יששששששששששששש

יששששששששששששש../images/Emo6.gif

סוף סוף יש אלוהים! לידיה ו-וובה הרקדנים הכי מדהימים, שבאמת רוקדים בחסד, ועושים טובה לתוכנית הזאת, בזכות הקסם שהם עושים כשהם זזים- נכנסו לתוכנית. כל האנשים כאן שחושבים שהם הכי פחות מדהימים- פשוט לא מבינים בריקוד. כשדוד אמר שלידיה נכשלה, עידו צעק: "נכשלה???????" וובה פשוט מדהים, לא משנה מה הוא יעשה או מה הוא ירקוד. הקהל בוחר, משמע הקהל יודע מה הם שווים השניים האלה. וובה עוד יזכה בתחרות הזאת. הוא מדהים!

AntilopA2

New member
וובה עולה לי על כל העצבים

מה עם טיפת השקעה?:/ נמאס ממנו, נמאס מהאלמנטים שלו שפשוט נשארים אותם 2-3, מהסולואים שלו שכבר כל כך לעוסים שזה עושה בחילה, מזה שהוא כל פעם עובר לשלב הבא על חשבון רקדנים טובים ממנו-והרבה. נמאס. לידיה בהחלט מדהימצה בסגנון שלה, וברור שהיא הכי מקצועית שם, אבל מדהימה פחות בסגנונות אחרים. ועם כל הכבוד לקלאסי שלה, ויש *הרבה* כבוד, בתוכנית מחפשים רקדן שידע לעשות כל סגנון בצורה הטובה ביותר. לידיה מדהימה ואני מאחלת לה המון הצלחה כי מגיע לה ועוד איך, אבל אני לא חושבת שמקומה כרגע בתוכנית.

סולואים לעוסים?!!?

אותו סגנון?! חומד, רואים כמה כולכם מבינים בריקוד ובמחול!!! וובה הוא הרקדן הכי טוב שקיים בתוכנית בזאת. הוא ביצע את כל הנאמברים בצורה הכי טובה שיש, כנראה שהבעיה היא אצלכם. כנראה שזה שהוא רוסי קצת מעיק עליכם בזה שהוא הטוב ביותר, ועובדה הקהל מעריך ומעריץ אותו ולכן הוא חוזר כל פעם אחרי הדחה. כי הוא מדהים ויודע לבצע הכל בצורה הכי מושלמת שקיימת.

AntilopA2

New member
תגידי מה הקשר לרוסי לא רוסי?!

הסולואים שלו לעוסים והאלמנטים שלו אותם אלמנטים פעם אחר פעם. לא צריך להיות גאון כדי לראות את זה. וזה לא קשור להבנה במחול, אפשר לראות על רקדן שהוא משקיע ושהוא רוקד מהנשמה. מיצינו את וובה לדעתי, מהתחלה לא אהבתי אותו, הוא לא עשה שום צעד מתחילת התוכנית אלא מתעקש לעשות שוב ושוב אותו דבר, די,מיצינו. הלוואי שהוא ילך הביתה כמה שיותר מהר כדי שלא נצטרך לראות עוד רקדנים טובים מודחים בגללו.

זה מה שמשתמע...

עם כישרון כמו שלו, אי אפשר להבין למה לא אוהבים אותו מלבד המוצא שלו. אותם אלמנטים? אתה רוצה שאני אתחיל לדבר על הריקוד "המודרני" המגעיל הזה, שצריך להתגלגל על הרצפה בלי שום כישרון, שכלללללללל בן אדם יכול לעשות ולבצע ולא צריך שום סוג של כישרון בשביל לבצע את זה? זה בדיוק מה שלוטם, תום וירדן עשו בסולואים שלהם. מה שוובה עושה זה אלוהי. וזה לא אלמנטים- זה ריקוד וזה התחום שאתם לא מבינים בו. וובה בא מבלט פאנוב- ידוע לכם בכלל מה זה?! זה הבלט הכי גדול והכי אדיר שגדולי הרקדנים נמצאים בו- וגברת מיכל אמדורסקי ואדון דוד דביר שאומרים שוובה הוא לא רקדן, לא מבינים כלום במחול וריקוד. וכמו שאמרתי לאחרים- אם שופטים מחו"ל יבואו וישמעו מה שהשניים אומרים ("חוץ ממשחק, זה לא ריקוד ואין שום קשר לריקוד"), אני חושבת שהם היו נופלים מהרגליים ונשארים בהלם מדברי ההבל האלה.

