יששששששששששששש

יששששששששששששש

וואי לא מאמינה שכבר עוברת לה שנה מאז ילדתי את דנה הקטנה והינה אני כאן ניכנסת שוב למרוץ הניירת שלי בדרך לוועדה בתיקווה שאוכל להעניק שוב ילד או ילדה לזוג הבא אס תחזיקו לי אצבעות באמת ובתמים אני שמחה להיכנס שוב למישפחה הקטנה הזו ולתת עזרה אוהבת טליה

מיקי1212

New member
טליה יקרה

ברוכה השבה
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& מורידה בפניך את הכבוד על הרצון לתת ולעזור שוב יישר כח
(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))) מיקי

מירבי*

New member
טליה יקירתי../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך כאן. מקווה שיאשרו אותך בוועדה ועוד זוג יוכל להנות מתהליך מקסים איתך. נשיקות רבות

עָנת

New member
וואוו טליה,פשוט שידור חוזר!!!

כל כך תפור עליך לעבור התהליך פעמיים
שמעתי,ואני יודעת עליך שאת פונדקאית מישכמך ומעלה. מקווה שתאושרי מהר. וקדימה למלאכה הקדושה. אגב,דנה וגם רומי שלי אוטוטו בנות שנה

סלי 123

New member
היי טליה

ואוו טליה איזה יופי לשמוע מימך, גם אני יובלות לא הייתי בפורום עכשיו מתחילה להכנס שוב כי מאוד התגעגעתי לכולם, קודם כל את ניראת פיצוץ בתמונה ממש דוגמנית, שנית כל ישר כוח ובהצלחה בפעם השניה נשיקות חמות סילבי.

waizman1

New member
וואוווו../images/Emo24.gifאני לא מאמינה

טליה יקרה! אני לא מאמינה כמה מהר עברה לה שנה....את ממש מלכה
אין מילים בפי... אני מאחלת לך ולזוג שלך בהצלחה ושהדרך תיהיה קלה! ערב טוב אילנית

טליה שיהיה ../images/Emo50.gif

כבר כתבתי לך בעבר .. זוכרת לך חסד מתחילים !!! בתחילת דרכינו בתהליך הייתי עוקבת אחר ההריון שלך ובזכותך הבנתי שאפשר לעבור את זה !!!!!! את מדהימה
, שיהיה לך מהר וקל גם בפעם הזו.

hichik

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאחלת ברוב אהבה, ונשיקות, ממני........

רחלי555

New member
טליהההההההההההההההההההה

כל כך הרבה זמן לא דיברנו, וואוו
את נראית נפלא.... צרי קשר טלפוני, אני ילדתי לפני שבועיים את הנסיך חן שלנו. אז באמת היית פונדקאית מדהימה ואת זה רבים יעידו, בהצלחה ענקית בוועדה..... דברי איתי
רחלי

רחלי555

New member
תודה מירבי

כל כך התגעגעתי אליכם ואני עוקבת אחרי הפורום בקנאות רבה... אחרי 9 חודשים של סבל רב הגיע הרגע הגדול וצץ לו האפרוח הקטן שהשכיח מאיתנו את כל מה שעברנו עד שהגיח לאוויר העולם נשיקות, רחלי

טליה321

New member
רחלייייייייימזל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif|

וואו רחלי שיחקת אותה מאמי האמת שאין לי את המספר שלך עברתי דירה והמון דברים ניזרקו בדרך צרי איתי קשר הטלפון בבית שלי אותו המס נשיקות לבון בון הקטן

רחלי555

New member
סבבה אני אתקשר

שלחי לי במסר אישי את המספר שלך בבית גם אנחנו עזבנו את הקיבוץ וקנינו דירה בבאר שבע וגם אצלי הכל ככה בבילבול נשיקות, רחלי

שירן 27

New member
רחלי היקרה

מזלללל טובבבב ענקי ,למרות שכבר אמרתי לך בפון אבל את גדולההה ואישה אמיצה וחזקה ,כי אני יודעת מה עבר עלייך כל התקופה מתחילת הדרך של הפונדקאות, וכמה נתת מעצמך ורצית לעשות את המצווה הזאת,ועצם הרצון החזק שהיה לך,זה נחשב לך כמו שעשית את זה ,והנה ה' כבר נתן לך תגמול ,יש יותר טוב מלהקים את הבית שלך?????? להתחתן לקנות בית ולהביא תינוק לעולם????? אני כ"כ שמחה בשבילך לאן שהגעת,מגיע לך על כל מה שעברת בחיים,ומאחלת לך שרק ימשיך לך כמו היום. היינו באילת סופשבוע ודברנו עלייך אני ושושי(רק דברים טובים כמובן),חבל שלא יצא לי להגיע לברית אבל זה היה מוקדם מידי בשבילי ללכת לאירוע באותו יום שהשתחררתי מבית חולים,הייתי עוד חלשה.אבל שמעתי שהיה מקסים. אני כ"כ רוצה שנפגש כבר,מאוד סקרנית לראות אותך ומתגעגעת. אז מקווה שנעשה משהו בנידון ,שבת הבאה אני בע"ה בי-ם לבד,אז דברי איתי,נשיקות שירן

למעלה