ישראל מחכה לרבי (ן)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ש"ס בדרך כלל נחשבת למפלגה אשר מונחת בכיס של הליכוד.
כשסופרים את מכלול המנדטים, אז יהדות התודה וגם ש"ס.. נספרים באופן אוטומטי יחד עם הליכוד.
והנה לאחרונה כשהצבא חסר בחיילים וצריך דחוף להסדיר בחוק את הגיוס שלהם
אז לא בטוח שהכיס של הליכוד תפוח כל כך.
אני גם לא בטוח שהיה ואם השמאל יתפוס את השלטון
אזי כיסם יהיה תפוח מגיוס החרדים.
הם ולדעתי כולל ליברמן יוותרו על אותו תענוג של גיוס חרדים
והכל בשם הרל"ביות ההזויה.
מציאות מוזרה, שמצד אחד לוחצים על הממשלה המכהנת לחוקק חוקים שאינם עולים בקנה אחד עם המציאות הביטחונית
ואילו הקצה הפוליטי השני יהיה מוכן לתת הכלללללללללללל כוללללללללללללללללל הכלללללללללללללללללל, גם אי גיוס חרדים
ולו רק כדי להשתכשך קצת בביצה הקואליציונית.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא, כי ה"רק ביבי" אחרי המחדל של ביבי והקבינט שלו בשביעי באוקטובר זה הדבר הכי הגיוני בעולם 🤦‍♂️
מעניין שאף אחד/ת עדיין לא שם לך לייקים.
ייתכן שגם הם כבר הפסיקו להאמין לגיבובי השטויות האלה.

Sun of Nations

Well-known member
מעניין שאף אחד/ת עדיין לא שם לך לייקים.
ייתכן שגם הם כבר הפסיקו להאמין לגיבובי השטויות האלה.
כי לראש הממשלה אין שום אחריות על ביטחון האזרחים והמדינה, בוודאי...

גם לא לקבינט המדיני-ביטחוני, למרות שהמילה ביטחון זה אפילו בשם שלהם, אבל לא חשוב...

תגיד, לפחות לעצמך אתה מאמין?

טענותיך כה הזויות ומנותקות שאני לא יודע אם אפילו לעצמך אתה מאמין, כי אולי לא, ואתה פשוט משתף פעולה עם מכונת התעמולה הליכודניקית מתוך נאמנות טוטאלית ועיוורת...

evglev1

Well-known member
מנהל
לא, כי ה"רק ביבי" אחרי המחדל של ביבי והקבינט שלו בשביעי באוקטובר זה הדבר הכי הגיוני בעולם 🤦‍♂️
לא רק ביבי, זה שהצבא הפקיר את הגבול זאת לא החלטה של ביבי, זה שכבר ידעו שהחמאס טובח באזרחים מעט החיילים שהיו קיבלו פקודה לעמוד בצד ולחכות לתגבורת ועמדו בפאתי הישובים בידיעה שמתרחש טבח ולא נכנסו להגן על האזרחים זאת לא החלטה של ביבי. ובכל מקרה לדברים שהאופוזיציה רוצה לקדם כמו חוקה, צריכים את הליכוד, זה שכל מפלגה נורמאלית הייתה מחליפה יו"ר, אבל הליכוד לא, זה סיפור אחר, אבל בליכוד לא מתנהלים לפי ההיגיון שלנו. כבר שבע שנים אנחנו הימין הרל"ביסטי וכבר 15 שנה השמאל והמרכז חולמים ומתחננים שהליכוד יחליף את ביבי, אבל הליכוד רק מתלכד עוד יותר סביב ביבי כתוצאה מזה, אז למה לוותר על הליכוד ועל כ-20% מהציבור בגלל אדם אחד גרוע ככל שיהיה?