AntilopA2

New member
לא מבינים בריקוד?

מי? מחול מודרני זה דבר מדהים, זה דורש ריכוז, כישורים והמון השקעה. והדבר שאני הכי אוהבת במודרני-שהוא מעביר 100% רגש ונשמה. בואי נראה אותך בריקוד מודרני. נראה לאיזו רמה את תגיעי. גלגולים על הרצפה? את כל כך מעליבה. מעבר לזה שזו האהבה הכי גדולה שלי מאז ומתמיד, מה שאני אוהבת בריקוד זו האפשרות להביע את עצמי. אפשר ללמוד הרבה על רקדן לפי הריקוד שלו, ובריקוד של וובה אני לא רואה שום דבר. אני לא רואה שום רגש ונשמה, רק תנועות ואלמנטים טכניים, שגם הם לא מי יודע מה. וכדי להרגיע אותך קצת, כן אני רוקדת הרבה שנים. מהרגע שהתחלתי ללכת בערך. רקדנית קלאסית בעיקר אבל רוקדת גם הרבה מודרני וקצת סלסה. 7 ימים בשבוע,כמה שעות ביום. אז תאמיני לי שאני מבינה דבר או שניים במחול. בברכה,חברה של אנטילופה.

אז מה?!

אני חוויתי על בשרי מחול מודרני כי רקדתי אותו והתנסיתי בו, והופעתי איתו על במת "צוותא" שבתל אביב, וברגע שביקשו מאיתנו לחבר קטע משלנו, ישר יצאתי מהסגנון הזה כי החיבור אליו כל כך לא נגע לי, אני לא הרגשתי נשמה או רגש. כן! כל מה שאני רואה בריקוד הזה זה גלגולים והשתפכויות על הרצפה. בריקוד של ווה אני רואה אש, ואני לא רק רואה אני מרגישה. אני מרגישה שאני כל כך רוצה לדעת את מה שהוא עושה, רוצה לראות את זה לא רק מהסלון בבית אלא עם שתי העיניים שלי כדי לוודא שמה שהגוף האנושי שלו עושה באמת מסוגל לעשות את זה. אני מרגישה את הלב שלו פועם, את הנשמה שלו זועקת לעוד סיבוב ועוד סיבוב, אני מרגישה את הקרביים שלו יוצאים מהמקום כדי לאפשר לנפש להנות עוד ועוד, ואני מרגישה את הרגליים שלו חשות כאילו הוא אלוהים כל יכול, והוא מפרפר באוויר ולא יפסיק לעולם. לא, אני לא רואה תנועות ולאמנטים טכניים, ואם את היית רקדנית קלאסית באמת היית מבינה מה אני מרגישה כשאני מסתכלת על רקדן כמו ווה. זה שאת רוקדת מאז השנים שבהם התחלת ללכת לא עושה אותך מבינה גדולה במחול.-זה טכני!

d a n c e r 10

New member
אם זה מה שאת רואה

אז לא חווית מחול מודרני. לפחות לא כמו שצריך. חבל מאוד שאת לא מתחברת, לא צריך להעליב. בתור רקדנית אני בטוחה שאת יודעת שכל סוג של ריקוד דורש אימון התמדה והשקעה. ריקוד הוא שילוב של טכניקה ורגש. טכניקה היא הכלי, בסופו של דבר כשאתה על הבמה, אתה נותן את כל כולך וזה פשוט זורם, הכי מהלב שאפשר. אני חושבת שזה הכי קרוב לתאור של ההרגשה הזאת. ואצל וובה אני פשוט לא רואה שום דבר כזה. אני לא רואה בריקוד של וובה שום דבר מי יודע מה, הוא מקצוען נכון, ודווקא אתמול היה לו סולו יפה, אבל לא יזיק קצת יותר חיבור לריקוד,קצת יותר "התאבדות" כמו שאומרים השופטים, קצת גיוון וקצת רגש. וכמובן יש טובים ממנו. לדוגמא טום שמדהים בעיני. ממש רקדן אמיתי במלוא מובן המילה! תסמכי עליי אני אני בהחלט רקדנית קלאסית, ועושה את זה מהמקום הכי אמיתי שאפשר. ומצטערת, בריקוד של וובה אין הרבה.

