ישראל - יום ג'

Indiman1

New member
ישראל - יום ג'

הראו את מייגן ! מסתבר שהיא עדיין מתפקדת כמזכירתה הנאמנה של ברוק. ואנחנו חשבנו שהיא נעלמה לאחר שסאלי לקחה את מקומה... חוצמזה היה פרק די משעמם. אה וכן, הרמריזים הם אחים. כמה לא צפוי זה היה... ואני בשוק מזה שרמירז ג'וניור לא קלט עד סוף הפרק שמדובר במשפחה של פלישיה ושהבן הקטנטן הוא "דינו", הבן של פלישה (איזה שם נורא
) רידג' אדיוט שהוא חושב שסטפני תתן ככה סתם את המנכ"לות לברוק (עד שהיא גילתה שהכל שלה, למה שהיא תעשה את זה ??) וברוק וניק משתעשעים בפיראטים. משעמם. ואמרתי כבר שת'ורן ודרלה מופיעים רק באירועים משפחתיים ? אז היום זה היה ברביקיו
(אני יודע שזה לא ממש ברביקיו אבל לא מצאתי משהו יותר טוב
)

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifבאמת היה פרק משעמם...

לפחות רמירז האח *איך קוראים לו??* קלט שזה הבן של פלישה וזה לא עוד עלילה שתימשך מלא זמן עד שהוא יקלוט שזה הבן של פלישה... וזה די הפתיע אותי

S c a r l e t t

New member
זאת רק אני...?

או שגם אתכם ממש מעצבן שדנטה קורא לילד דינו?? מילא דנטה עכשיו כבר כל המשפחה עם הכינוי המעצבן הזה

Just Nir

New member
דינו זה נחמד, דווקא כינוי מצחיק...

הרי ניק כבר יש, אז לא יקראו לו ככה. דינו זה דינו.

S c a r l e t t

New member
אנחנו בשעת טיפול?

"מה את מרגישה שזה משגע אותך?"
זה פשוט טיפשי ממש, שיקרא ככה לבן שלו בכיף אבל לא פשוט לאמץ את השם הזה, ולא לדבר כאילו זה השם שלו. חוץ מזה אם דרלה התחילה להגיד דינו זה הגיע יותר מידי רחוק, יוחזר דומיניק לאלתר

Just Nir

New member
בסה"כ ניסיתי להבין מאיפה הרגש הזה

ואז לראות את הנקודה שלך טוב יותר.

S c a r l e t t

New member
חחח מצטערת אם לא הבנת אותי נכון

ההודעה שלי הייתה די הומוריסטית...השאלה שלך פשוט הצחיקה אותי בכל אופן זה פשוט מרגיז אותי לא יודעת למה, זה לא איזה כינוי חמוד כזה כמו שאר הכינויים שלהם בסדרה, סתם משהו שמעצבן, אבל כנראה שזאת רק אני

Witchcrafts

New member
למה מעצבן?

לי, אישית, הכינוי הזה מזכיר קיצור לדינוזאור. אולי תת-המודע של דנטה יודע שהילד יאלץ להפרד מבריג'יט כי פלישיה תחזור (?), ולכן הוא משווה את המצב העתידי לסוג של הכחדה.

למעלה