ישראל - רוסיה

SiC

New member
אתה פשוט מגזימן קיצוני

אין לי מילה אחרת לתאר אותך... "רוסיה חלשה יותר מקפריסין" ??? על מה לעזאזל אתה מדבר? למה, כי קפריסין נתנה משחק אחד טוב מול אירלנד המאוד בינונית? על סמך זה אתה בונה את כל התאוריה שלך? "תוצאה בינונית ומטה לנבחרת" אולי מבחינת התצוגה על הדשר אתה צודק, אבל על הנייר וב7 מתוך 10 משחקים הנבחרת שלנו מפסידה ברוסיה... " מצפה לניצחון מול קרואטיה... הפסד או תיקו ואנחנו מתרחקים בענק." כל תוצאה שהיא לא הפסד מול הכוכבים של קרואטיה תהיה הישג ענק. זאת הנבחרת בכושר הכי טוב עד עכשיו בבית והיא ממש לא נראת כמו הנבחרת חסרת החיים מהמונדיאל. יהיה משחק ממש קשה. אם נפסיד אז אתה צודק נתרחק בענק והתיקו מול רוסיה לא יהיה שווה כלום אם נוציא תיקו שום דבר לא אבוד. אם ננצח נתקדם לעבר היורו אבל עדיין זה יהיה מאוד מאוד רחוק. " את רוסיה הדחנו" אף אחד לא הדיח את רוסיה שהיא נבחרת שמסוגלת להוציא נק' גם בזאגרב וגם בוומבלי ובטח שבטח לנצח אותנו בר"ג.

אל תעשה מרוסיה ברזיל

הממוצע שערים שלהם בשנים האחרונות עומד על 0.1-0.2 קודם כל הגול שחטפנו זה פשוט מביך, והגול שכבשנו היה מאוחר מידי ומעט מידי. איבדנו שתי נקודות קריטיות על סתם. תוצאה די גרועה. ואני לא מגזימן קיצוני, אני נשמע קיצוני כי פשוט כולכם שמחים עם תוצאות עלובות, מה אני יעשה?? תחשבו קצת יותר בהגיון, נגמרה התקופה שהיינו בשר תותחים לאריות, עכשיו אנחנו צריכים להסתכל על אנגליה וקרואטיה בגובה העיניים ולא רגשי נחיתות, יש לנו את הנבחרת הכי טובה שהייתה אני חושב. רוסיה תנצח בר"ג חחחחחחח ואני עוד קיצוני? רוסיה לא מסוגלת להבקיע שער בכלל אז לנצח? ועוד ב"חום אימים" של ישראל, ומול 50 אלף אוהדים בחוץ? לאזרבייז'אן יש יותר סיכויים, אתה יודע מה? אם רוסיה מנצחת אותנו פה אני עוזב ת'פורום איך אני? ככה נחסוך הרבה ויכוחים מיותרים

dlml

New member
אני יגיד לך מה הבעיה שלך.

שאתה חושב שסבן, באדיר, גרשון/בן יוסף, קייסי ועוד כמה חברה בינוניים בנבחרת, הם מינימום שחקני הרכב בליגה הגרמנית. והמצב לא כזה.. אז יחסית לשחקנים שלנו, ובהתחשב בעובדה שבניון היה חלש, זו תוצאה טובה מאוד.. אגב, אם אתה כזה מבין גדול, איך זה שאתה לא מתלהב ביזמאילוב? איך זה שאתה לא מדבר על יכולת ההגנה המדהימה של האחים ברזוצקי או על אחד השוערים הצעירים הטובים בעולם אקנפייב? הלוואי עלינו הכישרון שלהם יש.

sok777

New member
מסכים../images/Emo45.gif

אכן, הם נבחרת יותר מוכשרת. אולי בעתיד זה יתהפך אבל בהסתמך על כך שרבע מהנבחרת משחקת שם בצסק"א מוסקבה, שהיא קבוצה שהייתה מחזיקת גביע אופ"א לפני שנתיים, עוד רבע בטח בספרטק מוסקבה ובכל מיני קבוצות מחוץ לרוסיה או בתוך הליגה הרוסית [שרבע מהקבוצות שם ממש חזקות], אפשר לומר שהשחקנים שם יותר חזקים [לא פיסית, אלא בכלל, בכל המאפיינים] מהשחקנים שלנו. אקנפייב באמת שוער ענק.. הוא יהיה אחד הגדולים, ואני לא אומר ששחקן אחד עושה נבחרת.. כי יש להם את האחים הבלמים, את החלוץ ועוד כל מיני קשרים.

סבן, באדיר, וגרשון שווים שקל ביחד

אם היית קורא את ההרכב שלי לא היית רושם שטויות... אם כבר אתה משווה כישרונות, וזה פורום לשחקני מנג'ר אז תעשה חשבון פשוט.. לה קורוניה רוצים לקנות את בן-שושן (האלמוני נטול הכשרון לדבריך) ב-7 מיליון דולר, בן כמה הוא? 20 ככה? זתומרת לפי המנג'ר שלך הוא יהיה שווה בסביבות 20 מיל' בשיא בערך אם הוא ימשיך ככה. יכולת ההגנה של מי? הם נגעו בכלל בכדור? ישראל עברו בחצית הראשונה פעמיים את החצי.. לא ממש הייתה להם עבודת הגנה בוא נאמר ככה אקינפב הוא השוער הצעיר ה-ט-ו-ב בעולם לדעתי לא אחד מהם... אבל למה שאני ידבר עליהם? לא צריך להתלהב מהשם שלהם.. הם מזמן לא פוגעים כבר, תתחילו לשחוט פרות קדושות.. גם בניון צריך לחמם כמה ספסלים עד שיחליט להתחיל למסור.