אין ספק ש...

אנחנו לא מרגישות אותו הדבר לגבי הריקוד. זה בדיוק כמו מוזיקה. את אוהבת פופ ואני אוהבת היפ- הופ. את אוהבת רוק ואני אוהבת R&B. ואז שתינו לא נוכל להבין מה כל כך יפה בצד השני. ככה זה ואין טעם להסביר את זה.

Black Star

New member
אני לא כותבת כאן לרוב אבל חייבת

להגיב. רקדנית חצות - זה שאת אוהבת את וובה ממש ממש לא אומר שרק את מבינה בבלט קלאסי ואחרים לא! אני למשל מאוד מבינה וכך גם עוד חברות שלי (כל אחת רוקדת 20 שנה ומעלה קלאסי, מודרני, וסגנונות נוספים - אבל קלאסי קודם לכל) ואני מצטערת להגיד לך, וובה ממש לא משהו... יש לו את הטכניקה לבצע אלמנטים מסוימים בצורה טובה ואפילו טובה מאוד, אבל זה מתחיל להיות משעמם. ויותר מזה - הוא לא מעביר משהו אמיתי. להבדיל למשל מלידיה שגם היא דובקת רק בבלט הקלאסי בסולואים שלה, אבל עושה את זה עם כ"כ הרבה אש מבפנים וכזו שלמות שאי אפשר להתיק ממנה את העיניים, וובה עושה בעיקר פרצופים-פרצופים-פירואט-פרצופים-קפיצה-פרצופים. דווקא אם היית מבינה אמיתית בבלט קלאסי היית מבינה לאילו רמות אפשר באמת להגיע עם האמנות המדהימה הזו, ולא להישאר תקוע באותם שלושה גימיקים. אבל בגלל אנשים רבים כאלו בקהל, שלא כ"כ מבינים, וזה מלהיב אותם לראות כאלו קפיצות גבוהות, או טריפלים, הוא נשאר. מצטערת, הגישה שלך ממש לא לעניין.. אה ואגב בקשר למה שאמרת על מודרני - רק מוכיח כמה שאת לא מבינה בתחום. יעלי

בטוח כמה את מבינה בזה..

בגלל זה ווה הגיע מבלט פאנוב? אם את כל כך יודע מה זה בלט, את מוכרחה לדעת מהו בלט פאנוב ומה משמעותו. ריקוד מודרני לא נוגע לי, לא מרטיט אותי ולא עושה לי שום דבר, כי גם בו יש תמיד את אותם אפקטים- הגלגולים הטיפשיים על הרצפה. גם אני רוקדת מגיל צעיר מאוד, ואמא שלי הייתה רקדנית בלט בילדותה.וכן אני יודעת לאילו רמות אפשר באמת להגיע עם האומנות המדהימה הזו- בלט, ו-וובה בהחלט מגיע לרמות האלה. בגלל זה וובה עדיין בתחרות ושאר המתחרים לא.- וזה מוכיח כמה את לא מבינה בתחום.

AntilopA2

New member
למה את כל הזמן מעליבה?!

dancer10 לידיעתך, רקדנית קלאסית מדהימה! לאנשים שונים יש דעות שונות, ובכל זאת יש כאלה שמצליחים לקבל דעות של אחרים בלי להעליב
בתור רקדנית מוזר שאת רואה במודרני "גלגולים טפשיים". כנראה שלא יצא לך להכיר את התחום הזה לעומק. כמו שכתבו לך פה, קחי לדוגמא את לידיה, שהגיעה גם היא מבלט וגם היא רקדנית קלאסים, ורקדית קלאסית מדהימה (!!)( ועובדה שהיא בערך 100 רמות מעל וובה.