Sun of Nations

Well-known member
לא רק ביבי, זה שהצבא הפקיר את הגבול זאת לא החלטה של ביבי, זה שכבר ידעו שהחמאס טובח באזרחים מעט החיילים שהיו קיבלו פקודה לעמוד בצד ולחכות לתגבורת ועמדו בפאתי הישובים בידיעה שמתרחש טבח ולא נכנסו להגן על האזרחים זאת לא החלטה של ביבי. ובכל מקרה לדברים שהאופוזיציה רוצה לקדם כמו חוקה, צריכים את הליכוד, זה שכל מפלגה נורמאלית הייתה מחליפה יו"ר, אבל הליכוד לא, זה סיפור אחר, אבל בליכוד לא מתנהלים לפי ההיגיון שלנו. כבר שבע שנים אנחנו הימין הרל"ביסטי וכבר 15 שנה השמאל והמרכז חולמים ומתחננים שהליכוד יחליף את ביבי, אבל הליכוד רק מתלכד עוד יותר סביב ביבי כתוצאה מזה, אז למה לוותר על הליכוד ועל כ-20% מהציבור בגלל אדם אחד גרוע ככל שיהיה?
ברור שלא רק ביבי.

זה היה הכישלון הביטחוני הגדול בתולדות המדינה.

אין אדם בכיר בביון, בצבא או בממשלה שאינו אשם ואינו נושא באחריות.

ראשי הביון הלכו.

ראשי הצבא הלכו.

עכשיו נשארה הממשלה.

וביום הבחירות, נראה להם את הדלת החוצה, ונציל את המדינה.

ולאחר הממשלה הראשונה שאחרי ממשלת המחדל, שהייתה הממשלה הגרועה בתולדות המדינה, ולאחר שהמדינה תינצל, כל אחד יוכל לחזור לעשות מה שבזין שלו, ולעקוב אחרי נטיות ליבו האמיתיות.

אתה תחזור לימין, ואני אחזור להיות א-פוליטי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
וביום הבחירות, נראה להם את הדלת החוצה, ונציל את המדינה.
"תראו לנו את הדלת החוצה"? זה אולי...
רק אם לא איכפת לך המדינה כבר נצלה ממש בשלוש שנים האחרונות על ידי נתניהו
כללללללללללללללל החטופים הוחזרו לביתם.
האיראנים מוכים וחבולים ללא המנהיג שלהם.
החיזאללונים מוכים וחבולים ללא טילים וגם הם ללא המנהיג שלהם כשהם איבדו את בתיהם בדרום לבנון.
העזתים מוכים הרוסים וחבולים וגם הם איבדו את המנהיגים שלהם בזה אחר זה.
אפילו הנשיא הסורי איבד את נכסיו ומכנסיו וברח למוסקבה.
את זה אתם לא תצליחו לקחת מנתניהו היקר מכל.
אנחנו נאכיל אתכם בהיסטוריה הזאת עד יום מותכם.
ואם לא תרצו לאכול...
אנחנו נדחס לכם את זה עמוק לתוך הגרון.
ראית את הסרט: "גרון עמוק"?
זה בדיוק זה. |חיוךרחב|

Sun of Nations

Well-known member
החיזאללונים מוכים וחבולים ללא טילים וגם הם ללא המנהיג שלהם כשהם איבדו את בתיהם בדרום לבנון.
ואם לא תרצו לאכול...
אם לא הכישלון של ביבי בשביעי באוקטובר, לא היו חטופים מלכתחילה.

ההישגים שלו קטנים משמעותית מהכישלון שלו והם לא מפצים אותנו.

הגיע הזמן שלו לעוף.
זה בדיוק זה. |חיוךרחב|
לא ראיתי, אבל מצלצל מוכר.

אחד מסרטי הפורנו הכי מפורסמים ומצליחים בכל הזמנים, נכון?

לא ראיתי, אבל בהסתמך על השם, אני מניח שמה שקורה שם זה הרבה מין אוראלי?

היא צריכה "גרון עמוק", הא?

בטח יש לו גדול או ענק?

אם ככה אז כן, ברור שהיא צריכה גרון עמוק.

זה הטריק. זה מה שעושים. ככה מבצעים מין אוראלי באיברים גדולים או ענקיים.

האישה צריכה לגשת בזווית מסוימת ולהפוך את הגרון להארכה של הפה שלה, תוך כדי התגברות מיומנת מצידה על רפלקס ההקאה.

