ישראל - צרפת

nyr1994

New member
ארסנל מייצגת את אנגליה כשם שמכבי את ישראל

פנא את יוון וריאל את ספרד

נכון שמכבי קיבלה יחס מועדף אבל זה בזכות הישגיה על הפארקט ובזכות הרייטינג שהביאה כל ערב חמישי

מכבי קבוצה ישראלית ואוהדיה אפילו שרו התקווה במלוא גרון בגמר היורו 2004 עת שחטו את הגויים מבולוניה 44 הפרש מה שהביא גאווה לכל עם ישראל(חובבי הספורט שלא מזוהים עם הקומוניזם והצבע האדום כמובן)

איזה גויים נשחטו ב-בולוניה?

שארס? פרקר? וויציץ? בסטון? קומטוס? שארפ?
האוהדים שרו את התקווה במלוא גרונם כשמכבי שחקה ביום הזכרון?

כן, קשרי הון שלטון(אזרוחים, כספי אגרה, שיפוצים של יד-אליהו וכו') זה משהו לגיטימי ונורמטיבי.
רייטינג אגב לא אמור לעניין ערוץ ציבורי אבל לא משנה....

ארסנל לא מייצגת את אנגליה, כמו שאף מועדון פרטי לא מייצג אף מדינה.

nyr1994

New member
הגמר היה בארץ לא בבולניה

אחזור שוב,ארסנל מייצגת את אנגליה כשם שמכבי את ישראל

ודי כבר לחפור על אותו יום ארור לפני 22 שנה כשמכבי שיחקה ביום הזכרון בעל כורחה והובסה ע"י האויב הקטלוני כן זה שתומך ביישות פלסטינית מזויפת ועוד אומה איסלמית נאורה לאוסף

שחקה בעל כורחה...

שחקה ביום הזכרון, התירוצים לא מעניינים.
הנבחרת לעולם לא היתה משחקת ביום זכרון רשמי נכון? וזה אומר הכל לגבי הייצוג.

אילו גויים נשחטו עדיין לא הבנתי, שארס? שארפ? פרקר? שארפ? בסטון ושות'?

ארסנל אכן מייצגת את אנגליה כמו שמכבי מייצגת את ישראל - היא לא.
הקטלנים הם לא אוייבי הציונות או היהודים, לא כל מי שלא מסכים עם הדרך של מדינת ישראל הוא אוייב.
בטח שלא כל הקטלנים שבהם יש גם יהודים וידידי אמת של ישראל.

nyr1994

New member
את נשמעת נורא סלחנית

כשמדובר בתמיכה בארגוני טרור איסלמים רצחניים אבל נורא ביקורתית כלפי מכבי ששיחקה ביום הזכרון לפני שנות דור

גויים שחקני בולוניה
מועדונים מייצגים את מדינותיהם בין השאר מכבי הרי שיחקה ב-CL בזכות הצלחות חיפה שנים קודם ורבים מאוהדי הקבוצות מניפים דגלי לאום בגאווה

הקטלונים תומכים בטרור מוסלמי ובארסה ממומנת ע"י קרן טרור קטארית אבל כמובן שתבליגי על הכל כי הם מצליחנים ואנו הרי "עם כובש"

אתה נשמע נורא סלחן

כשמועדון שלטענתך מייצג את המדינה ואת היהדות משחק ביום אבל רשמי, כשאותו מועדון משתמש בקשרי הון-שלטון לאזרוח גויים ולקבל כספי ציבור שלא כדין, גם כשאותו מועדון מעסיק אדם שהגה תורת גזע אלט' חודש אחרי שנחשפה הקלטת.

גויים מבולניה וגויים ממכבי זה בדיוק אותו דבר - שחקני כדורסל מקצוענים שמעניין להם את התחת באיזו מדינה הם משחקים.

אוהדי בארסה לא תומכים בארגוני טרור, לא משנה כמה פעמים תחזור על המנטרה השקרית הזאת.
הנהלת בארסה ארחה את גלעד שליט שהיה קורבן של ארגון הטרור חמאס ולא היתה מוכנה לשמוע את המחאות של אותו ארגון בזוי כשדרש שגם נציגים שלו יתארחו "כאיזון".
הנהלת בארסה עשתה במשך השנים הכל כדי למגר כל תופעה של גזענות ואנטישמיות ביציעים שלה, והיא בין הקבוצות היחידיות באירופה שאין באולטראס שלהם גזענות ואנטישמיות.
הקטלנים מעולם לא תמכו בטרור, בטח שלא מוסלמי.
במקרה הקיצוני הבסקים תומכים בפעולה אקטיבית, וגם לא נגד אזרחים.
יש לא מעט יהודים קטלנים, אז תמשיך עם המנטרה שלך זה עוד לא יהפוך אותה לנכונה.

nyr1994

New member
הקטלנים תומכים בפלסטין החופשית(כאילו ששלטון

חמאס מייצג משו שדומה לחופש או יהה)אולי לא כולם אבל הרבה יותר מדי ומכבי בתור קבוצה ישראלית סבלה מכך לא מעט בביקוריה התכופים בפלאו בלאו
הנהלת ברסה ארחה את שליט וכשהיא שמעה שהערבושים בוכים היא הזמינה את שוער נבחרת פלסטין כדי "לאזן" בצורה פאתטית אופיינית למועדון המתנשא הזה לפחות היה לו הכבוד לסרב אותו כבוד שאיבדנו אי שם בתחילת המאה כשהסכמנו להשתעבד לטירוף הזה
ברסה התארחה לא מכבר בבית לחם כשברקע הכרוז הערבי מטיף השכם והערב נגד המשטר הציוני ולאפחד מערוץ השמאל זה לא הזיז העיקר ללקק למסי ולשאר הקקלונים די כבר לקטר על מכבי שבסה"כ מנסה להתחרות בכבוד באירופה

