ישראל - רוסיה

Dark Muse

New member
ישראל - רוסיה

אביע את דעתי על המחצית... לדעתי, יש לישראל מן פחד דיבלי כזה שאם שחקן הוא כוכב, אז הוא חייב להשאר במגרש. למה קשטן אין לו ביצים כדי להחליף את בניון? הבן אדם לא נגע בכדור כמעט, היה ממש מיותר, פשוט שחקן פחות. ישראל, למרות השטויות שנוימן והשדרן הצעיר פולטים, דווקא שיחקה לא רע. הייתי אומר שהנבחרות שקולות. הייתי מחליף את בניון ובדיר שבכלל לא נמצאים במשחק, ומכניס את ארבייטמן ובן שושן או תמוז. דווקא קלמי סבן שאני לא מאשים אותו שהוא לא מספיק מהיר, ומשחק המסירות שלו חייב שיפור ניכר, היה הטוב במחצית הראשונה. קיצר חבל שנפסיד בגלל פחדנות שהתקשורות גורמת. קשטן מפחד מה יגידו אם בניון ישב על הספסל? אין מה לעשות, במשחק הזה הרוסים סוגרים אותו טוב והוא לא מורגש, צריך לרענן את השורות. נ.ב התיאום בין גרשון לבן חיים ממש גרוע, זה חייב שיפור.

sok777

New member
הוא החליף אותו..

בקשר למשחק- פשוט עלוב. התרגזתי מלראות אותו. עידן טל, בן-שושן, טוטו תמוז, אפק ותומר בן יוסף היו בסדר+... השאר היה ממש לא טובים. בניון היה חלש כי סגרו אותו חזק אבל בלי קשר הוא לא עשה פעולות טובות. טל בן-חיים היה בינוני מינוס כאשר היו לו טעויות רבות בתיאום ובסגירה אבל הוא סגר יפה והציל גול פעם אחת. גרשון היה גם בינוני מינוס. הגול לא היה באשמתו בכלל.. והוא ממש לא עגלה, להפך, הוא השיג את החלוץ בפער אדיר.. בכל זאת הוא היה צריך לשלוח רגל. קלמי סבן הפתיע אותי לטובה.. הפעם הוא היה שחקן כי עד עכשיו בכל הקריירה שלו לא ראיתי ממנו שהוא שחקן.. הוא עשה עבודה הגנתית סבירה ומסירות לא משהו.. היה לא טוב [אבל הפתיע אותי לטובה]. קולאוטי ממש איכזב.. רצינו כ"כ שיקבל אזרחות וככה הוא משחק?! עדיף כבר תמוז.. השאר היו לא בולטים [חוץ ממי שכתבתי שהיה בסדר]. ההרכב שצריך להיות בנבחרת לדעתי הוא[בהתחשב שזה 4-5-1]: אוואט אפק, גרשון, בן-חיים, קייסי בניון, טועמה [הרבה יותר טוב מקטן ובאדיר..], עידן טל, בן-שושן, אלברמן קולאוטי/תמוז [עדיף קולאוטי רק בגלל שתמוז צעיר וחסר כושר ונסיון]

Dark Muse

New member
דווקא לדעתי תומר בן יוסף ובן חיים

עבדו ביחד הרבה יותר טוב מאשר גרשון ובן חיים. באדיר ובניון היו צריכים להיות מוחלפים מההתחלה, בניון פשוט לא היה. אני לא מאשים אותו כי הוא עלה פצוע, בעצם אני כן מאשים אותו שעלה פצוע
בכל מקרה אני חושב שבמחצית השניה ישראל שחקה יותר טוב, הגול של הרוסים היה כמעט באותה דרך שבה אנחנו הבאנו גול, קרי התקפות מתפרצות. הבעיה עם קולאטי שאני לא בטוח שבתור חלוץ חוד הוא טוב. הוא צריך מישהו לידו. אין לו את הפיזיות והכוח להסתדר לבד מול ההגנה של היריב לבד.

sok777

New member
תומר בן יוסף טוב אבל

מפחיד כי הוא עושה חורים..