הבעיה היא שגם מי שיודעת ויכולה לעשות את זה, עדיין קשה למצוץ ככה, ואז זאת לא היא שצריכה למצוץ לך כמו מה שזה אתה שצריך לזיין לה את הפה.

במצב כזה כבר אין מילה בטוחה מצידה, כי היא לא יכולה לדבר, אז מחליפים את המילה הבטוחה בסימן גופני מסוים, משהו מסוים שהיא עושה עם הידיים, או דרך מסוימת שהיא נוגעת בך.

עוד במצב כזה, כשזה לא בדיוק-בדיוק היא שמוצצת כמו מה שזה אתה שצריך לזיין לה את הפה, אתה כמובן צריך להשקיע הרבה מאמץ, אתה מזיע, אתה מסריח, אתה צריך להחזיק מעמד בזווית מסוימת לאורך זמן. זה לא פשוט.

זה בין היתר ברגעים האלו, ביחד עם עוד כמה רגעים נוספים בחדר השינה, שאתה מבין את היתרונות הנוספים, הנסתרים והלא ברורים מאליו של שגרת הכושר והאימונים שלך במכון הכושר.

וברגעים האלו אתה זוכר להודות לחברך הטוב ביותר מגיל 14 בליבך, ילד הומו בן 17 מניו-יורק שאוהב כושר. פגשת אותו במהלך הפלגה מפנקת בחופשת קרוז עולמית וחלומית בקיץ של שנת 2012 ושנמשכה חמישה שבועות, ושבמהלכה כל יום הוא היה לוקח אותך לחדר הכושר של הספינה והייתם מתאמנים ביחד, ומאז מעולם לא הפסקת, ועד שהחופשה נגמרה אתה היית כמוהו, וגם אתה היית מישהו שמתאמן כחלק משגרת החיים הקבועה שלך. והנה, שנים לאחר מכן, הנה היתרונות הנסתרים של שגרת כושר קבועה שמתגלים לפתע בחדר השינה. מי ידע?

ולסיום, וכידוע, מי שבולעת מלכה, זה הרי ברור. זה מה שכולם אומרים. הם גם צודקים, כמובן. למרות שבכל זאת, ואם כהערה צדדית, בגדלים האלו זה לא בדיוק שהיא בוחרת את זה, כמו מה שאתה גומר כל-כך עמוק בגרון שלה שאין לה ברירה אלא לבלוע את זה.

לא שאתה מעריך אותה פחות. מציצות זה קשה, בטח ובטח עם איברים גדולים, כל שכן ענקיים, ומה שהכי קשה ומרשים, זה אלו שיודעות ויכולות להפוך את הגרון להארכה של הפה, ולהתמודד לאורך זמן עם איבר גדול או ענק שמזיין את הפיות שלהן והגרונות שלהן תוך כדי התגברות ממושכת ורציפה על רפלקס ההקאה ותוך כדי הצלחה לנשום מהאף לאורך כל האקט מבלי להצטרך לעצור או להשתמש במחווה הידנית שמחליפה זמנית את המילה הבטוחה.

בוחרת לבלוע או שזה נכפה עליה, זה לא משנה. כל בחורה כזאת היא מלכה, ברמה העקרונית 🤷‍♂️

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם לא הכישלון של ביבי בשביעי באוקטובר, לא היו חטופים מלכתחילה.

ההישגים שלו קטנים משמעותית מהכישלון שלו והם לא מפצים אותנו.

הגיע הזמן שלו לעוף.

לא ראיתי, אבל מצלצל מוכר.

אחד מסרטי הפורנו הכי מפורסמים ומצליחים בכל הזמנים, נכון?

לא ראיתי, אבל בהסתמך על השם, אני מניח שמה שקורה שם זה הרבה מין אוראלי?

היא צריכה "גרון עמוק", הא?

בטח יש לו גדול או ענק?

אם ככה אז כן, ברור שהיא צריכה גרון עמוק.

זה הטריק. זה מה שעושים. ככה מבצעים מין אוראלי באיברים גדולים או ענקיים.

האישה צריכה לגשת בזווית מסוימת ולהפוך את הגרון להארכה של הפה שלה, תוך כדי התגברות מיומנת מצידה על רפלקס ההקאה.

