ישששששששששששש

liormi.

New member
../images/Emo99.gif התאהבתי !!! הן מדהימות !!

OH MY GOD OH MY GOD !!! אין מילים בפי מהמות , מדהימות , מרגשות , מצחיקות ועוד הרבהי ותר !! חמסה האלה גדולותתתתת !!! מת עליהן קבלו
וגם
אני מת עליכם אתן גדולות אם הייתן אלוהים הייתי מפלל אליכן מדי יום ויום הייתי אפילו הופך לחרדי-חמסה !!! וירדנו'ש !! התמונות שלך מעולות מעולות מעולות פצצתיות חבל"Z אין אין פג"Z !!!!!! את צלמת הפורום וגם מנהלת אין אין אין עלייך מתים עלייך וגם לך מגיעה
גדולה והנה עוד
ועוד
קטנה וזה לא נגמר !!! האא ואיך שכחנו אותך
ועוד
קטנטן מת עלייך ועל חמסה !!! אין אין אני בהלם מול המסך איזה יפווווווות ואיזה יפהההההההה המנהלת של הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחחח חמסה חמסה חמסה עליכם !! שלכם , ליאור
...

liormi.

New member
הא ועוד משהו ..

עכשיו כל מי שלא מגיב מתעסק איתי ! למה מה קרה ירדן משקיעה ומשיקעה קורעת את התחת בשבילכם הולכת לשורה הראשונה רבה עם המאבטחים עושה בלאגנים בשביל כל התמונות האלה ומה אתם עושים ?! לא מגיבים האומנם יש את ה'קבועים שמגיבים אבל אנחנו רוצים לראות את כל השאר מגיבים היא קורעת את התחת !!! נראה אתכם מצליחים להיכנס למאחורי הקלעים של חמסה נו נראה !! נ.ב ויש עוד סיבה לזה שהיא מצליחה להיכנס כל המאבטחים נופלים מזה שהיא יפה אז בטוח בגלל זה היא מצליחה

שירן 2

New member
ירדן שיחקת אותה ובגדול

איזה תמונות שחבל על הזמן!!!! פיצוץ!!!! חמסה אין עליכם!!!! ישוות!!!! נ.ב אני ממש עצובה שפיספסתי את נעמה :(((( לא ייתכן נעמה בבקשה תגידי שאת כאן פליזזזזזזזזזזזזז!!!

liormi.

New member
סוף סוף את מגיבה !!

לאן נעלמת !! ארר אני רואה אנשים מתעוררים שלאת תעסקו איתי אתם שמעתם ?!?! אנשים טובים !! תמשיכו להגיב אחרת אתם מתעסקים איתי ארררררררררררר

שירן 2

New member
חחחחח

הגבתי רק עכשיו כי לא הייתי בבית חחחח אתה ממש טוב באיומים חחחחח הגבתי ממש במהירות לא??

Love benja

New member
פפשש..ירדן

קבלי ח"ח.. איזה תמונות מגניבות.. יאללה תציפי אותנו!

למעלה