ישראל בחרדה

stavanit

Well-known member
זה לא סתם ציור רובה
זו חולצה שרצה בכל הרשות שמסמלת את המאבק וגם ערביי ישראל רוכשים
אולי גם ניצן הורביץ
ברור שיש מסר של מאבק בחולצה,,זה לא ציור של כלנית פורחת..זה ציור של הרג

פנינה10כחולה

Well-known member
נשמע הגיוני להפריע לבחור ערבי בגלל החולצה שלבש?

אז איך אתם החלטתם להתלבש היום? כי בחור ממוצא ערבי שיצא לאכול במרכז המסחרי בשדרות מצא את עצמו בתחנת המשטרה בגלל ציור על החולצה שלו 😲
פרטים בכתבה הבאה: https://bit.ly/3P0u9vA
ארנולד נטייב - כתב רדיו דרום
Israel Police - משטרת ישראל
צילום: אריאל עידן
אמא יקרה, ישראל אחראית

משתפרת1

Well-known member
נשמע הגיוני להפריע לבחור ערבי בגלל החולצה שלבש?

אז איך אתם החלטתם להתלבש היום? כי בחור ממוצא ערבי שיצא לאכול במרכז המסחרי בשדרות מצא את עצמו בתחנת המשטרה בגלל ציור על החולצה שלו 😲
פרטים בכתבה הבאה: https://bit.ly/3P0u9vA
ארנולד נטייב - כתב רדיו דרום
Israel Police - משטרת ישראל
צילום: אריאל עידן
א. הבחור ערבי או מזרחי, לא ברור מהכתבה.
ב. אין לי מושג על מה חיפשו אותו השוטרים. בכל הפסקול הזה לא הצלחתי לשמוע שהבעיה היא הנשק שמצוייר על חולצתו. הוא יכול היה להיות מבוקש על כל דבר (למשל- אם הרכב שלו חונה על המדרכה ליד הקפה).
ג. לא ראיתי איש בחרדה. השוטרים רגועים, הבחור גם הוא לא נלחץ. קם בנחת והתלווה לשוטרים.

קצה11

Well-known member
א. הבחור ערבי או מזרחי, לא ברור מהכתבה.
ב. אין לי מושג על מה חיפשו אותו השוטרים. בכל הפסקול הזה לא הצלחתי לשמוע שהבעיה היא הנשק שמצוייר על חולצתו. הוא יכול היה להיות מבוקש על כל דבר (למשל- אם הרכב שלו חונה על המדרכה ליד הקפה).
ג. לא ראיתי איש בחרדה. השוטרים רגועים, הבחור גם הוא לא נלחץ. קם בנחת והתלווה לשוטרים.
ברור
אצלכם בשמאל לא מבדילים בין ערבי למזרחי

Harrington

Well-known member
מנהל
בכל הפסקול הזה לא הצלחתי לשמוע שהבעיה היא הנשק שמצוייר על חולצתו.
זה לא סתם נשק, אלא סמל ספציפי שכבר דובר עליו בעבר, שמסמל מבחינת הלובשים אותו הזדהות עם הטרור והאלימות נגד ישראל/ים. כמוך אני לא יודע לומר בוודאות שזאת הסיבה לעיכובו ע"י השוטרים, אבל כך לפחות עולה מהדיווח.
כמובן שאת צודקת שאין כאן שום חרדה מיוחדת לא מצד מדינת ישראל, לא מצב הציבור הישראלי, ולא מצד השוטרים המעורבים בעיכוב.

למעלה