הבעיה היא שגם מי שיודעת ויכולה לעשות את זה, עדיין קשה למצוץ ככה, ואז זאת לא היא שצריכה למצוץ לך כמו מה שזה אתה שצריך לזיין לה את הפה.

במצב כזה כבר אין מילה בטוחה מצידה, כי היא לא יכולה לדבר, אז מחליפים את המילה הבטוחה בסימן גופני מסוים, משהו מסוים שהיא עושה עם הידיים, או דרך מסוימת שהיא נוגעת בך.

עוד במצב כזה, כשזה לא בדיוק-בדיוק היא שמוצצת כמו מה שזה אתה שצריך לזיין לה את הפה, אתה כמובן צריך להשקיע הרבה מאמץ, אתה מזיע, אתה מסריח, אתה צריך להחזיק מעמד בזווית מסוימת לאורך זמן. זה לא פשוט.

זה בין היתר ברגעים האלו, ביחד עם עוד כמה רגעים נוספים בחדר השינה, שאתה מבין את היתרונות הנוספים, הנסתרים והלא ברורים מאליו של שגרת הכושר והאימונים שלך במכון הכושר.

וברגעים האלו אתה זוכר להודות לחברך הטוב ביותר מגיל 14 בליבך, ילד הומו בן 17 מניו-יורק שאוהב כושר. פגשת אותו במהלך הפלגה מפנקת בחופשת קרוז עולמית וחלומית בקיץ של שנת 2012 ושנמשכה חמישה שבועות, ושבמהלכה כל יום הוא היה לוקח אותך לחדר הכושר של הספינה והייתם מתאמנים ביחד, ומאז מעולם לא הפסקת, ועד שהחופשה נגמרה אתה היית כמוהו, וגם אתה היית מישהו שמתאמן כחלק משגרת החיים הקבועה שלך. והנה, שנים לאחר מכן, הנה היתרונות הנסתרים של שגרת כושר קבועה שמתגלים לפתע בחדר השינה. מי ידע?

ולסיום, וכידוע, מי שבולעת מלכה, זה הרי ברור. זה מה שכולם אומרים. הם גם צודקים, כמובן. למרות שבכל זאת, ואם כהערה צדדית, בגדלים האלו זה לא בדיוק שהיא בוחרת את זה, כמו מה שאתה גומר כל-כך עמוק בגרון שלה שאין לה ברירה אלא לבלוע את זה.

לא שאתה מעריך אותה פחות. מציצות זה קשה, בטח ובטח עם איברים גדולים, כל שכן ענקיים, ומה שהכי קשה ומרשים, זה אלו שיודעות ויכולות להפוך את הגרון להארכה של הפה, ולהתמודד לאורך זמן עם איבר גדול או ענק שמזיין את הפיות שלהן והגרונות שלהן תוך כדי התגברות ממושכת ורציפה על רפלקס ההקאה ותוך כדי הצלחה לנשום מהאף לאורך כל האקט מבלי להצטרך לעצור או להשתמש במחווה הידנית שמחליפה זמנית את המילה הבטוחה.

בוחרת לבלוע או שזה נכפה עליה, זה לא משנה. כל בחורה כזאת היא מלכה, ברמה העקרונית 🤷‍♂️
אני קורא ופשוט לא מאמין
מה שכתבת עכשיו זה הרי פורנו טהור..(הארדקור)
הלווווווווווווווווו
זה פורום הליכוד
לא פורום בתי זונות.
אפילו אני משתדל לעדן את מילותיי ככל האפשר
אל תשכח שיש לנו קוראות רגישות.
לא הייתי רוצה לגרום להן נזק בלתי הפיך. :-/

לגבי אותו חבר הומו שסיפרת
היה לכם קשר מיני?
הייתה נשיכת כריות? ;-)
אבל אם לא בא לך לספר, אז זה סבבה לגמרי.|4U|

Sun of Nations

Well-known member
אני קורא ופשוט לא מאמין
מה שכתבת עכשיו זה הרי פורנו טהור..(הארדקור)
הלווווווווווווווווו
זה פורום הליכוד
לא פורום בתי זונות.
אפילו אני משתדל לעדן את מילותיי ככל האפשר
אל תשכח שיש לנו קוראות רגישות.
לא הייתי רוצה לגרום להן נזק בלתי הפיך. :-/
באמת שאין לי שמץ קלוש של מושג מה אתה רוצה ממני.

