תרגיע ת'צמך וחכה עד שפרינססה ופלורי יעזבו..וזה לא יקרה בקרוב.. למעשה..רק כי עיצבנת אותי...אני נשארת..אתה מוזמן לאכול ת'לב!!! אז לואיס....נכד יקר שלי....תעלים ת'צמך..
טעות!!!!!! אתה ילד אידיוט...מטומטם...טיפש....בן...11! כאילו..זה כל כך ברור...כתוב לך על המצח..אני אידיוט!! תבעטו בי!!! לא מעניין אותי אם סובלים אותי או לא.. מעניין אותי אם אתה סובל... ואתה מאוד סובל... אתה כל כך סובל ממני שאתה מתחיל לדבר שטויות במקום להתעלם.. וחולת נפש?? אני לא חושבת.. אז... צ'או
את החדשה פה...ואת לא תגידי ללואיס ,לי,לבארוש או לסוכריה..מה לעשות... הבנת!!! תתבגרי כבר!!!! תפנימי את זה שאת זאת שצריכה ללכת! אז יאללה...בעיי...!!!!!!!!!
זה מה שאתה חושב? תדע לך שאני בוכה עכשיו. יודע למה? לא לא בגלל שאני ילדה קטנה. כל פעם שאתה כותב הודעות כאלו- זה פוגע בי. זה פוגע. יש לך לב אבן. זה מה שנראה. אין לך קצת רגש?? אולי לך אין, אני חושבת שברוש היא ילדה מתוקה, ויכולה להתיידד איתי ועם רותם ומעיין, וגם סוכריה נראת לי ילדה חמודה מאוד מאוד!! שתיהן אממיות, מבחינתי. אבל לך-אין לך רמה מרוב שהיא נמוכה. היא כל כך נמוכה. מתחת לאפס. לא מוכן לגלות רגש, לדבר, להבין, להסביר, ולהתנהג כמו בוגר. איתך כבר סיימתי. ב א ר ו ש וסוכריה- אולי נדבר, נכיר מחדש וניצור עתיד טוב יותר לפורום? רוצות? אני ורותם וגם מעיין נשמח לצרף אותכם לרשימת חברינו המלאה
אני לא מתכוון לפגוע באף אחד כאן,בסדר? ואני גם לא מנהל הפורום שיכול לסלק אותכן,לפורום הזה הייתה תדמית רצינית,כי הנושא עצמו הוא רציני ואתן הופכות את זה לצחוקים וזה לא מקובל על הרבה אנשים. מי אתן שתהפכו את הפורום לצבעוני ומצחיק? הוא לא אמור להיות כזה.זה הכל,ההתנהגות שלכן לא מקובלת,ולא רק אני אומר את זה.
אתה לא מתכוון אבל אתה פוגע! אנחנו האחרונות שנעשה מרוחות צחוק! בשבילי רוחות קיימות, ונושמות, וחיות, ואני האחרונה שתעשה מהן צחוק!!! מה רע בלעשות את הפורום לקצת יותר כיפי ויותר מהנה, שילדים שמאמינים ברוחות ובנשמות יוכלו לבוא ולדבר איתנו, לשתף אותנו, שנהיה כולנו חברים. מה רע בזה?? ומי אתה שתהפוך את הפורום לכל כך רציני אה?!