ישראל - יוון

Fantasy WRC

New member
אם הייתי מאמן שם, הייתי מעיף את טל

מפרקט, בושה זה.. 10 איבודי כדור, מסירות מוזרות מעל ראש שכל מסירה כזו נגמרה בחטיפה של יוונים.. ולמרות זאת הוא המשיך לשחק.. אני ראיתי 4 שחקנים פעילים בצד ישראלי שבגבורה שיחקו נגד כל חמישיה של יוון.. טל בכלל לא היה במשחק.. בגללו הפסדנו את המשחק. נקודה.. יש גם תלונות על שיפוט.. זה היה ניראה כאילו השופטים גזרו גזר דין מוות לישראלים, במיוחד ופט השלישי שכמעט ולא שרק ליוונים אבל כן לישראלים! לא סתם אמרו כמה אנשים שהם בטוחים כי רוסיה ישחק דווקא נגד יוון ולא נגד ישראל.. מוזר..

z dead

New member
ומי בסוף מופיע למשחקים החשובים?

מרקו וטפירו וקוזי. מרקו וקוזי העלו אותנו לאליפות בכלל אחרי פיגור 17 מול צ'כיה מרקו היה גם זה שבאליפות הקודם של המקום ה7 עלה במוקדמות מהספסל ומפיגור של 5 ישראל נצחה 30 הפרש את רומניה ועלתה בזכות הפרש סלים. טפירו שהיה ענק מול לטביה גם באליפות הקודמת וגם בפעם וגם מול יוון. ובורשטיין נחנק במשחק המכריעים..גם מול לטביה וגם מול יוון..וגם באליפות הקודמת הוא היה די גרוע כשהמשחקים היו מכריעים.

בורשטיין באמת היה לא טוב,

ואיתן - ידידך הלפרין היה מצוין במשחק הזה. גם למשה מזרחי היה משחק טוב מאוד. אבל.. את המשחק הזה הכריעו השופטים, בחיים לא ראיתי דבר כזה. זו הייתה תצוגת שיפוט זוועתית וצריך להרחיק את השופטים האלה לכל החיים מהמגרשים. הם פשוט נתנו ליוונים 20-30 נקודות מתנה. צריך לשלוח קלטת של המשחק הזה לפיב"א בצירוף תלונה על הטיית משחק. הנה חלק מטעויות השופטים: 1. שרקו לישראל שתי עבירות בלתי ספורטיביות בצורה לא מוצדקת, העבירות היו לגיטימיות לחלוטין. 2. לעומת זאת, שלוש פעמים היוונים עצרו לנו מתפרצת בצורה לא ספורטיבית, ונשרקה עבירה רגילה. 3. פעמיים השופטים התבלבלו וכשהכדור יצא מהמגרש הם שרקו כדור יווני במקום כדור ישראלי. 4. כ-10 פעמים השופטים שרקו לעבירה ישראלית כאשר בכלל לא הייתה עבירה. 5. הייתה התקפה שטפירו שמר על שחקן יווני והיווני עשה עבירת תוקף, ובכל זאת אישרו את הסל של היווני. 6. מרקוביץ' קפץ לריבאונד ושרקו לו עבירה כאשר הוא לא עשה כלום. אנחנו לא הפסדנו ליוון, אנחנו הפסדנו לשופטים.

z dead

New member
חבל חבל

אני רק מתאר לעצמי את רביב לימונד שם במקום אפיק ניסים... ואת אליהו או בלות'נטאל במקום ווטסון הטיפש... אני לא משתגע על אליהו אבל הוא עדיף כבר על ווטסון... אם רק בסגל הזה היו בלות'נטאל ולימונד יחד עם שאר השחקנים ובמקום ניסים ו-ווטסון היינו יכולים לסיים במקום הראשון בבית ולעלות עוד לפני ההצלבה אפילו. שיפוט מסריח לא רק הבלתי ספורטיביות ששרקו לנו ולהם לא..אלא גם עבירה טכנית שלא שרקו לפאפאדופולס אחרי שהשמן הזה קפץ על מרקוביץ עם המרפק כאילו הוא בא להטביע...חמש שניות אחרי שעצרו את המשחק. מרקו היה ענק..הוא פשוט זמבר ותסכל את הסנטרים של יוון שחגגו על גרין..והמהלך הזה הראה כמה שהוא תסכל את פאפאדופולוס. גרין היה מעולה בטורניר אבל הוא לא שחקן שמתאים לאופי הזה של המשחק ולסוג השחקנים ששחקו ביוון..מרקו היה צריך לשחק הרבה יותר במשחק הזה.

