יששששששששששש

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif סיכום המפגש-מאת ילדת השאלות../images/Emo41.gif

אז למרות החששות הטבעיות של לבוא ולראות סוף סוף מי עומד מאחורי כל ניק, היה מפגש מ-ד-ה-י-ם וכולכם אנשים מדהימים. נהניתי כמו שלא נהנינתי מזמן, כל כך שמחתי לפגוש את קאסיופאה המלכה שלנו,את גורה המקסימה, את שרון המצחיקה, את באדי שהתפוצצתי בגללה מצחוק
, את מיס פטל שבזכותה אני לא הכי צעירה
, את ענתי הייפייפיה המזמרת שלנו
, את מחזיר שהתמזל מזלו להיות בחברת כל כך הרבה בנות
ואת כל השאר שסורי אבל לא זוכרת שמות...
תודה על בוקר נהדר שעשיתם לי

לא מספיק פרטים

איך התחיל הכל מה דיברתן בהתחלה? על איזה נושאים? איך נראית כל אחת? מה מה מה ??? ספרו ספרו ספרו הבנו כולם מדהימות אבל מה עוד.......

צוחקים אחותי

היה לנו מה זה כיף וחבל שלא באת אבל לא נורא בפעם הבאה אני מאוד נהניתי באדי

ענתי 10

New member
אם היית מגיעה היית יודעת הכל!!!../images/Emo46.gif

פעם הבא אם לא תבואי לא אסלח!!!
סתאאאאאאאאם הכל באהבה כמובן

eרון

New member
היי הדרומית בבית

כן גם אני סוף סוף הגעתי, ועכשיו אני הולכת לישון. אני השלח את התמונות כשאקום, נ.ב. לכל מי שצילמה תמונות שאני רוצה גם אז, אשמח עם אקבל מיילים לשלוח, ובשמחה אתן את שלי. אוהבת שרון

../images/Emo41.gif הברק בעיניים ../images/Emo41.gif

ליאור טוען שחזרתי עם ברק בעיניים יכול להיות שהתאהבתי??????? תמיד חששתי ממי שיושב מאחורי המסך בהתחלה היססתי אבל ככל שהתקרב הזמן הייתי בטוחה יותר האמנתי באנשים שמכירים את חיי כמעט כמוני בשנה האחרונה לכל מי שהיה - היה לי יום כיף ונהדר כמו שלא היה לי מזמן למי שלא היה - חבל, יהיו עוד הזדמנויות מה אכלתי? פנקייק עם סירופ מייפל וגלידה והמון קצפת הקיצקץ, אני חייבת לרוץ להתארגן לקראת המשחק אני יעביר לכם עוד מעט ת'תמונות שכלם באהבה גדולה גדולה באדי

מה הפסדתי??

עכשיו חזרתי מהפארק היה לנו ממש כיף ושחר הייתה מקסימה. שלחתי ליעל ולבאדי מסרים. בהצלחה למכבי!

מצטערת אבל זה ממש לא היה

מפגש פורום. הייתי כבר בכמה כאלו וזה לא היה דומה. זה היה מפגש חברים. ישבנו כמעט 4 שעות וקישקשנו וקישקשנו. אחרי שהבחור היחידי הלך הרשינו לעצמנו גם את התענוג הגדול - לקטר על הבעלים. מי ששמע אותנו בשולחנות האחרים בטח התפוצץ מצחוק מדיוני הכביסות שלנו.
גדולה לשירקוש המקסימה שהביאה שי קטן לכל אחד מאיתנו-ברכה מרגשת וסוכריה. אני בתוקף תפקידי קיבלתי אפילו פרח
כל הכבוד למחזיר שישחק אותה והגיע להיות התרנגול בלול
וכמובן שהיה נהדר להכיר בין האדם שמאחורי המקלדת. יש לנו אנשים מדהימים בפורום ואני גאה להיות חלק מהחבורה הזו. אז מתי המפגש הבא?

ענתי 10

New member
ביליתי נ-ה-ד-ר!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הייתי בכמה מפגשים של פורומים אחרים, אבל בחיים לא נהניתי ככה! היה פשוט נפלא, אווירה נהדרת, אנשים מקסימים. ולכל מי שלא בא - מקווה שעם השרשור הזה עשינו לכם קצת חשק לבוא למפגש הבא שמקווה שיתגבש בקרוב מאוד! על דבר אחד אני מצטערת - שלא הספקתי לדבר עם כולם כמו שרציתי

ShirShir

New member
חבר'ה - לגבי התמונות../images/Emo26.gif

התמונות שלי כבר במחשב, חלקן טובות יותר וחלקן פחות. מסתבר שצילמתי ממש ממש ממש ממש מעט תמונות המצלמה שלי
מקווה שיש לכם עוד תמונות לשלוח ואולי ליעל יש גם מבחר גדול יותר
בכל מקרה, אני שולחת לכם עכשיו במייל וזה יצא די ענק למרות הכל... מקווה שיש לכם מקום בתיבת האימייל

ShirShir

New member
שלחתי לכולם../images/Emo70.gif מי לא קיבל ורוצה../images/Emo35.gif

קאסיופאה - אני חושבת שזה היה מייל גדול מידי ולא הצליח לעבור אליך
יש לך מייל נוסף? או שאנסה להקטין עוד את התמונות....

למעלה