אתה זה שמדבר זימה.

אתה מעלה את הזימה כנושא, אז אני, שאני נחמד, אני עונה לך וזורם איתך עם נושא השיחה שאתה בוחר.

בפורום חורזים וכותבים, כשהיית מעלה את הנושאים האלו, היו נותנים לך על הראש, וכנראה בצדק.

אבל אני קורצתי מחומר אחר. אני נחמד. אני מנומס. אני חברמן. אני זורם.

אני רואה שאתה רוצה לדבר זימה? אני זורם איתך.

וגם זה לא טוב לך!

אמרתי לך בעבר ואני אומר לך שוב, אין לי שום בעיה עם שום דבר שאתה רוצה.

אין זורם ממני.

אתה רוצה לדבר זימה? נדבר זימה.

אני גבר צעיר, בלונדיני ובהיר עיניים, רוסי-מוסקבאי חתיך למות עם אישיות כובשת וסוחפת, גאון, מוכשר, עשיר ומצויד.

אתה יכול לשער לעצמך כמה בנות אני מרים וכמה פעמים.

אז אתה יכול לשער לעצמך כמה סיפורים אני נושא באמתחתי.

לא חסרים לי סיפורים.

אתה לא רוצה לדבר זימה?

אז אל תעלה את זה כנושא.

מעלה כנושא שיחה סרטי פורנו אמריקאים מפורסמים, אני עונה לו בשפתו, אז הוא מזדעק כנזירה חסודה ויפת נפש במנזר.

וואלה יופי.

צחקתי שנתיים.
לגבי אותו חבר הומו שסיפרת
היה לכם קשר מיני?
הייתה נשיכת כריות? ;-)
אבל אם לא בא לך לספר, אז זה סבבה לגמרי.|4U|
אמרת שקראת את מה שכתבתי.

זה נשמע לך כאילו שאני גיי?

evglev1

Well-known member
מנהל
ואם לא תרצו לאכול...
זה בדיוק זה. |חיוךרחב|
גם המילואימניקים ובני משפחותיהם מוכים וחבולים וגם מובטלים ליום שלימים הבודדים שהם לא עושים מילואים. כי בגלל שנתניהו הוא הפודל של החרדים הוא מטיל יותר עומס על פחות חיילים. ואני לא מצטרף לטענה שלביבי אין חלק בהחזרת החטופים, אבל ברור כשמש שנשיא ארה"ב דונאלד ג'יי טראמפ תרם להשבת החטופים יותר מראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם המילואימניקים ובני משפחותיהם מוכים וחבולים וגם מובטלים ליום שלימים הבודדים שהם לא עושים מילואים. כי בגלל שנתניהו הוא הפודל של החרדים הוא מטיל יותר עומס על פחות חיילים. ואני לא מצטרף לטענה שלביבי אין חלק בהחזרת החטופים, אבל ברור כשמש שנשיא ארה"ב דונאלד ג'יי טראמפ תרם להשבת החטופים יותר מראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו.
תפסיק לבלבל את המוח עם פודל שמודל.
אתה אולי לא יודע, אבל גם אני הייתי בזמנו במילואים
במלחמת יום כיפור חצי שנה רצופה במילואים, הייתי בסיני גדוד 404 תותחנים.
ב82 שירתתי כבר בחטיבה 274 (טנקי טי רוסים שנלקחו שלל)
חלק מהחטיבה התמקמה בכפר סיל דרומית לביירות כסיוע לחי"ר, קומנדו וכו'
כל אזרח ואזרח חייב להגן על המולדת שלנו, בלי תנאים ובלי לשאול שאלות מיותרות.
ככה זה היה וככה זה תמיד יהיה..
אני לא חושב שהחיילים הגיבורים שלנו מתלוננים על כך שהם חבולים
זה רק השמאל שמקשקש שטויות ומנסה להמעיט, להשחיר ולהקטין.

evglev1

Well-known member
מנהל
תפסיק לבלבל את המוח עם פודל שמודל.
אתה אולי לא יודע, אבל גם אני הייתי בזמנו במילואים
במלחמת יום כיפור חצי שנה רצופה במילואים, הייתי בסיני גדוד 404 תותחנים.
ב82 שירתתי כבר בחטיבה 274 (טנקי טי רוסים שנלקחו שלל)
חלק מהחטיבה התמקמה בכפר סיל דרומית לביירות כסיוע לחי"ר, קומנדו וכו'
כל אזרח ואזרח חייב להגן על המולדת שלנו, בלי תנאים ובלי לשאול שאלות מיותרות.
ככה זה היה וככה זה תמיד יהיה..
אני לא חושב שהחיילים הגיבורים שלנו מתלוננים על כך שהם חבולים
זה רק השמאל שמקשקש שטויות ומנסה להמעיט, להשחיר ולהקטין.
כשאתה שירתת רוב החרדים שירתו. הפטור היו רק ל-400 לומדי תורה עילאים. אבל היום למעשה כל מי שמסתובב ברחובות עם כיפה שחורה יכולה בקלות לקבל פטור מגיוס.

evglev1

Well-known member
מנהל
ש"ס בדרך כלל נחשבת למפלגה אשר מונחת בכיס של הליכוד.
כשסופרים את מכלול המנדטים, אז יהדות התודה וגם ש"ס.. נספרים באופן אוטומטי יחד עם הליכוד.
והנה לאחרונה כשהצבא חסר בחיילים וצריך דחוף להסדיר בחוק את הגיוס שלהם
אז לא בטוח שהכיס של הליכוד תפוח כל כך.
אני גם לא בטוח שהיה ואם השמאל יתפוס את השלטון
אזי כיסם יהיה תפוח מגיוס החרדים.
הם ולדעתי כולל ליברמן יוותרו על אותו תענוג של גיוס חרדים
והכל בשם הרל"ביות ההזויה.
מציאות מוזרה, שמצד אחד לוחצים על הממשלה המכהנת לחוקק חוקים שאינם עולים בקנה אחד עם המציאות הביטחונית
ואילו הקצה הפוליטי השני יהיה מוכן לתת הכלללללללללללל כוללללללללללללללללל הכלללללללללללללללללל, גם אי גיוס חרדים
ולו רק כדי להשתכשך קצת בביצה הקואליציונית.
זאת האמונה של החרדים, המצב שונה בתכלית, זה לא הפוליטיקאים דורשים גיוס חרדים אלא המילואימניקים (לא המפלגה) שקורסים תחת העומס, אז מבחינת כל מפלגת אופוזיציה לתת פטור לחרדים בדומה או יותר מממשלת הליכוד זאת התאבדות פוליטית. בעבר זה ספין, עכשיו זה צורך לאומי. פעם אמרו שהצבא לא רוצה את החרדים, היום הסירוב של החרדים נתפס כיריקה בפרצופם של המשרתים. התסריט ההגיוני ביותר היא ממשלת אחדות של ביבי, אייזנקוט, בנט לפיד וגנץ/הנדל/ארדן/אדלשטיין אם יעברו בעוד החרדים, הערבים, יאיר גולן וליברמן נשארים באופוזיציה. זה במקרה וליברמן יעמוד מאחורי החרם נגד ביבי גם אם תקום ממשלת אחדות שמגייסת חרדים.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת האמונה של החרדים, המצב שונה בתכלית, זה לא הפוליטיקאים דורשים גיוס חרדים אלא המילואימניקים (לא המפלגה) שקורסים תחת העומס, אז מבחינת כל מפלגת אופוזיציה לתת פטור לחרדים בדומה או יותר מממשלת הליכוד זאת התאבדות פוליטית. בעבר זה ספין, עכשיו זה צורך לאומי. פעם אמרו שהצבא לא רוצה את החרדים, היום הסירוב של החרדים נתפס כיריקה בפרצופם של המשרתים. התסריט ההגיוני ביותר היא ממשלת אחדות של ביבי, אייזנקוט, בנט לפיד וגנץ/הנדל/ארדן/אדלשטיין אם יעברו בעוד החרדים, הערבים, יאיר גולן וליברמן נשארים באופוזיציה. זה במקרה וליברמן יעמוד מאחורי החרם נגד ביבי גם אם תקום ממשלת אחדות שמגייסת חרדים.
גם היום הצבא לא רוצה את החרדים. פשוט, בדיוק כמו בעבר, לא אומרים זאת במפורש, בוודאי שלא הצבא עצמו שמחויב לשחק את המשחק.

