ישששששששששששששש

nightroll

New member
סלט????

הבחורה משלשלת ומקיאה את נשמתה!!! ליהי, בואי תשתעלי עלי...

האמת היא..........

שאני פשוט לא אוכלת...... זה בערך כמו שקית במבה ליום או גג טוסט אחד לא עושה התעמלות כי אני שונאת לא אוכלת ירקות ופירות כי אני לא אוהבת ואגב, קוקיס........... פעם הציצים היו גדולים יותר.... הם קטנו בעקבות הדיאטה....

ילדים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני כאן גאה בעצמי על כך שהורדתי 2 ק"ג.... לאחר הרעבה עצמית, ויכוח עם הבעל ועם חברים.... ועכשיו באה הבת שלי ואומרת: "אמא את יודעת שאת שמנה?" לא להרוג אותם????

י פ ע ת

New member
וואלה הבאת לי חשק לאכול....

שוקולד עם פיצפוצים........יום כיפור מכפר על עוון כזה?????????????

Windbluesea

New member
שאלה.....

כשתגיעי ל-38 הנכסף.... מה אז???? תמשיכי לאכול בכמות של שקית במבה כדי לשמור על הקיים?? לדיאטות צריך שיהיה תוכנית מסודרת ארוחות מסודרות ובמינון נכון בהצלחה

../images/Emo12.gif

לאט, בשקט, וללא עדים ... רגע ... <חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח>

טליה34

New member
גלי לי.....גלי לי......

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני כבר במשטר הליכה מהירה ארבע פעמים בשבוע לפחות.....ודווקא נהנית מאוד....גם ריצה מדי פעם....חיזוק שרירים וגמישות..... קצת פחות אוכל....קצת יותר ירקות..... ירדתי בקושי קילו בחודש............... (אבל אל דאגה......מקורות יודעי דבר גילו לי שזה בגלל בניית שרירים אשר המסה שלהם יותר גדולה משל השומן......אז זה עדיין לא אומר.....העיקר....להגיע ל - 38 הנחסף......הלא כן? יש לך קיצורי דרך בלי עינויים מיותרים? מה שתרצי....אם רק תגלי לי......פיליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה