ישראל חלד המנהל!

ישראל חלד המנהל!

היות ומדובר בבעיה דחופה המצריכה פתרון עכשוי, אני פונה אליך באופן אישי ומבקש תשובה. אני צריך ודחוף פרטים מפורטים במיוחד על הכדור הנקרא גאודון , תודה מראש.

galmedic

New member
גאודון

לגבי גאודון: בארץ משווקת אותו פייזר (יצרנית הויאגרה). המדובר בתרופה חדשה, אנטיפסיכוטית, מאוד מבטיחה, החוסמת כמה רצפטורים בו זמנית, וביניהם 5HT2, 5HT1 ואחרים. תופעות הלוואי שלה - כך טוענים בחברה הן מן המועטות שבין התרופות האנטיפסיכוטיות. בכל מקרה, במחלקות הפסיכיאטריות נותנים אותם למטופלים. ולישראל - השם באנגלית הוא Geodon. כל טוב! גל

galmedic

תודה על העזרה, אך התשובה אינה מספיק ברורה לי ואני אסביר לך מדוע. אחי סובל מהשמנת יתר והוא התאשפז מרצונו במחלקת הפרעות אכילה בתל השומר הוא נמצא שם כבר שלושה שבועות והתנאים שם ממש קשים אך הוא שורד. אחי לא סובל משום בעיה פסיכוטית והוא מהבחינה הזאת בריא לחלוטין. הוא סירב לקבל את התרופה היות ואמרו לו כי זו כדור המשמש לחולים פסיכוטיים, תשובתם הייתה כי אם לא יקבל את התרופה יוציאו אותו משם. ( מדובר במקום שעד שהוא התקבל לשם לקח לו זמן ). גם הוא וגם אנחנו בלחץ איום בעניין התרופה או הכדורים האלו ולכן אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה את הסברך ושיהיה הסבר ברור למי שאינו מבין בנושא הרפואה והנוסחאות כפי שציינת קודם. כמו כן אם אפשר הסברך למה נותנים אותם לחולים שאינם חולים פסיכוטיים ומה עשויה להיות התוצאה אם לוקחים כדורים אלו, האם מדובר בכדור המרפא משהו או גורם לדיכוי וכ"ו. תודה מראש.דורון.

PowerFul

New member
לדורון

קודם כל ברצוני לאחל לאחיך בהצלחה עם תהליך הירידה במשקל. לגבי גאודון, שמכיל את החומר ziprasidone, ניסיתי לחפש חומר על שימוש בתרופה זאת במקרים של השמנת יתר. אינני יודע מה הרקע לשימוש בתרופה זאת בהפרעות אכילה. התרופה הזאת מיועדת לטיפול בסכיזופרניה ובפסיכוזות אחרות, כפי שציין גלמדיק. טיפ נוסף: התרופה הזאת עצמה עלולה לגרום להשמנת יתר, כך שלא ברור לי במה באמת מדובר. הייתי ממליץ לך לשאול אותה שאלה גם בפורום עליו המליצה אחת ממשתפות בפורום. מקווה שענית לך על השאלה. נשמע לי תמוה שהם מכריחים אותו לקחת את הכדור הזה. אל תתפתו לתת סתם כדורים אלא אם כן תתייעצו איתם ותוודאו במה באמת מדובר. ונשמח אם תודיע לנו למה הם נותנים תרופה זאת. בהצלחה לאחיך

powerful

אני מודה לך ולכל מי שעזר לי על הסיוע. כמו שחשבתי משהו כאן מוזר מאד, ושמחתי לקבל את יעוצכם והצעתכם. בשמי ובשם אחי תודה וכשאדע מדוע אשמח לשתף אותכם. דורון.

3ויוי

New member
שאלה לקובי בקשר לגאודון

היי מה שלומך ,,כן זאת אני מהפורום ההוא,, לבני הוצע לפני כחודש הכדור גאודון בקשר למחשבות כפיתיות שהוא סובל מהם וכו´. הוא מאד רוצה להתחיל ליטול אותה ,אך אין היא נימצאת בסל הקופת חולים שלנו."לאומית". ובאופן עצמאי היא עולה כאלפיים ש´ח .האם אמת בידיעה הזאת.? ואיך אפשר ואפה להשיגה במחיר מוזל . אפה אוכל למצא חומר למוד קריאה בעברית על הרצפטורים ,,5ht1 5ht2 וכו´. בתודה מראש ויוי.

PowerFul

New member
רצפטורים

ויוי האמת היא שהחומר על נושא זה מאוד מורכב, ואין חומר בעברית. באופן כללי חסימה של 5HT2 גומרת לירידה במחשבות שווא וכו´.

למעלה