שוב - הדיעות הסובייקטיביות שלך

לא מעידות על כלום.
לחזור על אותה מנטרה שקרית לא הופך אותה לאמת.
"ערבושים"? צורת התבטאות בוגרת ולגיטימית, אח"כ תבכה על היחס שיהודים מקבלים.
בארסה התארחה גם בישראל.............

nyr1994

New member
יש מספיק ראיות לכך שאוהדי ברסה

תומכים בערבים וגם שלחתי לך

ברסה התנתה את ביקורה בארץ בביקור בשטחים

היחס שישראל מקבלת בעולם לא הוגן בעליל ללא קשר לתחלואיה כי עדיין ישראל זה גן עדן לעומת שכנותיה מה שנקרא וילה בג'ונגל חבל שכמוך לא יודעים להעריך שומדבר

Roy M

New member
למרות שאת קשקשנית לא קטנה, יש מקרים שאני

מקבל את טענותייך לאשורן.
אני אוהד מכבי בארץ ואת לסטר באנגליה.
מבחינתי, הן מייצגות אותי ולא את המדינה שלהן.

אני לא אוהד נבחרות ישראל כלל בספורט. הנבחרות לא מייצגות אותי ובגלל הלוזוניות, הניר אלונים וכל העסקונה, אני בעד היריבות שלהן, גם אם זה נסראללה או אירן.

לי יש אהדה לקבוצה ולא לנבחרת. מעולם לא אלך למשחק של הנבחרת ואם כן, כשאקבל כרטיס חינם, זה לעודד את היריבה.

יותר מזה: לא אחת אני מייחל לרגע שאסד או אירן תשגר טיל ניסיוני לכוון הכנסת או בית המשפט העליון ותפרק אותם לגורמים או את המדינה המסריחה הזו.

אני בכלל במקור ימני פנאט בדעות הפוליטיות שלי, עד שהבנתי עם מי יש לי עסק במדינת היהודים. (ואני מתכחש ליהדות ולקיום דתות בכלל)

Puskas

New member
את מה או מי אתה אוהב?

חשבתי שהשנאה שלך מסתיימת עם הכדורסל הישראלי.. מסתבר שהיא מגיעה לכל הספורט הישראלי ואף למדינת ישראל..
WOW! אתה מסוג האנשים שהייתי אוטומטית חושב שיהגרו מפה במיידי ובכל מחיר..

Roy M

New member
כפי שציינתי קודם, פושקש, אני אוהד קבוצות

ולא נבחרות.
עם ירדן ג'רבי שמחתי. היא ניצחון הפרט על הבירוקרטיה, השחיתות והסיאוב.
למרות איגוד הג'ודו והזבל מסביב, ג'רבי עשתה היסטוריה וזוכה ממני לכל הכבוד וההערכה

Puskas

New member
איגוד הג'ודו

גרוע לדעתי בהרבה מהכדורגל או הסל.. הם לא סתם רקובים, הם ממש חארות ומונעים מספורטאים להתחרות בעולם.. זה מביך!
גם איגוד השחייה מסריח לאללה.

אני חושב שקל לך יותר לעודד ספורטאים יחידניים מאשר אלו שמשחקים בקבוצה כי אתה מזדהה עם האדם והסיפור האישי שלו.
יהיה לך יותר קל להתחבר לטניסאי, ג'ודוקא, שחיין מאשר כדורסלן, כדורגלן או כדורעפן (ככה אומרים? חח)..

Roy M

New member
מדוייק. ענית בעצמך על האהדה

יחיד שמתציח למרות כל הטינופת מסביב לנצח, הוא ספורטאי אמיתי

סלים וארזה

New member
מנהל
תאר לך שנבחרת ישראל בכדורגל היתה מגיעה ליורו ומפסידה את כל המשחקים בשלב הבתים המוקדם. האם היתה ביקורת?

nyr1994

New member
ברור

אנו חושבים שהמצאנו את הכדורגל וכל פעם מצפים מנבחרתנו לגדולות ונצורות

הבדל פיצי

ממש קטן.
באירופה יש את מיטב הנבחרות בעולם וזה הספורט שמשקיעים בו הכי הרבה.
להעפיל לטורניר של 16 נבחרות יותר קשה כשאתה מתמודד ברמה הכי גבוהה.
בכדורסל ישראל גם לא נאלצת להתמודד עם 8 הנבחרות שסיימו ב8 המקומות הראשונים באליפות הקודמת, בניגוד לנבחרת הכדורגל
בכדורסל יש בערך רק 12 נבחרות ראויות באירופה בענף המת הזה, בניגוד לכדורגל.
מה שאומר שישראל כדי להעפיל היתה צריכה להתמודד רק עם 4 נבחרות סבירות במקרה הקיצוני, כשיש עוד 4 כרטיסים נוספים לאליפות, אה וגם טורנירי הזדמנות אחרונה.
כן, ממש בלתי אפשרי להעפיל לאליפות אירופה בכדורסל.

ועכשיו עם 24 זו בכלל משימה בלתי אפשרית......

nyr1994

New member
עכשיו גם ברגל יהיו 24 נבחרות ביורו

אם גם הפעם נפשל...

Puskas

New member
פיני אמר ואני מסכים איתו

כשזה היה קובע אז כספי עשה במכנסיים מקו העונשין וקלע באחוזים של גבינה לבנה..
פתאום בפיגור 20 כשהמשחק והטורניר גמורים אז הוא קולע באחוז גבוה.. מביך פשוט כמה שאין לו אופי..

למעלה