ישראל אחת אלף פלגים.

gilili1

New member
ישראל אחת אלף פלגים.

מה שעולה חייב לרדת,אבל למה עלי מה נגמרו כבר השמים?! הלכתי לנמלה חיפשתי פתרון היא אמרה לי -"מותק אתה לא האחרון" תמיד אתם באים כשכבר מאוחר לו היה לכם שכל לראות היום את המחר... למה? שאל החייל ונהרג "למה לא" ענה הקצין המזורגג מלחמה ושלום הם סיוט וחלום עוד יבוא היום הנורא והאיום וכל תלמיד בית ספר ילבש פנים של חייל והוריו יבכו את מר גורלם האכזר, כי לכל התחלה יש סוף שכזה ואתה לא יודע מה יצא איש איש באמונתו ימות,אבל למה לא בנחת למה הפיצוץץץץץץ? האדמה הטובה רעה לאדם הגדר הטובה צמאה לדם אם שולחת בניה על הארץ לשמור חצבים פורחים וציפורים אין ספור, לא עובר כאן רגע בלי חדשות כל שעה מישהו דופק שעון אחרון והקריין קורא ומה קורא?! עוד אחד יורה ואפ'חד לא רואה זאת לא יונת שלום זה נץ מהגהנום כולם דוחפים ובוכים שנגמר להם המקום, זה רק עלה של זין וחרא של חרדה דופקים אותך בתחת ומצפים לתודה על כן רק שירו שיר לשלום,אל תגידו יום יבוא הספידו את היום כי ימין ושמאל נכנסו ונעלו את הארון הם לא יצאו משם,זה לא באופנה היום עדיף למשוך בשתי קצוות החבל,עד שמשהו יקרע ומישהו יהיה באבל נקווה שהפעם זה לא תורי אני וגם לא אתה אם אתה איתי לצידי...

יאאא

כאילו אנחנו חושבות (בת?) אותו דבר... אם הייתי מנסה לשבת לכתוב הייתי כותבת את אותם המילים שלך... נחמד לחזור שניה למציאות ולחשוב על הכל...אבל... בהצלחה

אנשייי היקרים....

תקראו את זה....
סבבה?סבבה. (כי פשוט אפחד לא הגיב... לא מתאים לכם...
חחחח)

למעלה