SiC

New member
בן יוסף המגן הכי טוב בארץ כיום

הבעיה של הנבחרת היתה שהיא פחדה לצאת קדימה. קשטן עלה בהרכב מאוד מוזר, בדיר היה צריך לפתוח על הספסל ובמקומו היה צריך לעלות עוד חלוץ, ובניון הוצב בעמדה קדמית מדיי ולא ניהל את המשחק של ישראל. חבל שקשטן לא עלה עם טועמה, אולי הקשר שנמצא בכושר הכי טוב כיום כי אז היה לנו עוד מישהו שיוכל לנהל את המשחק. פיספוס גדול כי יכולנו לנצח, מה שכן ראו שסוף סוף יש עתיד לחוד ההתקפי של הנבחרת (ואני לא מדבר על קולאוטי...)

sok777

New member
אתה מדבר על בן-שושן אני מקווה..

פשוט תותח. באמת לא הרכב משהו וגם לא טקטיקה משהו. בן-יוסף טוב אבל אולי זה החוסר נסיון שלא מספיק טוב כי ראיתי אותו במשחק מול אסטוניה או משהו והוא עשה חורים חבל"ז.

מהה??

קודם כל זה לא 4-5-1 אלא 4-3-3 מה שרשמת... אבל נניח שזה 4-5-1 אז קולאוטי בטח שלא בחוד אולי תמוז או בן-שושן,לדעתי את קולאוטי צריך בכלל להחזיר לארגנטינה ההרכב שלי זה: ...................אוואט קייסי.....בן-חיים.....בן-יוסף.....סבן ........טל.......בניון......טועמה ........קטן......תמוז.....בן-שושן צריך לפרק ולהשפיל את הקרואטיה האלה וללחוץ אותם בהגנה כל המשחק לא לתת להם לנשום, לשבת להם על הוריד בהתקפה לשחק מהר, מתפרצות, לבעוט כל הזדמנות והקיצר לעשות להם מטווח על השער אם אני המאמן אני גורם לשחקנים שלהם לבכות אחרי המשחק

sok777

New member
אתה לא תגיד לי איזה טקטיקה שמתי..

אני התכוונתי שבן-שושן קשר.. אז מה אתה אומר לי שעשיתי 4-3-3.. אתה לא יודע איפה הצבתי כל שחקן בכלל. אני אומר שצריך לשחק 4-4-2 אבל אם 4-5-1 אז סטייל כזה של 2 התקפיים באגפים [טועמה בשמאל, בן-שושן בימים], קשר אחורי [באדיר או אלברמן], 2 קשרים באמצע או קשר באמצע ואחד התקפי [בניון ואלברמן או בניון וטל]. קטן לא צריך לשחק.. הוא עלוב. וההרכב כפי שאמרתי למעלה צריך להיות.. תמוז לא יותר טוב מקולאוטי והוא בכלל לא כזה טוב אבל מצד שני קולאוטי לא מפסק את התפוקה בינתיים אז מי תשים אם לא את שניהם? עומר גולן? פחחח הצחקת אותי.. משה ביטון? ממש חלוץ ענק.. 6 שערים בערך כבש בעונה.. לדעתי אם הוא בכושר טוב, חלוץ המטרה הישראלי הכי טוב [לפחות בעונה שעברה] היה לא אחר מאשר החלוץ בין ה34 [אאל"ט], שי הולצמן.

תגיד אתה מטומטם או מה?

מה קשור עומר גולן חתיכת דביל אתה לא יודע לקרוא? משה ביטון? מה אתה מזיין לי בשכל קודם כל תחזור לכיתה א' תלמד קצת לקרוא לא יזיק לך. תמוז בן-שושן וקטן בהתקפה רשמתי מה לא מובן פה? וההרכב שלך זה כן 4-3-3, אתה שם 3 קשרים הגנתיים ושתי קיצוניים עם חלוץ בהתקפה אז מצידי תגיד שזה 2-7-1 או לא יודע מה אבל זה לא אלא 4-3-3.