SiC

New member
ממש 7 מיליון

ONE דפרסמו את הידיעה יצאו מגוכחים... היה כתוב היום שדפורטיבו גיששה על בן שושן, ושקלאר התלוצץ עם מקורבים שלו שהוא יבקש עליו 7 מיליון... לא היה ולא נברא

ran81993

New member
אני דווקא מסכים איתך....

כי המטרה שלנו היא לנצח ולא להשיג תיקו בגלל שבניון חלש בניון במת שחקן תותח אבל אסור להיות תלויים בו ואם הוא משחק חלש אז להסתפק בתיקו המטרה היא בכל מצב ונגד כל קבוצה לא משנה מי לנצח!!!!! וזה אפשרי לנצח את רוסיה את קרואטיה ואפילו את אנגליה כי מקדוניה עשתה איתם תיקו ואנגליה ביכולת חלשה מאוד מתחילת המונדיאל לא יודע מה קרה להם וגם ראינו בקמפיין שעבר עשינו רק תיקו נגד קבוצות כמו צרפת אירלנד שוויץ והסתפקנו בזה וקבוצות כמו אירלנד ושוויץ הנבחרת שלנו יכולה לנצח בלי ספק אם המטרה תיהיה אך ורק לנצח בקמפיין הזה אנחנו צריכים לשמוח מתוצאת ניצחון על רוסיה וקרואטיה בלי ספק ומתיקו לא כל כך לשמוח כי אז השחקנים חושבים שהם עשו עבודה מצויינת וזה תוצאה מצויינת ומסתפקים בתיקו שזה תוצאה בינונית נגד אנגליה בהחלט אפשר לשמוח מתיקו אבל צריך לשאוף לניצחון והמטרה היא לקחת גם נגד אנגליה שלוש נקודות שזה לא תוצאה משמחת אלה תוצאה מצויינת שאי אפשר להסביר את השמחה מניצחון על אנגליה

SiC

New member
אתה באמת חושב שיש לנו נחברת מעולה?

אני רק אזכיר לך- אותה נבחרת עם אותו בסיס שחקנים הצליחה בקושי לנצח את איי פארו האימתנית 1-0 ב"חום מאיימים של ישראל, ומול 50 אלף אוהדים בחוץ" כהגדרתך... אז אל תעשה מישראל ברזיל. אנחנו עדיין בדרג ה-4 באירופה וזו הרמה האמיתית שלנו. ולא רק זה, אם מקדוניה הוציאה תיקו מאנגליה אני הייתי מתחיל לחשוש ממקדוניה ולא לחשוב על זה שיש סיכוי לנצח את אנגליה...

ran81993

New member
צודק בקשר למקדוניה

שמתי לב שיש לה תוצאות טובות והיא טובה היא היום ניצחה את אנדורה 3-0 לא שזה קשה אבל הנבחרת שלנו עדיין חזקה והיא יכולה לנצח את הקבוצות בבית ולעלות ליורו

שבצנקו

New member
אהבתי את המשפט האחרון

"אתה יודע מה? אם רוסיה מנצחת אותנו פה אני עוזב ת'פורום איך אני? ככה נחסוך הרבה ויכוחים מיותרים" אני יזכור את זה.

sok777

New member
האמת,

אתה צודק. בעיקרון, בן-יוסף באמת בכושר פנטסטי. ולא פלא שאספניול רצו אותו. הוא בלם טוב מאוד ובכושר הכי טוב בליגה [בבלמים]. לדעתי בעיקרון גרשון יותר טוב כי יש לו המון נסיון ובכלל הוא פשוט בלם טוב. בן-יוסף הפחיד אותי לפני כמה משחקים כשפתח/נכנס ועשה חורים ענקיים. זה היה בנבחרת. אבל זה כנראה מחוסר נסיון שגורם ללחץ ולחוסר תיאום.. בהמשך הוא יצבור נסיון ויהיה מצוין בעתיד!

Papito

New member
תסבירו לי דבר אחד

איך שמעון גרשון נחשב למגן היקר בארץ??? הבנאדם לא מפסיק להכניס גולים עצמים, לא מפסיק לגרום לגולים של היריבה. איך???

almogon8

New member
..........

אם היה לך בלם שהוא גם מלך השערים של הקבוצה שלו לא היית מעלה את המחיר שלו?:)

ipod insulin

New member
זה לא התיאום בין גרשון לבין חיים

זה גרשון,בנבחרת הוא אף פעם לא הצטיין,ובעונה הנוכחית בכלל הוא על הפנים.

SiC

New member
וגם את ניסים כהן, קלינגר ומוטל'ה!

3 השחקנים שרשמת כל כך זקנים שאין מצב שהם מצליחים לסיים 45 דקות משחק ברמה בינלאומית... ביכולתם העונה הם לא מסוגלים להוסיף כלום לנבחרת והם יבואו על חשבונם של שחקנים צעירים יותר שכן מסוגלים לתרום

למעלה