איך הגעת ל"תסריט ההגיוני ביותר" לא ברור לי, שכן אם נתניהו מקבל את המנדט להרכבת הממשלה ספק אם זה יהיה בתמיכת אלו שהזכרת כחלק מהתסריט הזה. הם, בוודאי בשלב ראשון, יעדיפו להגיש המלצה שונה (כל אחד את עצמו או כולם ביחד את אחד מהם). לעומת זאת מפלגות הקואליציה הנוכחית ובוודאי עוצמה יהודית והציונות הדתית דווקא צפויים להמליץ על נתניהו, כך שהוא צפוי להעדיף אותם בכל מקרה. בוודאי אם יפעל בהתאם לרצון בוחריו ו/או יתבסס (מתוך רצון או בלית ברירה) על החרמות מצד הרל"בניקים (שזה כמעט כל מי שהכנסת לתסריט שלך).

evglev1

Well-known member
מנהל
גם היום הצבא לא רוצה את החרדים. פשוט, בדיוק כמו בעבר, לא אומרים זאת במפורש, בוודאי שלא הצבא עצמו שמחויב לשחק את המשחק.

איך הגעת ל"תסריט ההגיוני ביותר" לא ברור לי, שכן אם נתניהו מקבל את המנדט להרכבת הממשלה ספק אם זה יהיה בתמיכת אלו שהזכרת כחלק מהתסריט הזה. הם, בוודאי בשלב ראשון, יעדיפו להגיש המלצה שונה (כל אחד את עצמו או כולם ביחד את אחד מהם). לעומת זאת מפלגות הקואליציה הנוכחית ובוודאי עוצמה יהודית והציונות הדתית דווקא צפויים להמליץ על נתניהו, כך שהוא צפוי להעדיף אותם בכל מקרה. בוודאי אם יפעל בהתאם לרצון בוחריו ו/או יתבסס (מתוך רצון או בלית ברירה) על החרמות מצד הרל"בניקים (שזה כמעט כל מי שהכנסת לתסריט שלך).
כבר היו מפלגות שהמליצו על ראש ממשלה ונשארו באופוזיציה, גם אצל אצל נתניהו האיחוד הלאומי המליצו עליו והוא העדיף לקחת את אהוד ברק שהמליץ על עצמו ולהשאיר אותם באופוזיציה. והשמאל בכלל תמיד העדיף את החרדים שהמליצו על מועמד הימין על ערבים שהמליצו עליהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
כבר היו מפלגות שהמליצו על ראש ממשלה ונשארו באופוזיציה, גם אצל אצל נתניהו האיחוד הלאומי המליצו עליו והוא העדיף לקחת את אהוד ברק שהמליץ על עצמו ולהשאיר אותם באופוזיציה. והשמאל בכלל תמיד העדיף את החרדים שהמליצו על מועמד הימין על ערבים שהמליצו עליהם.
אכן היה, אבל זה לא אומר שזה הדבר המועדף (על המועמד או על שאר חברי הקואליציה המסתמנת שלו). בעבר נתניהו הקפיד, לצערי, כמעט תמיד לצרף מפלגה שלא הייתה ימין מובהק ולעתים שמאל של ממש. השאלה אם הקדנציה הנוכחית, ההחרמות ואולי אירועי שמיני עצרת התשפ"ד והשינוי שחל בו מאז לימדו אותו שאפשר גם אחרת וזה אולי אפילו טוב למורשתו ככל שזה יענין אותו.

אבל אנחנו מוכרים את עור הדוב בטרם ניצוד. שיגיע קודם למעמד קבלת המנדט מהנשיא. אנחנו עוד לא שם.

למעלה