sok777

New member
דבר ראשון, דבר יפה או שתעוף מהפורום

כי די כבר זה נמאס יא מגעיל. אתה מעוניין להגיב אז תגיב יפה, אם לא עדיף שתשתוק.. גם ככה אתה לא מוסיף לפורום מי יודע מה.. חוץ מזה אתה דביל בעצמך, אמרתי על עומר גולן ומשה ביטון כיוון שאמרתי שתמוז לא טוב ואז אמרתי, מי תכניס בחלוץ אם לא תמוז ולא קולאוטי שלא קולע? ביטון? גולן? לא אמרתי את זה מבחינת ההרכב שלך אלא מבחינת כאילו, את מי קשטן יכניס כחלוץ אם לא את שניהם. אם המטרה שלך בפורום הייתה אולי לקרוא את ההודעות ולפתח דיונים ולא לענות כמו איזה כלב מניאק, היית מבין את זה. כי זה ברור. אני הבנתי מצוין מה רשמת, אבל אתה פשוט קראת 2 תגובות וישר הלכת למלאכת הקללות.
נראה לי שאתה לא שפוי.. ואם מישהו צריך לחזור לכיתה א', זה בטח לא אני. גם אתה כותב בצורה פשוט שפלה וגם אין לך הבנת הנקרא.. אתה פשוט עושה רושם של ילד בן 13 שיושב על המחשב ומתלהב שהוא יודע קללה או 2 וחוזר עליהם בתמידות מבלי להבין מה הוא אומר בכלל. בקשר למה ההרכב שלי, אתה כמו כל ישראלי פרשן פאלח. אם יש בהרכב של ישראל את קולאוטי, קטן, בן-שושן ואיזה סלים טועמה או מישהו הם אומרים "וישראל עכשיו ב4 חלוצים!" תבינו, ישראל נבחרת הגנתית וככל הנראה זה לא ישתנה. אפילו אם 4 שחקנים כאלו בתוך המשחק, הם לא מתופקדים כ"4 חלוצים!". אני מבטיח לכם. אז אל תהיה דביל, אתה יכול להציב את בן-שושן כמו אתמול, ואתמול הוא לא היה חלוץ.. הוא תופקד כקיצון או קשר התקפי ימני.. שם אני התכוונתי שאני מציב אותו. חוץ מזה, מי חוץ מבן-שושן בהרכב שרשמתי יכול עוד להיות חלוץ? רק תמוז/קולאוטי.. ואמרתי שרק אחד מהם, לא אמרתי מי.. באמת שאין לך הבנת הנקרא. אולי כשתגדל תשתפר. בהצלחה.

אני מקלל? תספור כמה קללות רשמת..

