל סתם שתפגע בבריאותך,ואני בטוח שתוציא את המירב גם בשירות ביחידות של פרופיל 72. בכל מקרה זאת החלטתך ושיהיה בהצלחה!

ertert15

New member
אני משער שכן,לא צריך את הפרוספור

הכי גדול בארץ לעניין בעיות אף בשביל זה,פשוט כל רופא שמתמחה בעניין הזה.

למעלה