ישר בפגישה הראשונה

KL123

New member
ישר בפגישה הראשונה

מגיעים איכשהו למיטה... נראה לכם שאפשר לצפות שיהיה המשך? אני די נסחפתי אבל בגדול הייתי רוצה לעשות קשר עם אותו בחור מה הנראה לכם/ן? יש לי אמונה כזאת שבנים מזלזלים בבנות שישר נכנסות למיטה.. לא יודעת.

ניסיון העבר הוכיח לי

שגם אם מגיעים למצב מיני כלשהו בפגישה הראשונה, ניתן להמשיך את הקשר. תלוי עד כמה שני הצדדים רוצים את הקשר ועד כמה מוצאים חן ויש את הרצון להיות ביחד. אני משער שהגעתם לפגישה אחרי שיחות מעטות בטלפון/אינטרנט, ואז יש גם משוג מי עומד מהצד השני. ככה זה היה אצלנו. בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה

KL123

New member
זה היה

במסיבה.. ככה נפגשנו במסיבה וישר אחרי המסיבה המשכנו אליו הוא היה חמוד ולא הרגשתי בעיה עם זה באותו הרגע רק אח"כ חשבתי וואי מה הוא חושב עליי אבל לפעמים לא צריך לדבר כ"כ הרבה פשוט יש משיכה וזה מספיק הייתי רוצה להמשיך את יותר

tryme 2 m

New member
להלן תשובה - כגבר!!!

יש גברים שלא מזלזלים בנשים ש"נותנות" בפעם הראשונה... יש גברים שכן. אבל...אני מבטיח לך דר אחד.... אין קשר לנתינה...יש קשר לקליק... האם אותו קליק נותר אחרי שנתת (גם אחרי הפגישה השלישית)... או האם הוא מתנדף כלא היה... מה שמשאיר איש בזרועות אישה...הוא לא קלות הנתינה...אלה האם נוצר קשר אמיתי ויכול להוות בסיס איתן לקשר מתמשך. איך אפשר לדעת אם זה קיים או לא?...זהו...שאי אפשר!!! כשזה שם...יודעים. כשזה לא שם...רואים את הגב (של הגבר או של האשה) כשהם הולכים. אבל דבר אחד אני מבטיח לך KL...בחלק מהמקרים... כששוכבים/מקיימים יחסים/נותנים - לעולם, אחד/ת הצדדים משוכנע שזה לנצח - והשני/ה רק נוגסים בפרי שנפל שנפל לידיהם כפרי בשל!!!... יש כמובן מצב של אהבה לנצח נצחים (גם בחיים אבל בעיקר בסיפורים, אגדות ובסרטים)... בחיים (כלומר במציאות) לעומת זאת...זו בדרך כלל (ואני מדגיש בדרך כלל - כלומר לא תמיד - כלומר לפעמים) שאלה של כדאיות.

ארטימיס

New member
שמעי

קרה לי פעם שדיברתי עם בחור (מהאינטרנט דווקא). ראיתי תמונה שלו באחד הפורמים שאני מישתתפת בהם ונורא נידלקתי עליו
שלחתי לו מסר.. עוד באותו היום הוא ענה לי למסר, בערב דיברנו בטלפון וערב למחרת ניפגשנו ממש ממש בספונטניות חיחיחחי
הוא ניראה מדהים.. באמת.. מפה לשם שוחחנו כ10-20 דקות ו.. הופ קפצנו למיטה. המתח הזה שהיה ביניינו.. קשה לתאר אותו במילים. אחת החוויות הנחמדות שהיו לי!!
מאותו הערב משום מה הוא התאהב בי נואשותתתתתתתתת!! (מעניין למה חיחי סתם
) היינו ביחד חודשיים והיה אחלה עד שהוא התחיל להתעלק (זו מילה עדינה כדי לתאר) עלי יותר מדייייי!! אז אמרתי לו ביי ביי
בכל מיקרה.. שמעי אני לא מכירה את הגבר ששכבת איתו אבל וואלה רוב הגברים לא ירצו להמשיך בקשר.. זה משו מוזר אצלם. לא ניתן להבנה. אבל מי יודע אולי שלך שונה קצת מהאחרים
חח.. מקווה לטוב!! בהצלחה תעדכני אותנו

אישי, ספציפי, אין נוסחאות ../images/Emo13.gif

כל אדם והרגליו הוא. וצורת התפיסה האישית שלו. ויותר מכך, ייתכן שאותו בחור מעוניין בך ספציפית וייתכן שלא. כל זה לא קשור למשיכה המינית והגופנית שייתכן שהייתה ביניכם באותו הלילה. או שמא היו אלה אדי האלכוהול?
בכל מקרה, לא רואה נוסחאות. ואם יש כאלה אז לא הייתי רוצה להיות עם אדם שפועל לפיהן... בהצלחה!

למעלה