בוא אני ינתח כמה תגובות שלך... ______ "בקשר למה ההרכב שלי, אתה כמו כל ישראלי פרשן פאלח. אם יש בהרכב של ישראל את קולאוטי, קטן, בן-שושן ואיזה סלים טועמה או מישהו הם אומרים "וישראל עכשיו ב4 חלוצים!" - אני עונה כמו ילד בן 13? קודם כל אל תכליל, אני לא ישראלי פרשן פאלח.. אני מבין פה בכדורגל כמו הרבה מהחברים בפורום ואפילו יותר בלי להשתחצן או משהו... ואני לא אומר את זה כי בן-דוד של אח של סבא שלי אימן את אליצור קרית אתא או משהו כזה, אז אל תתפוס אותי כאחד שקילל ועכשיו אתה מחזיר לי כדי להוציא אותי טיפש, כי יהיה לך קשה מאוד להוציא אותי כזה. עכשיו בוא נפסיק עם ההתנגחויות ונקיים דיון רציני... ואם אתה מגיב אז לעניין הפעם, בלי התייחסויות אישיות אם אתה חושב שאתה מסוגל _______ "תבינו, ישראל נבחרת הגנתית וככל הנראה זה לא ישתנה. אפילו אם 4 שחקנים כאלו בתוך המשחק, הם לא מתופקדים כ"4 חלוצים!". אני מבטיח לכם." - נבחרת ישראל הרבה שנים יכולת לקרוא לה נבחרת הגנתית, אבל בקמפיין הזה ממש לא, הם הנבחרת אחת ההתקפיות ביותר שיצא לי לראות. ומה שרשמת עם ה-4 חלוצים אני לא יתייחס כי אתה לא הבנת את ההרכב שלי או שלא הבנת את ההסבר כמו שהתכוונתי, נעזוב את זה. _______ "אז אל תהיה דביל, אתה יכול להציב את בן-שושן כמו אתמול, ואתמול הוא לא היה חלוץ.. הוא תופקד כקיצון או קשר התקפי ימני.. שם אני התכוונתי שאני מציב אותו." - קודם כל רק שתדע - קיצוני זה כן חלוץ, ואיפה שאתה שמת אותו זה נקרא כנף (קשר), שניהם משחקים די קרוב אז אפשר להתבלבל ביניהם, אבל יש להם תפקידים שונים לגמרי. בגלל זה התעצבנתי וקיללתי, אי הבנה. ____ "קטן לא צריך לשחק.. הוא עלוב." - טוב אם המדד שלך לשחקן טוב זה לפי סטטיסטיקה (שערים או וואטאבר) אז אתה לא ממש מבין גדול. והתגובה הזאת מחזקת את הדעה שלי... "חלוץ המטרה הישראלי הכי טוב [לפחות בעונה שעברה] היה לא אחר מאשר החלוץ בין ה34 [אאל"ט], שי הולצמן". מה גם שהמטרה היא להצעיר את הנבחרת ולא לשחק עם שחקן שיסיים את הקמפיין בן 39 כמעט... אז כמו שאמרתי, משחק התקפי, ולהבהיל את הקרואטים... אוואט קייסי , בן-חיים , בן-יוסף , סבן/אפק טל , מליקסון , מסודי/אפק קטן , תמוז , בן-שושן (הנה בשבילך.. קטן ובן-שושן קיצונים) קולאוטי לא חלוץ חוד ולא הייתי מזמן אותו בכלל, אולי כגיבוי מהספסל, בניון פשוט תוקע את המשחק, הנבחרת צריכה להפסיק להיות תלויה בו ואם הרכב כזה אני מצפה ל 3-0 במחצית, בניון יהיה גיבוי מהספסל כי בכל זאת הוא הקפטן וחשוב מבחינה מנטלית לביטחון של השחקנים. עכשיו, טל ואפק פשוט אשפי התקפות מעבר וחייב אותם לסגנון משחק מהיר ותוקפני, להעיף כדורים ארוכים לחלוצים.

תיקון קטן

בהרכב.. סבן בהגנה, אפק בקישור, לא יודע למה חשבתי מסודי... מליקסון = מליקסון/טועמה. "קולאוטי לא חלוץ חוד ולא הייתי מזמן אותו בכלל" - לא הייתי מזמן אותו ל-11, (אלא כמחליף שני אחרי בניון).

sok777

New member
אתה ממש סותר את עצמך..