Fantasy WRC

New member
שמתי לב לעוד מהשהו, זה היה מדהים

פעמיים, בתחילת משחק ולבאמצע, שופט השלישי שרק לפני שבוצע עבירה, כאילו היד של שחקן הישראלי היה בדרכו לפגוע ביד של שחקן היווני, השופט שרק לפני שהוא נגע בידו של שחקן היווני! זה היה כל כך מדהים שנדהמתי ל 5 דקות.. איך הוא הצליח לשרוק לפני שבוצע עבירה?

z dead

New member
:)

אולי כי מדובר בשידור לוויני ומדובר בתקלה?!

Fantasy WRC

New member
דווקא לא..

השופט הרים את ידוע לפני שבוצע עבירה.. בזה אני בטוח..

eari

New member
לא להתפרע..

נכון שהם היו מצוינים, אבל מוכרחים להודות! בורשטיין המצטיין של הנבחרת! אז אתמול הוא נפל ליום לא משהו.. אבל עד היום הוא היה תענוג לעיניים, אז למה סתם להוריד בערך בגלל משחק אחד? זו נבחרת, והיא נצחה והפסידה כקבוצה!

z dead

New member
לא מתפרעים..יש עובדות.

בורשטיין לא מגיע למשחקים החשובים. לא הפעם,לא מול לטביה. וגם לא באליפות הקודמת. מי שמציל אותנו פעם אחר פעם זה טפירו,מרקו וקוזי. שחקן טוב ואינטליגנט אבל במכבי הפכו אותו לפועל שחור..ובגלל זה הוא לא מתפקד ברגעי לחץ,קשה לבוא מתפקיד של שחקן בעדיפות החמישית בהתקפה לשחקן המוביל בנבחרת..חוץ מזה שמכבי הוא מזמן לא גארד אלא סמול..וזה מה שמפריד בינו לבין הNBA.

המשחק מול ספרד לא היה חשוב?

בורשטיין היה מצוין במשחק מול ספרד, ואם היינו מנצחים ב-14 הפרש היינו פוגשים את הצרפתים (שניצחו את סרביה).

z dead

New member
לא.

היינו צריכים לנצח 18 לא 14... הספרדים שחקו בהילוך ראשון ודי זלזלו..תעשה לי טובה..בחייאת.

AmiTutiT14

New member
אחד המשחקים הטובים!

NOT זה היה פשוט מזעזע... כבר הרבה זמן (אם בכלל) לא ראיתי שבמחצית מספר איבודי הכדור עולה על מספר הנקודות של הקבוצה. אני לא אתחיל להגיד כמה שחלק מהשחקנים היו גרועים כי חוץ מעצבים זה לא יעזור לי בחיים, אבל אני כן אפרגן לגרין שהיה אתמול תותח למרות כאבי הגב, לששון על החצי השני המעולה יחסית, ולהלפרין, שאישית אני הכי נהנתי לצפות בו מכל שאר השחקנים. וכמובן שגם לנבחרת ישראל האדירה, שאם לא פיב"א, היו מגיעים לחצי הגמר לפחות. אז תודה לפיב"א שהביאו אותנו עד הלום (או שלא), ונתראה בשנה הבאה

z dead

New member
אנחנו ראינו אותו משחק?

גרין היה מעולה? כל פעם שהכדור נכנס פנימה יוון שמו סל על גרין.. בשאר המשחקים הוא היה מצוין אתמול הוא היה גרוע,אבל הוא לא אשם הוא לא מתאים לסוג כזה של משחק,ולא לשחקנים ששחקו מולו.

AmiTutiT14

New member
אכן.

אני מבינה מאיפה הגיעו איבודי הכדור של גרין. זה עצוב למען האמת, אבל אולי הוא העדיף לתת לכדורים "להאבד" לו מהיד אבל שהוא ימשיך לעשות נקודות כשיזדמן לו, במקום שלא יוותר על הכדור ויחטוף פאול מפיב"א האלה, ובסוף ישב יותר מדי מוקדם על הספסל, וגם את הנקודה שיכל לעשות אם רק היה מוותר, הוא לא יכול לעשות. ככה אני חושבת.

z dead

New member
לא הבנתי כלום :)

אני דברתי על השמירה שלו ועל איך ישראל נראתה לפני שמרקו נכנס לא בדיוק הבנתי על מה את מדברת :)

למעלה