ישראלית לא גאה ואמריקאית בנשמה!

FriendlyFriend

New member
זה ההתייחסות

לא המילים. וחוץ מזה- מי שאומרת "oh my gosh!" לפחות פעם בשעה- אז היא L.

I Miss Israel

New member
../images/Emo104.gifישראל זה הההה-מקום!!!

אורלי היי קוראים לי בר אני גרה עכשיו בחו"ל ואני מתה לחזור לארץ...מה עם חברות שלך??את לא רוצה להשאר איתן??אני גם נורא רציתי לעבור מצד אחד בגלל כל המצב הביטחוני והכל...אבל עכשיו אני ממש מתגעגעת לארץ!!! אני מתה לחזור לארץ!!!!!!!!!
אם יש לך בארץ חברות טובות אחרי שתעברי לחו"ל את תרצי לחזור תאמיני לי!!! אני יודעת...!!!

orly 15

New member
בטח שאני אתגעגע לחברות!

אבל תראי, זה לא בעיה לשמור על קשר ורק שתדעי המון חברות מאוד מאוד טובות שלי (וגם ידידים וידידות) עברו לעיר אחרת או לארץ אחרת ואני מנסה לשמור על קשר עם מי שאני יכולה. חברות זאת לא סיבה מספיק טובה לא לעבור. חברות אפשר למצוא גם במקום אחר. חברות חדשות תמיד קשה למצוא, גם במקום זר וגם במקום מוכר. המצב הבטחוני זאת כן סיבה מספיק טובה לעבור, את בעצמך ציינת אותה.

באמת די כבר..!!

כבר אין לי כוח לזה.. המצב הביטחוני לא משמש כסיבה לעבור , והדברים הם לא כל כך פשוטים כמו שנדמה לך. ובאמת שכבר אפשר לסגור את הדיון הזה..

orly 15

New member
אני לא אפתח דיון על המצב הבטחוני

רק אגיד שהמצב לא ישתנה בקרוב אלא רק יחמיר.

I Miss Israel

New member
באמת דיי!

את כנראה לא הבנת!!! או קיי אני לא התכוונתי לזה שאני רציתי לעבור בגלל זה אני רק התכוונתי שזה בעיקרון שימח אותי כי חשבתי על זה שכבר לא נצתרך לפחד לצאת לרחוב או קיי?? וגם...התכוונתי שרציתי אבל עכשיו אני ממש מצטערת שחשבתי ככה כי זה ממש לא ככה או קיי קפיש?????

למעלה