דבר ראשון, אתה באמת מגיב מגעיל. ואני לא היחיד שאמר את זה. אני לא מבין מה ההתגאות הגדולה- אז סבא שלך אימן קבוצה.. זה אומר שקיבלת ממנו ידע? מי בכלל אומר שהוא היה חכם? " - אני עונה כמו ילד בן 13? קודם כל אל תכליל, אני לא ישראלי פרשן פאלח.. אני מבין פה בכדורגל כמו הרבה מהחברים בפורום ואפילו יותר בלי להשתחצן או משהו... ואני לא אומר את זה כי בן-דוד של אח של סבא שלי אימן את אליצור קרית אתא או משהו כזה, אז אל תתפוס אותי כאחד שקילל ועכשיו אתה מחזיר לי כדי להוציא אותי טיפש, כי יהיה לך קשה מאוד להוציא אותי כזה. עכשיו בוא נפסיק עם ההתנגחויות ונקיים דיון רציני... ואם אתה מגיב אז לעניין הפעם, בלי התייחסויות אישיות אם אתה חושב שאתה מסוגל" לא ממש עשית עלי רושם של מישהו מבין או של מישהו שמנסה להבין מה אני אומר בכלל. אתה אומר לי להפסיק עם ההתנגחויות ובקשר לזה אני רוצה להגיד לך שזה בא ממך. אני בכלל שקלתי לא להגיב לך על ההודעה הטפשית שכתבת למעלה כי היא פשוט ברמה ירודה כ"כ שלא שווה תגובה. אפילו לא של ילד בן 5. אתה אומר לי להפסיק עם ההתנגחויות ועקיצות וזה בעצם מה שאני אומר לך כל הזמן אז אל תשחק אותה שפתאום אכפת לך כ"כ מדיון רציני, כי אני כבר ביקשתי ממך לדבר כמו שצריך 100 פעם ולדבר על הנושא.. ואח"כ אתה עושה לי "אם אתה חושב שאתה מסוגל". זה באמת היה לא במקום.. אתה אומר להפסיק לעקוץ ומנסה לעקוץ? אתה רק מוכיח את הטענות שלי.. __________________________________________________________________ " - קודם כל רק שתדע - קיצוני זה כן חלוץ, ואיפה שאתה שמת אותו זה נקרא כנף (קשר), שניהם משחקים די קרוב אז אפשר להתבלבל ביניהם, אבל יש להם תפקידים שונים לגמרי. בגלל זה התעצבנתי וקיללתי, אי הבנה." קיצוני זה לא לגמרי חלוץ אבל דומה.. בכל אופן אני אמרתי שאני מציב אותו כקשר התקפי ימני, ואמרתי שנבחרת אני לא בטוח אם התכוונו שהוא יהיה קיצוני או קשר התקפי ימני.. לא אמרתי שאני מציב אותו כקיצון.. אתה עשית טעות ולא הבנת מה אני רוצה כי לא קראת בכלל. אין לך שום זכות להתחיל לקלל אותי מ3 סיבות: א. אני לא חבר שלך ואתה אפילו לא מכיר אותי. ב. זה פורום באינטרנט ואנשים מדברים כאן על רמה.. בלי קללות ודברים מגעילים שהכנסת לכאן עם בואך [מצטער אבל ככה זה נהיה] ג. אתה אפילו לא קראת וזה בכלל טעות שלך. ________________________________________________________________ " - טוב אם המדד שלך לשחקן טוב זה לפי סטטיסטיקה (שערים או וואטאבר) אז אתה לא ממש מבין גדול. והתגובה הזאת מחזקת את הדעה שלי... "חלוץ המטרה הישראלי הכי טוב [לפחות בעונה שעברה] היה לא אחר מאשר החלוץ בין ה34 [אאל"ט], שי הולצמן". מה גם שהמטרה היא להצעיר את הנבחרת ולא לשחק עם שחקן שיסיים את הקמפיין בן 39 כמעט..." יש אנשים שאוהבים את קטן וחושבים שהוא ענק. אני אישית אף פעם לא ראיתי אותו עושה משהו גדול.. גם לא במכבי חיפה. כשהיה צעיר, בן 20 ככה הוא היה באמת תגלית.. אבל מאז הוא כמעט ולא השתפר [לפחות לפי המשחקים שאני רואה, ואני רואה לא מעט]. במכבי חיפה יש לו מדי פעם הברקות במסירות וזה אבל זה לא חוכמה שמשחקים נגד הכח עמידר ר"ג ככה. חוץ מזה שגם ככה הוא לא כזה מתבלט.. אין לי מושג מה הסטטיסטיקות שלו וזה גם לא מעניין אותי. אני רואה אותו וחוץ ממדי פעם הברקה אחת ב2-3 משחקים, הוא ממש גרוע. במיוחד בנבחרת.. טועמה של היום עדיף עליו. ____________________________________________________________________ בקשר להרכב שלך.. ראיתי שעשית תיקון כי... WTF מסודי?
הלוואי עלינו. השחקן הכי טוב במכבי חיפה השנה [עד כה]. אני לא מתתי על ההרכב שלך.. צריך לשחק התקפי, בזה אני מסכים איתך. קשטן לא שיחק מול רוסיה התקפי בכלל [יותר טוב מגרנט אבל זה לא קונץ].. צריך לשחק יותר התקפי. מבחינת חומר השחקנים של ההרכב זה צריך להיות לדעתי בסגנון של 4-5-1 כמו שאמרתי או 4-4-2 יהלום. ההרכב שלי: אוואט אפק [הוא לא כזה תותח אבל השתפר], קייסי [המגן השמאלי הטוב בארץ.. הוא תותח אבל נהיה פחות טוב. אין מישהו אחר.. זיו אפס], בן-יוסף/גרשון, טב"ח. בניון [קשר התקפי מרכזי.. פליימיקר כזה ומשחק מתחת לחלוצים.. זה טוב], אלברמן/באדיר [מאחורה], עידן טל/טועמה [הייתי אומר שניהם אבל שניהם שמאליים רק, לא?!], בן-שושן. חלוצים: תמוז וקולאוטי. [תמוז יקבל נסיון וגם קולאוטי קצת ובתוך 2-3 משחקים יהפכו לצמד טוב]

