ישששששששששששש!!!

LonLey GiRl

New member
ישששששששששששש!!!../images/Emo6.gif

יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! יש!!! אין יותר בית ספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא צריך לראות יותר את הפרצוף של המנהלת, המחנכת או הרכזת שכבה!!!!!!!!!!!! ובכלל לא צריך לראות מורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דבר יותר משחרר מזה!!! והנה כבר עשיתי שני דברים שאסורים במזגרת בית הספר שהם: צבעתי את הקצוות של השיער בצבע אדום ועשיתי עגיל באף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואו זה היום הכי מאושר בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!! נ.ב הממוצע שלי הוא 79.91

Moranus

New member
../images/Emo49.gif

תחדשי על העגיל וסחטיין על הצבע... הזכרת לי תיכנונים לחופש להסתפר ולעשות גוונים ולעשות פירסינג הכל תלוי בהורים שלי....אחרי שהם ראו תתעודה " זה ייתכן זה אפשרי"... בבית ספר אין בעיה זה בית ספר ליברלי חוץ מתלבושת מותר הכל

LonLey GiRl

New member
כיף לך אחותי!!!

אין בית ספר יותר קפדני מהביצפר שלי בכל העולם אסור צבע בשיער, אסור פירסינג וגם יש תלבושת אחידה איזה כיף בלי הבית ספר!!!

למעלה