ישראל זה אמריקה

ישראל זה אמריקה

אוכל זה אחד הדברים החשובים בחיי - פשוט אוהב אוכל טוב וטעים ותמיד כשאני באיטליה נהגתי ליצחוק פה זה אמריקה... כן כמו רוב הישראלים שגודלים עם סיפורי הדוד מאמריקה ( לפחות בני הדור שלי ) תמיד היה אי שם אצלי לפחות הרעיון של אמריקה הגדולה ומה שאני קורא לו ה"חלום האמריקאי " כל בית שכיבד עצמו בישראל רצה "מיטבח אמריקאי " רכב אמריקאי וכדומה ברבות הימים אני פה ומוכרח לומר שישראל זה אמריקה וכל הדימיון שבין מה שחושבים שאמריקה זה שונה לצערי היום שוב "נחטפתי " לארוחת בוקר על ידי בוב שהוא חבר ומדריך אומניות לחימה אבל גם שוטר בכיר פה ולמעשה מרכז את כל נושא הפחות נעים באלימות והוא ה SEX OFFENDER זו פעם שלישית ( בלי גלידה הפעם ) שהוא לוקח אותי ויוצא לי להשתתף במעצר פעיל איתו של עבריין מין הפעם זה היה בחור שהיה חלק מכנופייה שבאיום אקדח חטפו מישפחה אב בת ואם שמו בתא המיטען ולקחו למקום מבודד לקצר אנסו את האם ומישם לקחו לגיטו "לשכונה " ותוך התגאות של "מלך השכונה " שלחו אותם לחופשי באיומי אקדח והמשיכו להתעלל בהם שכן שריחם על הילדה התקשר למישטרה והם הגיעו לחלץ אותם והיום סוף סוף נעצר האחרון שבהם ו"זכיתי " לראות פשוט מזעזע ומי שמכיר אותי יודע שאני לא רגשן אבל אין מילים אחרי 4 סיפורים של מיקרים נוספים דומים שהוא סיפר לי הודיתי לו על ארוחת הבוקר ואמרתי שזה מספיק לי ליום אחד האלימות בארה"ב אינה דבר חדש ובעבר אורי קפה ואני התלווינו לילה אחד לסיור שיגרתי לאחר שהדרכנו פה עם אותם שוטרים שהדרכנו והיינו נוכחים לשתי רציחות אורי הגיע עם הניידת הראשונה וראה את הבחור עדיין חי מיד אחרי הירי וואני הגעתי קצת אחרי אבל לרצח בדקירה "הישגתי " את אורי....כך אנו לא חדשים לנושא האלימות הזעזוע שלי הוא למיקרי האונס וחייב לומר שכל מי שמיתימר ללמד הגנה עצמית מאונס כי הוא מדריך אומניות לחימה וחושב שבעצם כל יש לו הכלים לכך טועה בגדול ואין לו מושג על מה הוא מדבר פשוט הרגשתי כמו ילד בכיתה א מדובר בשפה מינהגים והכל שונה מכל מה שהיכרתי או יכולתי לתאר בכל מיקרה למה אני כותב ? הזעזוע שלי היה כה גדול מגודל הבורות שלי בהבנה מה זה אונס וכל נושא שניקרא פשעי מין , ששאלתי את בוב בדרך הביתה אם יהיה מוכן לתרום לפורום ולמעשה לענות על שאלות ולעזור למורים או מי שרוצה ללמד את הנושא ולשמוע ממישהו עם הרבה ניסיון . תחקירים . מיקרים . כולל אישומים והיתנהלות בתי מישפט שיטת ענישה , ועצות להגנה עצמית מעבר למודעות כמו שהוא הראה לי בדרך הביתה חניון של קניון בשכונה מעולה ( היכן שאני גר ) ואמר לי ששם היה אנס שהיה אורב לקורבנות (בזכות בוב היום הוא שוב עצור ) ליד החניה וכשהן היו יוצאות מהקניון באיומי סכין היה מכריח אותן להיכנס למכונית ולנהוג למקום נטוש ואחת העצות שהוא נתן לא להסכים ולא לתת ליריב לקחת אותך לזירת פשע חדשה כי שם יהיה הרבה יותר גרוע בכל מיקרה מכיוון שכל הנושא הוא קשה מאוד אבל חלק מהמורים ילמדו גם הגנה עצמית לנשים אני מציע שתי דרכים למי שרוצה את האימיל של בוב אוכל להעביר במסרים ואם הפורום רוצה לארגן שאלות שבוב יענה ועצות שימושיות כולל מתחקיר של מאות אלפי מיקרים הוא ישמח !

Kenshinkan

New member
אפשר אולי להעלות מאמר שלו ואנו

נבסס את השאלות שלנו על המאמר? אני רואה את החשיבות של האפשרות הזאת אבל פשוט לא יודע מהיכן להתחיל. בעז

Tonjin

New member
הצעה מצויינת, בדיוק חשבתי דבר דומה

אבל לא היה לי ברור איך לנסח את זה..

רעיון השו"ת מעולה

אנחנו רק רוצים לגמור לתרגם ולהעלות את השאלות עם ריצ'ארד, אבל בהחלט יש על מה לדבר. שווה אולי לארגן את זה בשת"פ עם פורומים נוספים רלוונטיים פה בתפוז. תודה על הרעיון, אבי.

למעלה