ישראל פריי ייחקר במשטרה אחרי שהביע שמחה על נפילת הלוחמים בעזה

מצב
הנושא נעול.

certified.woke

Well-known member
למה לא נועלים את הקשקושידה הזו? אדמין? הלווו. מישהו כאן הפקיר את הפורום.
...לאחר עיון נוסף הבנתי לְמָה כוונתך.
הנוסטלגית נחסמה שלשום לכ- 36 שעות (כמוני)...ומוכנה ככל הנראה להחסם פעם נוספת, אולי אפילו לצמיתות...ובלבד שתהא בעלת ההודעה האחרונה בשבעה העימותים בהם נכתשה עד דק ומדדה הקרשים מלא קומתה...הבוקר הציתה מחדש את הפתילים ואני, כמוך, ממתין להכרעת אדמין.
אפשר כי לא תפשה שחסימה בפורום אחד היא חסימה בכולם.
אם תבושש הכרעת אדמין להגיע - אשקול צעדי.
סיסמתי מאז ומעולם היתה (*)non capio captivi, וביחידה קראו לי בחיבה לל"ש-ניק(**)...

I take no prisoners (*)​
(**) לל"ש - לא לוקח שבויים

נערך לאחרונה ב:

אלפיני

Well-known member
...לאחר עיון נוסף הבנתי לְמָה כוונתך.
הנוסטלגית נחסמה שלשום לכ- 36 שעות (כמוני)...ומוכנה ככל הנראה להחסם פעם נוספת, אולי אפילו לצמיתות...ובלבד שתהא בעלת ההודעה האחרונה בשבעה העימותים בהם נכתשה עד דק ומדדה הקרשים מלא קומתה...הבוקר הציתה מחדש את הפתילים ואני, כמוך, ממתין להכרעת אדמין.
אפשר כי לא תפשה שחסימה בפורום אחד היא חסימה בכולם.
אם תבושש הכרעת אדמין להגיע - אשקול צעדי.
סיסמתי מאז ומעולם היתה (*)non capio captivi, וביחידה קראו לי בחיבה לל"ש-ניק(**)...

I take no prisoners (*)​
(**) לל"ש - לא לוקח שבויים
גם אתה לא שה תמים. המשחק הזה של החלפת ברכות הדדית בינכם פשוט מטופש. סלח לי, שניכם מתנהלים כמו בגנון.
אולי די? באמת לא מעניין מי התחיל ולמה.

certified.woke

Well-known member
גם אתה לא שה תמים. המשחק הזה של החלפת ברכות הדדית בינכם פשוט מטופש. סלח לי, שניכם מתנהלים כמו בגנון.
אולי די? באמת לא מעניין מי התחיל ולמה.
אולי, אך היא מוכנה להמר נגד חסימה תמידית, אולי מכיוון שבנגוד לי, כבר מאסה ב"תפוז" ותרה אחד כרי מרעה חדשים...

אלפיני

Well-known member
אולי, אך היא מוכנה להמר נגד חסימה תמידית, אולי מכיוון שבנגוד לי, כבר מאסה ב"תפוז" ותרה אחד כרי מרעה חדשים...
בוא לא נשלה את עצמנו. נוסטליגיה אינה הראשונה שאתה משחק איתה בצ'יקן. זכורה לי ההתנהלות מול דייברגנט בניק הקודם שלך.

certified.woke

Well-known member
בוא לא נשלה את עצמנו. נוסטליגיה אינה הראשונה שאתה משחק איתה בצ'יקן. זכורה לי ההתנהלות מול דייברגנט בניק הקודם שלך.
טוב, זכותך לדעה משל עצמך.

לו הייתי בנעלי נוסטלגיה, הייתי נאלם, נעלם, וחוזר ב- pseudonym אחר, משום הבושה והכלימה...אבל לגרוטאה דחויה, דוחה, מרירה, בודדה אין מה לעשות בחייה זולת להילחם בחמת-פתנים בכל מי שקיפח שוקיה והציגה ככלי ריק...:)

נערך לאחרונה ב:

אלפיני

Well-known member

לו הייתי בנעלי נוסטלגיה, הייתי נאלם, נעלם, וחוזר ב- pseudonym אחר, משום הבושה והכלימה...אבל לגרוטאה דחויה, דוחה, מרירה, בודדה אין מה לעשות בחייה זולת להילחם בחמת-פתנים בכל מי שקיפח שוקיה והציגה ככלי ריק...:)
כזר הרואה את המריחות שלכם על פני עמודים שלמים, אינני רואה שום הבדל בינכם. שניכם מבישים. אמרתי את שלי, ואין לי כוונה לגרור את הטרול הזה למשך עמודים שלמים. תבינו מזה שניכם מה שאתם צריכים ויכולים.

הפועל השחור ממורמר? :) הרי הצעתי לך פתרון, קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.

קמת מאוחר היום? המשמרת בלילה הייתה קשה?
למה אתה מתעקש, בוא תנקה לי את הבית ותקבל יותר מ-35 שקל שאתה מקבל כאשר אין לך לא יום ולא לילה, זה לא בריא.
בקיצקץ כלומניק, קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה