ישראל in a nutshell אחרי הבחירות

ישראל in a nutshell אחרי הבחירות

היום בבוקר בשופרסל. דיון נוקב במחלקת החלב והגבינות. משתתפים: סימה מהחלב בני מהקפואים עובדת רוסייה עלומת שם מהמאפייה משתתף בעל כורחו: סגן המנהל יוסוף מעמיד פנים שהוא עושה סלקציה קפדנית בקרטון ביצים מס' 1 ומצותת כמו איש מוסד בארון סעף: משה המהגר סימה (קול של צפצפה, מטר וחצי גובה כולל עקבים, איפור בצבעי מלחמה של שבט הסו לפני הדייט עם ג'ורג' קסטר, מאובזרת בצמידים ואצעדות במשקל 3 ק"ג): יווווווווו, איזה חגיגה עשינו אתמול בעשר. ראיתם איך השמאלנים אכלו אותה? קיבלתי דמעות בעיניים כשניגנו "העם בוחר ליכוד" כששרון עלה לדבר. בני (בחור ידידותי עם נטייה לזרוק את השניצלים מחמישה מטר לתוך המקרר ולפספס): שרון יצא הכי גבר. אמר שסולח לכל השמאלנים ששתו לו את הדם ולכלכו עליו. אני במקומו הייתי הורג אותם! מביא עליהם חיילים ושם אותם 20 שנה בכלא! אבל הוא? פטיש! לב יהודי יש לו! רוסייה: אל תגידו לי שרון. שרון זה שמאלני. מדינה פה בקטסטרופה. שייקח שרון ליברמן שיעשה סדר ויהרוג כל ערבים. סימה: לא את כולם. יש גם ערבים בסדר כמו יוסוף. יוססססווווףףףף, בוא רגע. למי הצבעת? ליכוד בטח לא, אני לא אומרת, אבל למצנע, נכון? אני ויוסוף למדנו באותה פקולטה, בהפרש של כמה שנים טובות, אבל הוא לא יכול להשיג עבודה במקצוע כי מי יעסיק ערבי בלי אישור בטחוני אם יש 3 מובטלים יהודים שמתחרים על כל משרה. אז הוא בשופרסל. בני מרסק לו את העורף בצ'אפחה ידידותית ויוסוף מבין שמשהו טוב כבר לא יצא לו מהשיחה הזאת. הפרצוף שלו נעשה אטום כמו של הפלשתינאים שבמילואים אני בודק להם את הת"ז במחסום. הוא ממלמל שלא הלך להצביע ועף משם לפני שישאלו אותו עוד שאלות. בני: ראיתם שקרן? אלה אסור להאמין להם אפילו אחרי 20 שנה בקבר! אני חותך ת'זין אם הוא לא הצביע בשארה! סימה בעליצות: לפי הגודל כבר חתכו אותו בני וכאן הסתעפה שיחת הקוורטט (בינתיים הצטרף גם ניסים מהמעדנייה) לעניינים שבינו לבינה שהצנעה יפה להם. ניסים פירט את תורת היחסות הפרטית שפיתח (ליניאריות בין עובי האצבע המורה לאורך הסלאמי הפרטי שלו) וסימה התלבטה אם לאור המידע החדש כדאי לה לשכב עם שמעון המנהל (כל אצבע פרנקפורטר). הייתי שמח לספר לכם מה היא החליטה אלמלא פתאום הם שמו לב שאני מקשיב והתפזרו. נדלג לשלב בו נתקלתי ביוסוף בדרך לקופה. תגיד יוסוף, אני אומר לו, חשבת פעם להגר למקום שבו לא שואלים אותך מה אתה מצביע? יוסוף ואני מכירים מאז שפעם עזרתי לו להחליף צמיג, אז הוא לא נעלב. למה מה, הוא אומר לי בטוב לב, אתה מקבל מקליינר כסף על כל אחד שאתה מגייס? אני: הלוואי יוסוף: דווקא לא אכפת לי לעזוב, אבל האבא והאחים לא נותנים. אצלנו לא כמו הנוצרים. ההם עוזבים בלי חשבון. אצל מוסלמים יש צומוד. אני: אשתי גם לא מרשה לי. אז שנינו אסירי ציון, הא? יוסוף: רק אני. אתה סתם חנון שמפחד להוריד לאשתו כאפה.......