../images/Emo128.gifנמחקו הודעות

אנשים, אם יש לכם משהו מאוד חשוב לומר, זה מאוד נחמד, אבל השתדלו לשמור על תרבות דיון, לכתוב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. בתוך קהל של 100 אנשים יש 100 דעות שונות, אז תכבדו אחד את שני, אין צורך להעליב. בנוסף, נמחק ספויילר למרות שאני מאמינה שכולם כבר ראו אותו
שתהיה שבת שלום וט"ו בשבט שמח

אין לי עניין

להתווכח עם נערה בת 14. לא אני זו שדיברה בלשון לא נאותה. ושוב, ניסיתי לסיים את הויכוח בזה שכולנו רואים את הריקוד אחרת ומרגישים אותו בצורה שונה. וד"א, רקדן ורקדנית הם שני סוגים שונים. זה כמו שתגידי שסלין דיון שרה הרבה יותר יפה מאלוויס פרסלי. שניהם באים מנקודה אחרת ושניהם באים ממין שונה. אותו הדבר בריקוד, וכאן נגמר הדיון. אני שמחה שאתם אוהבים את המודרני, אני לא מתחברת באופן אישי, אפשר להפגין אישיות בריקוד הרבה יותר נורמלי עם יותר נשמה. בקיצור- וובה
אני איתך לכל אורך הדרך.

AntilopA2

New member
אז עכשיו הגיל שלי הוא הבעיה...

מה הקשר לגיל שלי או של כל אחד אחר?! אני לא מבינה מה הבעיה, זה מאוד הגיוני שיש אדם ברמה גבוהה ובמקרה זו רקדנית, ויש אדם ברמה נמוכה יותר ובמקרה זה רקדן, ואים פה קשר להבדלי המינים. אגב מודרני זה ריקוד עם המון, אבל המון נשמה, וזה לא בתור רקדנית אלא בתור צופה מהצד. פה מבחינתי מסתיים הדיון. נסי להבא להסביר את דעתך בלי להעליב.תודה.

Black Star

New member
למרות שההודעה נמחקה

מאוד מוזר שבחורה מבינה כמוך לא יודעת שבלט פאנוב פועל באשדוד. מדובר בלהקה שהקים ואלרי פאנוב, יוצא אחת הלהקות הגדולות בבריה"מ - קירוב והבולשוי (לא זוכרת באיזה מהן הוא רקד, כמדומני בקירוב), עלה לארץ והקים כאן להקת בלט מקצועית. הרקדנים בה - רובם המכריע יוצאי חבר העמים. אז זה מאוד נחמד שאני גורמת לך לצחוק, פעם הבאה כדאי שתבררי קצת יותר לעומק את העובדות עליהן את מסתמכת. דבר אחרון לסיכום הדיון - מישהו שרוקד יודע להעריך גם סגנונות אחרים מכיוון שהוא יודע לחוש מה הרקדן מבצע בגופו. יש לי כמה חברות שמתמחות בקלאסי, ביניהן אפילו אחת שלא אוהבת כלל מופעים מודרניים - ועדיין היא יודעת טוב מאוד להעריך מתי מדובר בריקוד מודרני טוב, לעומת ריקוד לא טוב. בקשר לוובה - זה בסדר גמור שאת אוהבת אותו, הוא באמת פרפורמר שיודע לשבות את לב הקהל (כפי שהוכח עד עכשיו בהצבעות...), מכאן ועד לקטול כל אחד מהאנשים שלא מעריכים אותו, כולל אנשים שמסתכלים בעין מאוד מקצועית - זה פשוט די מגוחך..

לא רואה רגש ונשמה?

הסולואים של וובה היו מפוצצים יותר מדי ברגש ונשמה! דווקא על הסולואים של וובה את אומרת שאין את זה?! לוובה יש את זה.. ואפילו יותר מדי.. אני מציעה לך לצפות שוב בסולואים שלו..

למעלה