ישראל חזקה על הטרור נגדה

שמלת תחרה1

Well-known member
ומה עם כיבוש תל אביב ע"י הפשע?
גם השוטרים ברחו משם: האקס טריטוריה הישראלית על סף אובדן שליטה.
בן גביר אשם? נתניהו אשם? אחר?

boriska1

Well-known member
ומה עם כיבוש תל אביב ע"י הפשע?
גם השוטרים ברחו משם: האקס טריטוריה הישראלית על סף אובדן שליטה.
בן גביר אשם? נתניהו אשם? אחר?
אני אוהב לשוטת בתל אביב. קרוב לרחוב נווה שאנן, יש בית כנסת של יהודים הריים. זו עדה מהרי קווקז, הם כן קיבלו את ההלכות.
סיקרן אותי, נכנסתי, בדיוק היה שם הגבאי. דיברתי איתו, בבית הכנסת אי אפשר להחזיק ספר תורה או כל ספר אחר. יש מצלמות, יש גדרות ואפריקאים פורצים ללא הרף, מחרבנים בתוך בית הכנסת ואף אחד לא מטפל. אותו גבאי תפס אחד על חם, הכניס לו איזה זפטה,
זה התלונן, נסחב שנתיים בין חקירות משטרה לפרקליטות. בסוף יצא מזה ללא משפט.
כמובן, סידורים ומחזורים, כל אחד לוקח בעצמו, ספר תורה בימי חול מובא ע"י מכונית משטרה. בשבתות וחגים - ברגל, עם ליווי שתי ניידות משטרה. הרב של בית הכנסת, אסר על נשים לבוא, בגלל בעיות ביטחון.
לא מבין. זה בארץ ישראל. לא בגולה.
אבל להערכתי, הייתי באיזור לפני כמה שבועות, הרגשתי יותר בטוח.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני אוהב לשוטת בתל אביב. קרוב לרחוב נווה שאנן, יש בית כנסת של יהודים הריים. זו עדה מהרי קווקז, הם כן קיבלו את ההלכות.
סיקרן אותי, נכנסתי, בדיוק היה שם הגבאי. דיברתי איתו, בבית הכנסת אי אפשר להחזיק ספר תורה או כל ספר אחר. יש מצלמות, יש גדרות ואפריקאים פורצים ללא הרף, מחרבנים בתוך בית הכנסת ואף אחד לא מטפל. אותו גבאי תפס אחד על חם, הכניס לו איזה זפטה,
זה התלונן, נסחב שנתיים בין חקירות משטרה לפרקליטות. בסוף יצא מזה ללא משפט.
כמובן, סידורים ומחזורים, כל אחד לוקח בעצמו, ספר תורה בימי חול מובא ע"י מכונית משטרה. בשבתות וחגים - ברגל, עם ליווי שתי ניידות משטרה. הרב של בית הכנסת, אסר על נשים לבוא, בגלל בעיות ביטחון.
לא מבין. זה בארץ ישראל. לא בגולה.
אבל להערכתי, הייתי באיזור לפני כמה שבועות, הרגשתי יותר בטוח.
נווה שאנן של 8עם, הקרוב לתחנה מרכזית הישנה, נעלמה מנופי הארץ.

למעלה