ישששששששששששש

SakuKin

New member
כמה פרסים ועוד אוסקרים *מזילה ריר*

יש לי רק פרס כסף בדוגמנות ופרס כסף בנגינה איזו לא שווה אני כמה זמן לקח לך לאסוף את הפרסים האלה?

פפסית

New member
עבדתי...

עבדתי מיום ראשון על הפרסים, יש לי שיטה שאני גיליתי ופתאום התחלתי לזכות בהרבה פרסים

פפסית

New member
אני אוספת ת'פרסים

מאז יום ראשון... וכן הסימסית שלי כוכבת כבר

בוקר טוב. יש לי שאלה

מה אני עושה כדי שיאהבו את הסימס שלי בסופרסטאר? אני צריכה להעלות לה קישורים בבית ואז לקחת אותה לסטודיו או שאפשר לגרום לסימס להעלות קישורים וכוכבים כבר בסטודיו?

SakuKin

New member
זה מה שרציתי לשאול גם

אני סופר סטאר ואני ה-7 ברשימה שלי כיאלו יש עוד שני סופרסטארים מעלי.. אי לא מבינה איך אני יכולה לעלות יותר.. למרות שיש כמה כאלה שכבר צורחים שאני לידיהם..

פפסית

New member
מה נדחפתם לשירשור שלי פתאום

אבל בכל זאת אני אענה את אמורה להשיג את הכישורים שלהם בבית ובסטודיו טאון את אמורה לקדם אותם בתפקידם

SakuKin

New member
... אבל כל הכישורים מלאים אצלה

אממ.. השגתי גם פרס זהב במשחק...

SakuKin

New member
כיאלו אני רוצה להיות הראשונה ברשימ

ה...במקום השלישית...

עוד משהו קטנטן ../images/Emo53.gif

היו לי שני כוכבים (בשני כוכבים צריכים ללכת לצילום תמונות. בצילום תמונות בחרתי שידגמן לבגדי חורף ואז צריך לבחור באחד משלוש אפשרויות: אנרגטי, ארטיסטי ועוד משהו, במה צריך לבחור? ניסיתי את שלושתם והורידו לי חצי כוכב.)

eryry

New member
תבדקי

אם יש לה את כל הכישורים שהיא צריכה ואם יש ועדיין זה לא עוזר תחזירי אותה הביתה תמלאי לה את האנרג'י והשאר ותנסי שוב, ועם גם זה לא עובד תיסעי במצברוח טוב לסטודיו טאון תעשי את מה שצריך לעשות לפני הצילום תמונות (נדמה לי לשיר ג'ינגל) עם הולך לך טוב ולסימס שלך עדיין יש מצברוח תסעי לצלם תמונות. בהצלחה!

פפסית

New member
אם את רוצה...

את השיטה אני אוכל להביא לך במסר... (זאת שיטה שאימצתי לעצמי)

למעלה