certified.woke
Well-known member
על מה המהומה?!למה לא נועלים את הקשקושידה הזו? אדמין? הלווו. מישהו כאן הפקיר את הפורום.
סך הכל הגבתי להודעה ישנה שלך, בענין ערווה זקורה.
נערך לאחרונה ב:
על מה המהומה?!למה לא נועלים את הקשקושידה הזו? אדמין? הלווו. מישהו כאן הפקיר את הפורום.
...לאחר עיון נוסף הבנתי לְמָה כוונתך.למה לא נועלים את הקשקושידה הזו? אדמין? הלווו. מישהו כאן הפקיר את הפורום.
גם אתה לא שה תמים. המשחק הזה של החלפת ברכות הדדית בינכם פשוט מטופש. סלח לי, שניכם מתנהלים כמו בגנון....לאחר עיון נוסף הבנתי לְמָה כוונתך.
הנוסטלגית נחסמה שלשום לכ- 36 שעות (כמוני)...ומוכנה ככל הנראה להחסם פעם נוספת, אולי אפילו לצמיתות...ובלבד שתהא בעלת ההודעה האחרונה בשבעה העימותים בהם נכתשה עד דק ומדדה הקרשים מלא קומתה...הבוקר הציתה מחדש את הפתילים ואני, כמוך, ממתין להכרעת אדמין.
אפשר כי לא תפשה שחסימה בפורום אחד היא חסימה בכולם.
אם תבושש הכרעת אדמין להגיע - אשקול צעדי.
סיסמתי מאז ומעולם היתה (*)non capio captivi, וביחידה קראו לי בחיבה לל"ש-ניק(**)...
(**) לל"ש - לא לוקח שבויים
I take no prisoners (*)
אולי, אך היא מוכנה להמר נגד חסימה תמידית, אולי מכיוון שבנגוד לי, כבר מאסה ב"תפוז" ותרה אחד כרי מרעה חדשים...גם אתה לא שה תמים. המשחק הזה של החלפת ברכות הדדית בינכם פשוט מטופש. סלח לי, שניכם מתנהלים כמו בגנון.
אולי די? באמת לא מעניין מי התחיל ולמה.
בוא לא נשלה את עצמנו. נוסטליגיה אינה הראשונה שאתה משחק איתה בצ'יקן. זכורה לי ההתנהלות מול דייברגנט בניק הקודם שלך.אולי, אך היא מוכנה להמר נגד חסימה תמידית, אולי מכיוון שבנגוד לי, כבר מאסה ב"תפוז" ותרה אחד כרי מרעה חדשים...
טוב, זכותך לדעה משל עצמך.בוא לא נשלה את עצמנו. נוסטליגיה אינה הראשונה שאתה משחק איתה בצ'יקן. זכורה לי ההתנהלות מול דייברגנט בניק הקודם שלך.
כזר הרואה את המריחות שלכם על פני עמודים שלמים, אינני רואה שום הבדל בינכם. שניכם מבישים. אמרתי את שלי, ואין לי כוונה לגרור את הטרול הזה למשך עמודים שלמים. תבינו מזה שניכם מה שאתם צריכים ויכולים.טוב, זכותך לדעה משל עצמך.
לו הייתי בנעלי נוסטלגיה, הייתי נאלם, נעלם, וחוזר ב- pseudonym אחר, משום הבושה והכלימה...אבל לגרוטאה דחויה, דוחה, מרירה, בודדה אין מה לעשות בחייה זולת להילחם בחמת-פתנים בכל מי שקיפח שוקיה והציגה ככלי ריק...![]()
הפועל השחור ממורמר?טוב, זכותך לדעה משל עצמך.
לו הייתי בנעלי נוסטלגיה, הייתי נאלם, נעלם, וחוזר ב- pseudonym אחר, משום הבושה והכלימה...אבל לגרוטאה דחויה, דוחה, מרירה, בודדה אין מה לעשות בחייה זולת להילחם בחמת-פתנים בכל מי שקיפח שוקיה והציגה ככלי ריק...![]()
טוב שהפנמת שאתה אינפנטיל, זה התחלת טיפול, אולם לא רואים את הסוף בקצה המנהרה
שמחה שיש לך מודעות עצמית והפנמת את היותך אינפנטיל.
קמת מאוחר היום? המשמרת בלילה הייתה קשה?
הבנתי שהפנמת שאתה אינפנטיל, אתה פטור מלחזק את זה
טמבל, טמבל...
טמבל, טמבל...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.