ישראלית ב- American Idol ?!?!

tali az

New member
ישראלית ב- American Idol ?!?!

בתוכנית מחר תתחרה בחורה מקליפורניה בשם הדס שלב... Has to be Israeli, right?! הכי מוזר שכשאמרו את שמות המתחרים למחר היא היתה היחידה שהוצגה בשם פרטי בלבד... Hmmmmmm

ליילה

New member
ואווו, איזה גאווה...

ואם אנחנו בתוכניות טלויזיה כאלו, ועוד בייצוג ישראלי במיני אירוויזיון הזה... יניב
, לאן נעלמת.. הצפיה בתוכניות האלו בלי הביקורות שלך לא שווה כלום, אתה חייב לחזור אחרת הטלויזיה לעולם לא תהיה אותו הדבר בשבילי..

ליילה, תתכונני!

שרשור הוידויים גורם לי לחשוב שדווקא הפורום שלנו בדרך לככב בג'רי ספרינגר שואו. אני כבר רואה את greeneyes3 (ידוע גם בכינוי: השמוליק עם השמוליק
) יושב על הבמה ליד המאהבת הכושית השמנה כשאשתו החתיכה בחדר מאחורה והקהל רוקע ברגליים: "ג'רי, ג'רי, ג'רי..."

tali az

New member
פרופסור מקס!

למה אתה תמיד משנה נושא בהודעות של אנשים בפורום? אאאאאאוף

greeneyes3

New member
כי הוא רק פרופסור במדורים "שלו",ולא

פרופסור במדורים או נושאים של "אחרים"...

roy269

New member
How long

You consider as Israeli She came to US while she was 1 year old, now she’s 21 There is no “Pardon time”?​

Guy K

New member
ואם אני במשך עשרים השנים האחרונות

לא עשיתי שום דבר שקשור לדת שלי, אז אני לא יהודי? נראה לי שישראלי בחו"ל זה גם מישהו שנולד בחו"ל להורים ישראלים. זה חק מתרבות שלו, של ההורים שלו, של השורשים שלו.

מחלה כרונית חשוכת מרפא

להיות ישראלי זה כמו אלצהיימר: אין לה מרפא, זה מחריף עם הזמן, כולם מסביבך סובלים, ומשורה ישחרר רק המוות.

Le Parisien

New member
יש היום מחקר מאד מבטיח

הבודק שימוש ב- STEM CELLS כדי לפתור מחלות כמו אלצהיימר. אם בוש לא ימשיך להפריע כהרגלו, אולי נוכל לנצל מחקר זה לפתרון הישראליות.

לי זה נראה כמו אחת מנבואות הזעם

של אחד הנביאים משהו בסגנון "פוקד עוון אבות על בנים" או "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהינה" מה היא "אשמה" שההורים שלה ישראלים ותחשבו על זה איך העולים "החדשים" בארץ נעלבים כשקוראים להם מרוקאים, כשהעלייה משם נגמרה כבר בשנות החמישים

למעלה