חחח אתה הורג אותי

"אין לך שום זכות להתחיל לקלל אותי מ3 סיבות:...." - מי קילל אותך? אתה סתם ממציא עכשיו כמו לא יודע מה.. בקשר לקטן, תמיד שיחקו בנבחרת 4-4-2 לא תקין... קטן לא משחק ככה ולא מתאים בגלל זה היה הרבה חוסר תיאום בינו ובין החלוצים ובאים אליו בטענות, וגם אני לא ממש מת עליו אבל בסגנון משחק כמו שהייתי רוצה - הוא מתאים מאוד לתפקיד. אלברמן ובאדיר פשוט לא מתאימים ולא מתבלטים, הייתי לוקח אותם לפני חודש אולי אבל בכושר הזה..? הם קיבלו ציון 3-4 באיזה עיתון. חוצמזה אתה ממשיך בעצם את המשחק הגרוע של 80 הדקות הראשונות ברוסיה עם 5 קשרים, וזה יוצר יותר מידי הנעת כדור סתמית ומשחק רוחב, אני מעדיף משחק רב שערים ולשחק עם כמה שפחות קשרים... קודם כל לשתק אותם ואחרי שער יתרון אולי להוסיף קשר בשביל לחזק את הנעת הכדור. ראיתי שרשמת 4-4-2 יהלום וזה מערך מעולה למשחק הזה אבל חחחחח אני לא רואה אותם מצליחים לשחק ככה, זה מורכב מידי בשבילם. אני מעדיף לנצל את היתרונות של הנבחרת וזה ההתקפה אז אני חושב שעדיף את בן שושן, תמוז, קטן, ואפילו קולאוטי ביחד, ובניון כמחליף אחרי שער יתרון בשביל ליצב את היתרון ולהוריד את קטן לשחק קשר ככה לשמור על היתרון. טוב העיקר ננצח

sok777

New member
אגב, לא רשמתי קללות עליך

רשמתי דביל כמובן כי אתה רשמת את זה.. אם לא היית רושם לא הייתי מכניס אבל כשאתה עונה לי על נושא ומחזיר "דביל" איפשהו באמצע, אז אתה מצפה לתגובה על זה גם עם "דביל" באמצע, לא? חוץ מזה אמרתי לך מגעיל.. וזה לא ממש קללה.. ואם כן- אני ממש לא מתחרט עליה.

שבצנקו

New member
הטעות הכי גדולה של הנבחרת-

גרשון. כבר במשחקים של ביתר היה אפשר לראות שגרשון בכושר גרוע, ובן יוסף בכושר מדהים. בן יוסף לדעתי הוא הבלם הכי טוב בליגה שלנו היום, וזאת שטות שהוא לא פתח, כי בספיגת הגול גם גרשון היה אשם, שלא השיג את החלוץ. אם זה היה בן יוסף, אני מתערב שהוא היה עוצר אותו.

Dark Muse

New member
צריך ועדה שתבדוק איך הרמה

בין נבחרת הנוער לנבחרת הבוגרת יורדת בצורה מדהימה כזאת... הנוער משחק כל כך יפה, עם כל כך הרבה כישרון. אולי אני אתבדה ובעצם השחקנים האלו יתבגרו להיות הדור החזק של ישראל, אולי מלכת האיתור והטיפוח של הנוער השתפרה בתקופה שלהם... נצטרך לראות את זה.

dlml

New member
זה די ברור..