MicMik

New member
ענק ../images/Emo47.gif

צריך להוסיף אפשרות לשלוח הודעות כאלה באימייל לחברים.

משה, כל ההתגלויות שלך בסופר?

פעם עם מריה מגדלנה והסוס ופעם עם סימה והקצוץ.. תמסור לזוגתך - שתחייה. בחיים הכל עובר, גם החיים.

הייתה לי פעם התגלות באמבטיה ../images/Emo28.gif

אבל היא לא תעבור את סף הצנזורה כאן
איך אפשר להשוות את שופרסל לראלפ'ס, מזל? סופר בארץ זה מיקרוקוסמוס ישראלי, כולל המוכרים שמתעטשים על הבולגרית ומנגבים את הידיים, אחרי ניגוב האף, בניר האריזה של הפסטרמה כשהם חושבים שאתה לא רואה סופר אמריקאי זה שטח סטרילי כמו שהשב"כ עושה לראש הממשלה כשהוא מבקר את הנתינים רק לסופרים האתניים שם יש זווית אנטרופולוגית ראי מקרה הסופר הפרסי בטרזנה. טוב, הם בכלל משלנו ומי שלא ראה דוסים מתרוצצים בבהלה במחסן של החנות ההיא ברח' 34 ב-NYC וצועקים זה על זה באידיש לא ראה שמחת בית השואבה מימיו

yosense

New member
שני דברים עולים לי למקרא הסיפור

הראשון הוא - שאם יש מקודם ואחר כך לקטע בסופר הייתי נהנה לקרוא גם כן. והשני - שאנלא בטוח אם קראת..אבל הזמן הצהוב של גרוסמן (רק בלי ההומור)

גרוסמן ואני באותה שורה?

תודה על המחמאה
יש מקודם ובטח יהיה אחר כך בכל יציאה מהבועה הממוזגת אל הסופר/משרד ממשלתי/מילואים ושאר מקומות הקינון של עמישראל אתה צובר חוויות מתקנות כאלה אח"כ אתה חוזר לבועה ומנסה באלגנטיות להתעלם ממה שקורה בחוץ לפעמים אני מהרהר ביהודי גרמניה חצי מהם עזבו עד 1938 השאר בטח חשבו שהכל יסתדר איכשהו

אל תדאג יוס, יהיה בסדר

ז"א למי שהצביע עבור ש"ס. מר"ן עובדיה הבטיח לכל אחד כזה גרין קארד לגן עדן אבל מאחר ולא טרחת לבוא לארץ ולשלשל ש"ס בקלפי אלא העדפת להמשיך לשבת בקרב צאצאי פיליפ ואיזבלה ימ"ש ולזלול חמון בלי הכרה אולי באמת הסמרמורת שלך מוצדקת

yosense

New member
עידכון נתונים וארועים

1. קודם כל לכוונה יש משקל לא מבוטל - התכוונתי לשים ש"ס אבל לא מאפשרים לנו להצביע - לעומת זה לכל בור (בעניינים) ושטוף מוח שעלה מרוסיה, זכות מובטחת. 2. אני חי בקרב צאצאי האנוסים/ יהודי ספרד מה שמשאיר לצאצאי פיליפ ואיזבלה לשמוח בחברתנו. 3. אני לא זולל, לא חמון וגם לא בלי הכרה - תאוות בכלל והבשר בפרט אינם על סדר היום אלא אם כן מדובר בתשוקות אמיתיות וכיוצא בזה. 4. עובדיה שלנו 5. ואם עובדיה פה, ויתרתי על הסמרמורת, סירקתי תכרבולת וחזרתי למכמורת.

למעלה