ישראל - בריטניה

tristan79

New member
ישראל - בריטניה

15:30, שידור ישיר בספורט5

משחק הפתיחה של ישראל ביורובסאקט,
על הסגל וההכנה של הנבחרת דיברנו בשבועות האחרונים, עכשיו רק נשאר לראות איך הכל יתפקד בזמן אמת.
מבחינת היריבה היום - בריטניה מגיעה די נטולת כוכבים, כשדאנג, פרילנד ומונסה-בונסו נשארו בחוץ. השמות שכנראה יבלטו אצל הבריטים הם הגבוהים קלארק, אצ'רה ובואטנג הותיק שצפויים לעשות חיים קשים לישראל בעמדות הפנים. בקו האחורי השם הבולט אצל הבריטים הוא ואן-אוסטרום (שנולד בהולנד ומשחק מגיל 16 בספרד, אבל "בריטי"... נו, שיהיה) בן ה 20 שכיכב לפני שנה במדי הנבחרת הבריטית הצעירה והיה ה MVP של טורניר ה U20 בו הבריטים העפילו לדרג א'. אבל כנראה שהגארד שישראל הכי צריכה לדאוג ממנו הוא גודס. המינוי של גיא לתפקיד עוזר המאמן של הנבחרת הבריטית נותן להם מישהו שמכיר כל אחד מהשחקנים הישראלים על יתרונותיו וחסרונותיו וזה משהו שבאמת יכול לידי ביטוי על הפרקט, במיוחד במשחק ראשון בטורניר בו הנבחרות המתחרות הן עדיין קצת בגדר נעלם.

שיהיה בהצלחה לבחורינו האמיצים במשימתם מול נציגי המנדט - חסמב"ה, חסמב"ה, חסמב"ה!!!

nyr1994

New member
רבבות בריטים צובעים את רחובות לובליאנה

בצבעי הלאום

אהה,שכחתי שזה כדורסל והם לא מתמצאים ברזי המשחק המוזר הזה ובספק אם הם בכלל מודעים

לפחות יש לנו נציג בנבחרת 3 האריות עוזר מאמן

אגב,לא מן הנמנע שינצחו היום את מעצמת הסל מציון

tristan79

New member
באמת מעניין מה יש פחות

בריטים שיודעים איפה לובליאנה, או כאלו שיכולים לזהות שחקן אחד מנבחרת הכדורסל שלהם...

סלים וארזה

New member
מנהל
7-0 ריצה של האנגלים ושיוויון החטאות עונשין קריטיות של כספי ואליהו. כדור אחרון של ישראל ואוחיון זורק מ-6 מטר בלי שום תרגיל. הארכה.

העיקר ששיבק רגוע

nyr1994

New member
זהו

אני את חבורת הזבל הזאת לא רואה יותר
אם אני מאמן אני מעיף את כספי ואליהו לכל הרוחות

afc2

New member
אחד ההפסדים המשפילים בהיסטוריה של הנבחרת

ולא משנה אם זה ידידות, הכנה, אימון או מוקדמות אליפות אירופה.

אליפות אירופה זה לא.

עומרי כספי - יוסטון, יו הב אפרובלם. שחקן אפס, זבל, כלום ושום דבר, הקשר בינו לבין כדורסל מאז 2010 סכום לנאדה, גורנישט. יד טובה מהשלוש - חוץ מזה גרוע בהכל: קו עונשין, חצי מרחק, מסירה.

ליאור אליהו - לא שחקן כדורסל, בטח שלא אחד ראוי שילבש את חולצת הכחול לבן במשחק רשמי, שישתל כעץ ויניב גויבות. אולי אחוזי הגדילה שלו יהיו יותר מזריקת ההרבול המזלזלת הזאת.

אוחיון והלפרין - פחדנים שלא הייתי מביא אותם לקבוצה שלי.

אפיק ניסים - ע"ע השניים האחרונים רק הפוך, גרוע מהם אך גאה ללבוש את מדי הנבחרת.

afc2

New member
שימו לב לנתונים: 1 מ-10 מהעונשין ברבע 1+הארכה

על זה נאמר לכו תפרשו לדוקים!

nyr1994

New member
גם שיבק לא נקי כמובן

בייחוד בכדור האחרון לפני ההארכה שלא נתן כדור לאפיק

בזיון שלא היה כדוגמתו

afc2

New member
ונשאלת השאלה

האם הזלזול של ליאור אליהו בזריקות עונשין יעבור בשתיקה. לצערי הרב המאמן האהבל הזה קונה את המסר מהתקשורת שזו הנבחרת של כספי את אליהו.

הייתי משחק מול אוקראינה מלכתחילה עם אוחיון, ניסים, הלפרין, כספי וטיוס. הם חמישיה נמוכה על פניו, אבל כזאת שתיצור לחץ, מלחמה, נחישות. כל אלו לא היו.

אם ניסים לא יקבל חמישיה במשחק הבא - הלוואי שגרשון יירד מהעמדת שידור ויצרח אליו כך שיקבל את הסטירה שאסד היה צריך לקבל מאובמה.

nyr1994

New member
לכל נבחרות הסל של ישראל בעבר היתה מחויבות

הנבחרת הזו מזכירה יותר את מקבילתה מהרגל והם הצליחו להפסיד לנבחרת קריקט אולי,רק אולי,אם גודס היה בצד השני של המתרס היינו מנצחים אבל רק אולי

בונה עכשיו מראים את הפרומו המגוחך שלהם בחליפות החלל
לא יודע אם לצחוק או לבכות

nyr1994

New member
מי יודע

אולי לאחר 65 שנות קיום יש חילופי משמרות סל למטה רגל למעלה

עליה למונדיאל לא תפתיע

afc2

New member
שתיהן חייבות לפנות את תקציבי העתק לטובת ג'ודו

לא יכול להיות שמשקיעים כל כך הרבה משאבים ומקבלים כל כך מעט.

אריה מלינאק אמר במחצית שהוא לא יכול יותר לסבול את הכדררת. אני לא יכול לסבול שהחבורה הזאת עלתה עם מדים של הנבחרת של המדינה שלי.

וזה עוד הדבר הפחות גרוע - היותר גרוע הוא שבריטניה הייתה עד היום לפי ערוץ הספורט החלשה בבית. מחר מול אוקראינה יהיה על השחיטה?

nyr1994

New member
כפי שאמרתי

ספר לי מה היה כי אני לא מתכוון לראותם מחר

afc2

New member
הוא מתכוון שהצליח לסיים לא אחרונית במוקדמות

בשנה הבאה יש הרי מוקדמות לאליפות ב-2015. לפחות שלא נסיים שמה אחרונים

סלים וארזה

New member
מנהל
מה שמעצבן זה שנבחרת ישראל קלעה רק 5 נקודות ב-5 דקות של ההארכה. כלומר שום דבר מסודר, אלא הכל היה אלתורים של שחקנים. המהלך היחיד בהארכה היה חדירה של הלפרין שפתאום זיהה את ניסים על קו השלוש, מה שנגמר בהחטאה, אבל זה מקובל. גם ניסים חדר והוריד כדור לאליהו שהחטיא את שתי זריקות העונשין, שזה כבר פחות מקובל. שאר ההארכה היתה פשוט בלאגן אחד גדול. אפילו הסל של ניסים לא הגיע מתרגיל מסודר.

המצב של הנבחרת הוא כמו של קבוצת NBA שמפגרת 0-3 בסדרת פלייאוף ומקווה שהכל עוד אפשרי. זה לא קורה.

למעלה