ישראל לרנקה וחזרה -

olahav

New member
ישראל לרנקה וחזרה -

דברים שגילינו בדרך. חזרנו אני וגיל ק. מלרנקה אתמול ויש כמה דברים שכדאי לדעת. - היציאה מהארץ עברה חלק ללא בעיות מיוחדות. - למי שלא מכיר - אז ליד קפריסין יש רוחות לאורך החוף שכדאי להגיע אליהן מצומצמים. - את המגדלור של כף קיטי חיפשנו ולא מצאנו - לכו לפי GPS. - מגדלור הכניסה למרינה לרנקה אמור להיות אדום לבן גזרתי והוא רק אדום. - הגענו בים עם סוול מזרחי קטן והיה ממש סיוט ברציף האורחים. אנשי המרינה הכניסו אותנו מיד פנימה ועל כך תודתנו. - במרינה לרנקה מומלץ לשלוח פקס עם זמן הגעה משוער ואז הם יהיו ערוכים לקלוט את הסירה במיוחד אם זה חג או סופ"ש. שווה לשקול את זה מהייבטים בטחוניים. - בדרך לארץ: -מילה חמה למערך הגילוי של חיל הים שדואגים לכל פרטי הכניסה לארץ כולל תיאום של אנשי הביטחון למרינה. לצערנו עדיין לא ניתן להכנס בלילה אבל תקותי שזה ישתנה. בנוסף חל שיפור משמעותי בנימוס ואופן צורת הדיבור בקשר וזה יפה. - מילה פחות חמה אליהם - תדירות ועומס הקריאות על ערוץ 16 הוא אדיר, הם ממש חוסמים את הערוץ. אני אומר, "קראתם? תנו לענות?!". - מילה לחברת חשמל - מרחוק - ארובות חדרה נראות כמו אור מנצנץ של צוללת ב"על מימי". רידינג ת"א עם הטבעת האדומה עליו נראה מרחוק כמו כלי שייט על דופן שמאל. (אולי תצחקו עלי אבל מכיוון שהוא לא נפל שמאלה אני פיניתי לו דרך) קלטתי את זה יחסית מהר אבל מי שלא מכיר יכול לחשוב שזה כלי שייט. בכל אופן הייתה הפלגה מדהימה מכל הבחינות. שווה.

Alex33

New member
הייתה עגינה בתוך המרינה ? מה ..

המצב והעומס במעגנה כיום ?

olahav

New member
היה מספר בודד של מקומות פנויים

מנהל המרינה הכניס אותנו פנימה עוד לפני שהספקנו לבקש.

lizard

New member
אוף זה נשמע טוב ../images/Emo13.gif

על איזה יכטה שטתם? יש תמונות?

olahav

New member
שטנו על

ה - MY של גיל. פירסט 31 שתפקדה "כמו גדולה" מכל הבחינות. תמונות אולי בהמשך.

lizard

New member
מזל טוב גיל ../images/Emo13.gif שמח שההפלגה עברה

חלק. מקווה שתזמין אותי בפעם הבאה

גיל ק

New member
תודה../images/Emo104.gif

היה פשוט מדהים. כולל היחס המעולה מצד הקפריסאים שהפתיע לטובה. בכלל כל פעם שמגיעים לאי הזה רואים את ההתקדמות המדהימה שהם עוברים משנה לשנה, בכל התחומים. הצוות בספינה תפקד נהדר, החוויה הגסטרונומית לא קופחה אף היא, נערת הסיפון הייתה מעל ומעבר לציפיות !! בקיצור, התחלה יפה לעונת הפלגות הקיץ.

בת ים

New member
זה ש"רידינג" לא נפל שמאלה../images/Emo6.gif

דווקא די משמח אותי ואת המזגן שלי
ברצינות, לא זוכרת את הטבעת האדומה, זה כנראה משהו חדש יחסית. שמחה שנהנתם!

למעלה