ישראל היום

מה דעתך על זה, גערשוין? זה יעבוד כמו

מה שהגירסה המודפסת של ישר''ה עשתה לענף הפרינט?

אני חושב שהפיסקה האחרונה בידיעה נכונה. אני מאמין שהכוונה היא באמת ליצור ''פלטפורמה מקוונת שתוכל להשפיע על סדר היום הציבורי בישראל'', כמו שכתוב שם, אבל אתר חדשות צריך קצת יותר מלזרוק ערימות של עיתונים חינמיים בתחנות רכבת. נראה אם הם יידעו להתמודד עם המדיה הזו.

גערשוין

New member
כמו הבנקים

אדם רגיל לסניף שלו ולרב לא מחליפו בקלות. בשלב הראשון.

עם זאת, אם הם יצליחו לתפוס את הצעירים, לפני שיכנסו להרגל, הם יהוו, לטווח הבינוני והארוך, איום על אתרי החדשות האחרים.
העתונות הכתובה המחולקת חינם היא אמצעי יעיל לקשר את הקורא אל האתר האינטרנטי, אמצעי שווק מצויין הבנוי על הקרבה המתעוררת בקורא אל המוכר והידוע היוצר תחושת אימון.
לדעתי הם גם יגיעו לערוץ טלויזיה אם במישרין או באמצעות שידור חדשות אינטנרטי.

----------------------------
אני גולשת לנושא אחר, אם לא יחדדו וילמדו תלמידים בבתי ספר לקרוא מאמרים עיתונאים (כתובים או ניצפים) ולבקר את הכתוב והנצפה, הרי בקלות נתן ליצור שופר מטעם שיש לו "אוהדים שרופים", כשאמצעי אחד משלים את השני, מבלי יכולת לבקר ומבלי יכולת לראות את המציאות לפני עיוותה.
זה אחד הנושאים המרכזים שיש לשים עליהם דגש במערכת החינוך, שכן כל אחד יכול לשמש כעיתונאי בעיקר שקיימת זילות בידע ובשפה המדוברת.

כן, ענין הזילות קשה מאוד גם לי

נראה שלכתוב בשגיאות כתיב זה קול, ולהשתמש בשפה נכונה זה בכלל לפלפי.

מבחינת העיתונות, אנחנו עדים לתקופת מהפכה עצומה, לדעתי. כל כך כך הרבה הולך להשתנות, ובמהירות כל כך גדולה, שקשה לדמיין איך כל זה ייראה בעוד חמש שנים.

למעלה