ישראל,מדינה עם הסטוריה של בגידה בעם

ארי ש

New member
ישראל,מדינה עם הסטוריה של בגידה בעם

בכל יום אני קורא בעתונים ושומע בחדשות על עוד אירוע ירי כאן,איזה מטען שם,פה הרוג אחד,ושם תינוקת פצועה,ומנגד אני קורא על וועדת אור,מדהים לראות כל פעם מחדש איך המדינה הזאת בוגדת ויורקת לאנשים שהיא עצמה שולחת לעשות את העבודה המלוכלכת. 1)זה התחיל עם אנשי צד``ל,אנשים שמתו בשביל שאנשים כמו ``אור ירח`` ועוד יצורים שנמצאים כאן בפורום ישנו טוב בלילה. 2)זה עבר לקבר יוסף בשכם,שם מדמם למוות מדחת יוסוף במשך 4 שעות !!! הוא נשלח ע``י ובשירות המדינה כדי להגן על המתחם,וכפרס נתנו לו לדמם למוות ! 3)כרגע זה אצל השוטרים,אנשים שסיכנו את חייהם ע``מ לפגוע בכמה שפחות ``אזרחים`` ערבים,קבוצות של אנשים שזרקו בלוקים,מוטות ברזל,ירו לעבר שוטרים גולות פלדה מרוגטקות,הוציאו יהודים מרכבם הכו אותם ושרפו את הרכבים,השחיתו והרסו ציוד של המדינה,ציוד ורכוש ששולם מהמיסים שאני ואתם משלמים !!,וכפרס על המעשים שלהם עוד חוקרים את המשטרה !! אני רוצה לקרוא לכל אנשי המשטרה,אל תשתקו !!! תקומו כולכם ותחזירו את המדים,אני רוצה לראות איך המדינה תתפקד בלעדיכם ! גם לאנשי מג``ב,הגיע הזמן להחזיר את הכבוד העצמי,אתם לא צריכים לשבת בכלא בגלל שאנשים כמו בן-עמי (עוד אחד שצריך לזרוק מכאן) שרצו למצוא חן בעיני הערבים מטעמים פוליטיים,זרקו אותכם לכלבים,והחליטו שאתם תשלמו את המחיר !! הם צריכים לדעת שאם מישהו ישלם את המחיר וישב בכלא זה הם ולא אתם !!

shulywolters

New member
ארי ש שכחת את עמי גילון

דנמרק לא רוצה אותו בארצה וממי הוא מקבל גיבוי? מהמדינה? חה חה חה חה חה

nirkabalo

New member
ככה זה כשמאלן סומך על חבריו ...

אדון כרמי גילון סומך על אדון פרס...מצא לו... פרס נותן גיבוי רק לאיש אחד - לעצמו ולכן הוא ממשיך לרדוף אחרי ערפאת שיגשים לו את חלום ``מזרח תכון חדש``.

אור ירח

New member
שכחת מספר דברים ארי ש

מדחת יוסוף אכן היה שוטר מג``ב ממוצא דרוזי אשר מת בקבר יוסף, לאחר שצה``ל החליט שלא לפנותו משם. לגבי הנושא של הפקרת פצועים הרי שאותי אישית דבר זה מקומם ביותר. אתה לא צריך להסביר לי את הערך של הצלת פצועי צה``ל. עם זאת, אולי אין זה נעים להודות, אך אולי אחת הסיבות לכך שאפשרו את הפקרתו של מדחת יוסוף לדמם למוות בקבר שכם היא העובדה שהוא היה דרוזי בסופו של דבר. לו היה מדובר בחייל יהודי אין ספק שהיו נוהגים אחרת. זה בהחלט לא נעים לומר זאת אך אנו מדינה גזענית מאוד אשר מפלה לרעה חיילים אשר אינם ממוצא יהודי. וכי איך נהגו למשל בחייל רוסי לא יהודי אשר נפל באחד העימותים שהיו לנו עם הפלשתינאים? האם הרבנות הצבאית הנפלאה שלנו לא התנגדה לכך שהוא יקבר באותו בית קברות צבאי עם יהודים??? הרי עצם העובדה שחייל צה``ל לא יהודי יקבר יחד עם חיילים יהודיים יש בזה משום חילול טוהר הגזע היהודי לא??? ועוד משהו לגבי אותו מדחת יוסוף. כבר יצא לי לקרא בעיתון ``כל העיר`` איך תלמידי ישיבת קבר יוסף בראשותו של הרב יצחק גינצבורג התנהגו לאותו מדחת יוסוף בעודו בחיים בעת מילוי תפקידו בשמירה עליהם. בעיתון היה כתוב שהוא קראו לעברו משהו כמו ``חתיכת ערבי`` ועוד משהו מעין זה. כן! כן! אמנם הוא היה חייל צה``ל ללא ספק אך הוא לא היה יהודי כי אם דרוזי. בתור שכזה הוא נחשב בעיני תלמידי ישיבת קבר יוסף לא יותר מאשר ``חתיכת ערבי``. אז האם אין מספר מתנחלים אשר הגזענות אצלם התפתחה למימדים כאלו, שהם מגיעים לשנוא כל לא יהודי באשר הוא גם אם הוא משרת בצה``ל ביחידות קרביות? דבר זה מזכיר לי במקצת איך נהגו בגרמניה הנאצית בותיקי מלחמת העולם הראשונה ממוצא יהודי. מה לעשות שזהו הראי האמיתי של החברה הישראלית? אולי אין אתה אוהב לראות את המציאות אך למרבה הצער החברה שלנו היא אכן חברה חולה. חולה מאוד הייתי מגדיר זאת.