כי כישרון יש לנו, זה כן. אבל בזמן שבנזמה, פונגול/ מאוובה ושות' חוזרים לאימונים הקשים והיעילים במתקני האימונים המרשימים בצרפת (או ספרד, אנגליה ועוד ארצות באירופה).. השחקנים שלנו חוזרים ל"עזוב אותך עוד סיבוב נוו רצנו מספיק חלאס..". התוכנית שהייתה עם אמנועל רוזן על האשוואה בין בן חיים לרביבו הייתה פשוט מצויינת. ועוד דבר, לכל מי שנתן ביקורת על קולאוטי, אני פשוט לא מצליח להבין איך אתם מדברים ככה. עד שבן שושן ותמוז נכנסו קולאוטי היה חלוץ בודד, תרתי משמע, שום כדור לא הגיע אליו והוא דווקא כן ניסה לרדת למטה ולקבל כדורים, להגיד על קולאוטי שאין לו מקום בנבחרת זה כמו להגיד שלשבצ'נקו אין מקום בנבחרת אוקראינה אחרי המונדיאל. אין מה לעשות, כשמשחקים עם חלוץ אחד בחוד (ובמיוחד כמו שנאמר פה, קולאוטי לא כזה טוב שהוא משחק לבד), וה5 קשרים בקושי מספקים כדורים ולא שולטים במשחק, החלוץ תמיד יהיה בודד ולא מורגש. כשבן שושן ותמוז נכנסו, אני מסכים שקולאוטי יכל לתרום יותר, אבל הוא גם אז היה סביר, מי שלא ראה, שבן שושן בעט לשמיים קולאוטי היה לבד לגמרי (אבל הפרשנים הדבילים ניסו עוד לנפח את היכולת של תמוז ודיברו רק עליו כחופשי.). גם ההבדל שהם היו רעננים והוא רץ משחק שלם אחרי הכדור השפיע. בסופו של דבר, אני מאמין שמקומו של קולהוטי בהרכב הוא ראוי.

SiC

New member
מנטליות השחקן הישראלי

זה לא דבר חדש... גם התירוץ העלוב של "בגלל שהשחקן צריך להתגייס לצבא זה עוצר את ההתקדמות שלו" שטויות. כל הכוכבים הצעירים האלה השתן עולה להם לראש. ילד בן 23 מרוויח מאות אלפי שקלים ולא יודע מה לעשות עם כל הכסף שנפל עליו... כדי לשפר את הרמה צריך להמשיך את המגמה שמתחילה לאט לאט- להוציא ילדים לשחק במועדונים גדולים- כמו גיל בלומשטיין, גיא אסולין... בן סהר יצא שנתיים מאוחר מדי לצ'לסי... אם בן שושן היה טיפה יותר מפותח פיזית, הוא היה יכול להיות החלוץ המושלם. אני שמח לראות לפחות שקשטן לא פוחד לקחת שחקנים מהנבחרת הצעירה ולתת להם במה בבוגרת למרות שהם עדיין מתחת לגיל 21. זה כבר מראה שיש התקדמות בארץ. נבחרת עד גיל 21 זה הדבר הכי לא חשוב שיש, לא משנה כמה גיא לוי מאמין שזה ה-דבר

בקשר לקולאוטי..

"עד שבן שושן ותמוז נכנסו קולאוטי היה חלוץ בודד, תרתי משמע, שום כדור לא הגיע אליו והוא דווקא כן ניסה לרדת למטה ולקבל כדורים" אתה ראית תמשחק האחרון? הוא לא ירד לקחת כדורים אלא שיחק בלם ליד בן-חיים כמעט... ובן-שושן היה חייב למסור את הכדור או לבעוט כמו בנאדם לא להעיף את הכדור מהאיצטדיון כמו שחקן ישראלי טיפוסי חסר טכניקה, מה שהוא לא. היינו בהחלט חייבים לנצח את המשחק הזה, ואני ממש לא מבין על מה שרף וקשטן שמחים בתיקו הזה.. תוצאה בינונית ומטה לנבחרת, הייתי ממש מאוכזב, כל נקודה חשובה בטורניר כזה וצריך לשאוף למקום ראשון תמיד, מה גם שרוסיה פחות טובה כיום מקפריסין אפילו. מצפה לניצחון מול קרואטיה. יש לנו את הכלים וצריך לעשות את זה, פשוט חייבים, כל משחק פה זה על החיים, הפסד או תיקו ואנחנו מתרחקים בענק. את רוסיה הדחנו וצריך להרחיק גם את קרואטיה מהמאבק על המקום הראשון, לא לשכוח שיש להם משחק חסר נגד נבחרת חלשה וצריך להסתכל על קרואטיה עם 7 נק' ולא 4.

למעלה