ישראל ביתנו

שרירי86

New member
ישראל ביתנו ../images/Emo88.gif

כמו שאתם יודעים , אני תמיד הולך עם האמת , החלטתי להיכנס לאתר של ישראל ביתנו , החלטתי לראות מה זה כל הדיבורים על המפלגה שרוצה לרוץ לשלטון , שמעתי סיפורים של "רוב יהודי" וכל מיני סיסמאות כלליות שבשמיעה ראשונית באמת ניראה מעניין מאוד , טוב , מצע המפלגה , נדהמתי לגלות את התחמנות של ליברמן , "יישובים בעלי רוב יהודי הולכים ליהודים ויישובים בעלי רוב ערבי הולכים לערבים" עכשיו אני אגיד לכם מה זה אומר : 1. חלוקת ירושלים (כידוע לכם בירושלים יש שכונות עם רוב ערבי) 2. חלוקת יהודה ושומרון|סגדש| לפלסטינים (בהתאם "לרוב הערבי" כמובן). למעשה , ליברמן , מציע בדיוק מה שמציע אולמרט - התנתקות נוספת שתביא חורבן נוסף על עם-ישראל , חילקנו את גוש-קטיף וקיבלנו קאסמים על אשקלון , נחלק עוד שטחים - נקבל בעוד ערים את הקאסמים . ליברמן , פוליטיקה זה לא בשבילך .

dima269

New member
so sad

קודם כל הרשה לי לתקן אותך. לפי המצע של המפלגה החלוקה תהיה לפי אזורים, ולא לפי ערים. עיקר הכוונה היא שאזור שוועדי-ערה (המונה כ 200 אלף איש לטענתם) יוחלף בגושי התנחלויות דוגמת אריאל. ולעניין הראשי שלמענו התכנסו, בהתחשב בזה שזה בפורסם בהרחבה הזמנו, והגיע לכל מהדורות החדשות, בהחלט הגיע הזמן שתגלה את עיקר משנתו של האדון ליברמן. נ.ב אהבתי את השימוש בסימני הפיסוק. בהחלט, אהממ, יחודי.

Continuum

New member
לפעמים אני חושב

ששרירי מקבל יותר מדי קרדיט. שאולין (המקורי) וזסבה עושים עבודה מצויינת גם הם.

תראה..

להעיף מפה את הערבים בכוח יהיה יותר בעיה יותר קל פשוט לתת להם לשלוט בכל הכפרים שלהם ואנחנו נהיה מדינה מאה אחוז יהודית נטולת ערבים

שרירי86

New member
זה באמת רעיון טוב

אבל איפה אתה רואה שמישהו רוצה לגרש את הערבים בכוח..??

שרירי86

New member
עם כל הכבוד לו

זסבה5 הוא לא ברוך מרזל וזסבה5 הוא לא המצע של חזית . אז לך תיראה את המצע ותביא מה שביקשתי - אם יש .

iRoNBaLLz

New member
כשאתה הולך בגישה של

"מי שלא חושב כמוני הוא שמאלני דפוק" ואני נכלל בהגדרה הזאת, למה באמת יש לך לצפות ממני?

למעלה