אור ירח

New member
החלפת מילה

במשפט: ``בעיתון היה כתוב שהוא קראו לעברו...`` התכוונתי לומר: ``בעיתון היה כתוב שהם קראו לעברו...``. במקום המילה ``שהוא`` צריך להופיע המילה ``שהם``. התנצלותי נתונה לקוראים מראש על אי הבהירות בהודעה המקורית.

hreuven2

New member
אתה חולה רוח בריש גלי

דבריך הם קשקוש מתמשך ובליל מילים בלי קשר ביניהם. בעצם בשבילי זה הרבה מדי לבקש משמאלני פשיסט ועוכר ישראל שישנה ממנהגיו

המוסד

New member
לא לשכוח את פרשת הר עיבל ו...

לאור הירח רק שתדע שההחלטה אל אי פינוי מדחת יוסף ומטיילי הר עיבל הייתה כנראה(אני לא בטוח במאה אחוז) מלמעלה (ממשלה) כיוון שבשביל לחלץ את יוסף ואת מטיילי הר עיבל היו צריכים להרוג משהו בסביבות 20-30 ערבים והממשלה לא הייתה מעונינת לעשות זאת כיוון שהתנהל מו``מ אז

שרוף

New member
מוכה ירח

לא נעים לומר זאת אבל נפשך מאוד מאוד מטורפת. את החייל מדחת יוסף לא הפקירו למוות בגלל היותו דרוזי אלא מסיבות פוליטיות בלבד. הממשלה הרקובה שלך בראשות ברק הפקירה אותו למוות כי לא רצתה להרוג 100 200 ואולי 300 ערבים תושבי השטחים רק מהפחד מה יאמר העולם. לגבי חלאות האדם החרדים אל לך לבוא בטענות אליהם. קודם כל תבוא בטענות לממשלה שלך או אולי למפלגה שלך שמכרה עצמה לשטן השחור וישבה עימו בקואליציה. אתה וחבריך מן השמאל אתם צבועים אליטיסטים מתנשאים מנסים לנקות את העולם בעודכם מסריחים בעצמכם מהחרא שלכם.

אור ירח

New member
שרוף

תלמידי ישיבת קבר יוסף לשעבר היו מתנחלים ולא חרדים. לא יעזור לך אבל המתנחלים שאתה וחבריך תומכים בהם הינם ברובם הגדול גזענים מסריחים השונאים כל מי שהוא לא יהודי, גם כאלו אשר משרתים בצה``ל ומגינים על חייהם.

hreuven2

New member
מח בעיתי ורקוב

מנסיוני הדל בחיים והכרותי עם כל שכבות העם המתנחלים או המתישבים אינם גזענים ובודאי לא מסריחים. השמאלנים לעומת זאת הם גזענים.בולשביקים,פשיסטיים בוגדים ומשתפי פעולה עם האויב. הבנת זבלשמאלני?

שרוף

New member
ללא לא לא... מוכה ירח

אתה הוא הגזען. האמן לי הייתי בשמאל ואני נמצא היום עם המתנחלים במסגרת אישית שלי האמן לי הם לא גזענים. הם אוהבי הארץ הזאת להבדיל אלף אלפי הבדלות ממך עוכר ישראל קאפו משתף פעולה עם אלה הרוצים להשמיד את ישראל. אתה אכול שנאה תהומית שמאכלת אותך עד הסוף. מעולם לא שמעתי מתנחל אחד מדבר עליכם אלה שמבקשים את נפשם בשנאה כזאת. יום יבוא ואתה תיתן את הדין על מעשיך לא על דיעותיך אלא על מעשיך.

אבו-דני

New member
בדיחה משמאלי ללא הטיפקס של אלוני?

לפני זמן קצר טסו קבוצה של אנשים ``מיוחדים`` אחד קראו לו הכיבוש אחד מרביץ לירח ועוד כאלה שעשאוה חבורה עליזה....עלו על המטוס ומשהמריא המטוס החלה החבורה להשתולל לזעוק בקולי קולות ארץ ישראל לאבדון! ארץ ישראל לאבדון!..הטייס נחרד שכן הדבר סיכן את המטוס והטיסה כולה..לפתע הבחין באיש עם פנים רציניות וגוף כמו אלון, הלז ישב רכון ובהה בחלל..הטייס משהבחין באלון קרא לו אליו.. ``הקשב! אם תצליח להשתיק את החבורה המשתוללת אתן לך לשבת לידי ותוכל לראות את הנוף טוב יותר...``אלון`` הלך שמח וטוב לב ותוך דקות ספורות השתרר שקט מופתי...הטייס חשד שהתרחש משהו לא כשורה וקרה את אלון אליו בבהלה, שאל אותו :``מה עשית שהם השתתקו לחלוטין? ענה לו אלון בפנים מיוסרות : פשוט נתתי להם כדור שישחקו בחוץ..... שלכם האבו..........ששכח לתת להם מצנחים....

*pank

New member
איפה אבו? למה דני כותב במקומו..?

מרוב צחוק אלוני לא הצליח למחוק...

למעלה