ישראל ביתנו

noamgk

New member
הרי לך תגובה עיניינית:

אתה סתום. זה דבר שניסיתי להסביר לך כבר הרבה זמן, אבל למה שתקשיב לשמאלני כמוני? ועד כמה שזכור לי, אולמרט הוא ימין קיצוני. אז למה אתה פתאום כל כך סולד ממנו?

רגע

יכול להיות שבאופן כללי הוא לא הכי ענייני שיש אבל איזה בעיה יש עם השרשור שהוא פתח? מה לא ענייני בה?

noamgk

New member
לא אמרתי שההודעה שלו לא עיניינית,

אבל את זה שליברמן מעדיף לגרש יהודים מחברון אני ניסיתי להסביר לו כבר הרבה פעמים והוא לא הקשיב לי (הוא העדיף להדגיש שהאיחוד הלאומי שמאלנים).

מה הקשר ליברמן ?!?!

הוא לא תומך ליברמן - דבר ראשון . דבר שני - תלמד להתבטא ולהודות שלא ידעת שליברמן בעד חלוקת ירושלים הרבה אנשים לא יודעים שהוא בעד חלוקת ירושלים - אתה לא היחיד .

iRoNBaLLz

New member
בטח שיודעים. מה לעזאזל יש לך לעשות

עם 200 אלף ערבים שיושבים שם? ההוא רוצה להתנתק מהם לגמרי. שלא יההי שום קשר איתם.

זסבה5

New member
מה זה "ערבים שיושבים"

זה חלק ממדינת ישראל מה הקשר שיש ערבים ?!

שרירי86

New member
דווקא הייתי

מעריך את התגובות שלך , אבל הפעם נוכחתי לראות שאתה לא מסוגל להתמודד עם האמת . מותר לך להגיד "טעיתי" , אני גם לא ידעתי את הדברים שכתבתי על ישראל ביתנו . אפילו רציתי שליברמן יהיה ראש הממשלה הבא .

iRoNBaLLz

New member
מה הסגיר אותי?

הפיקפוק "ההזוי" בעובדה שמרזל לא ממש יהיה ראש ממשלה?

iRoNBaLLz

New member
שיוביל ל..? שום מקום?

גם אם תחבר את סך הקולות לקליינר עם סך הקולות למרזל אתה לא מגיע למנדט אחד, אם אני לא טועה. ואת אחוז החסימה בטוח לא תעבור.

שרירי86

New member
טוב שאמרת

"אם אני לא טועה" כי אתה טועה , תעשה טובה לפני שאתה מגיב תבדוק את העובדות ואז תחזור . בכל מקרה , מרזל קיבל קצת יותר ממנדט ואחרי קליינר לא ממש עקבתי - אתה יכול לבדוק באתרים שעקבו אחרי הבחירות . תוסיף לכך שהאיחוד הזה יביא מלא בוחרים נוספים , כי הרבה חושבים מרזל לא יעבור ואז הם לא בוחרים בו .

iRoNBaLLz

New member
מרזל קיבל משהו כמו 22 אלף קולות

מנדט היה משהו כמו 40 אלף קולות. ביקשת עובדות, קיבלת עובדות. ועוד עובדה - מרזל לא בכנסת, קליינר לא בכנסת. אני לא אשתחצן ואומר שביחד הם לא יהיו, אבל מאוד סביר להניח שזה מה שיקרה.

iRoNBaLLz

New member
יכול להיות. אבל זה לא משנה הרבה

הוא וקליינר לא יכנסו. וגם אם כן, מה 2-3 ח"כים יעשו?

למעלה