ישראלים חוזרים

ישראלים חוזרים

שלום לכולם,האם יש פורום לישראלים חוזרים? מאחר וכולם רק רוצים לעזוב את הארץ ודיי מדכא לשמוע איך כולם מיואשים וסובלים. אשמח גם לשמוע קצת דברים נחמדים. בקיץ גם אנחנו שם. תודה

Gefen

New member
יש גם כאלה שרוצים לחזור

קולם לא ממש נשמע פה, ואם נשמע זה בקול ענות חלושה (אחרת יהיו פה רבים שישר ירצו לאשפז אותם) אז הנה דבר נחמד: תהני כל עוד את בארץ מסתבר שיש גם כאלה שרק אחרי תקופה ארוכה בחו"ל לומדים להעריך גם את הדברים הטובים בארץ ומפסיקים לקטר כל הזמן כמה רע שם .. גפן אוהבת את הארץ

Gefen

New member
אופסס את באטלנטה או בארץ...?

אההה את בדרך לארץ נפל האסימוןן והרעיון לפורום חוזרים נשמע לי רעיון מצוין, באמת יש למשפחות חוזרות הרבה התמודדויות לא פשוטות בהתחלה, אז למה שלא תפתחי באמת פורום כזה בשובך לארץ...? אני בטוח אכנס אליו עם שובי לארץ

עדיין כאן

תודה על הרעיון. ובנתיים אני כאן וגם מוכנה לעזור למי שיש שאלות בנושא תאמינו לי אני כבר מומחית.

ליילה

New member
כמו שגפן כתבה, יש פה הרבה

ישראלים שגם רואים את הדברים הטובים בארץ, ובעיקר רואים את העתיד שלהם עם הילדים שלהם בארץ ולא בחו"ל. יש הרבה אנשים שחושבים ש"אין לי ארץ אחרת", וגם לא חושבים שכל כך נורא שם, ואני בינהם. אני חושבת שיש לנו ארץ עם המון בעיות, אבל גם עם המון יתרונות שהגדול שבהם הוא שהיא שלנו, וגם אני רואה את העתיד שלי שם ולא כאן. העניין הוא שבזמן האחרון קולם של אלו קצת נחלש, אבל הם עדיין פה... באותה הזדמנות ברוכה הבאה לפורום שלנו, ואולי תספרי לנו קצת עלייך..

מידע כללי

שלום לכולם. אני יודעת שזה מאוד מוזר שיש גם אנשים שחוזרים. אז ככה הגענו לכאן לפני כמעט 9 שנים כזוג צעיר ותינוקת בת חודשיים. היום אנו משפחה מורחבת עם עוד 2 ילידות ארה"ב. בסה"כ אני מאוד אוהבת את המקום,החברים...אבל אפה שהו היתי רוצה שהבנות יגדלו בארץ ויכירו את המישפחה יותר טוב.והעיקר לדבר עיברית באופן חופשי להקשיב לשירים ברדיו. אין לי מושג מה יהיה רק מקווה שיהיה בסדר.

roy269

New member
לא כולם מיואשים וסובלים

בכל אופן לא זה מה שעולה משיחות הטלפון היומיות שאני עורך עם בניי הנמצאים בארץ. שניהם מאד מרוצים (למרות שהצביעו מרץ) לומדים באוניברסיטה (למרות שהייתה להם אפשרות ללמוד כאן) עושים מילואים ביחידות קרביות (למרות שקוראים להם פרייארים) נהנים מחברים וחברויות, מהמשפחה הקרובה והרחוקה והיכולת להסתלבט בסגנון הכי ישראלי שאפשר. והכי הכי הם נהנים מזה שנתאחד איתם בקיץ הקרוב.

sashkashurik

New member
../images/Emo12.gifשמישהו יסביר לי משהו:

הסתובבתי בהרבה פורומים בימים האחרונים וראיתי הרבה אנשים שבחרו מרצ או עבודה. אז איך בסוף נבחר הליכוד? מה, כל אלה שהצביעו ליכוד, הלכו לחגוג? או אין להם אינטרנט? מתביישים להודות???

roy269

New member
והתשובה אולי כאן

קצת סטטיסטיקה מהשאלון של מקסימה - בסעיף מפלגה / מועמד פוליטי אמנם לא מינה צמח - אבל גם לה לא כל כך הצליח הפעם היו 21 שאלונים 8 - לא משנה או שלא איכפת להם 6 - מרץ / עבודה 2 - שינוי 2 - ימין (גנדי / העם עם הגולן) 2 - אוטופיה (מפלגה שלא קיימת) או אולי התכוונו לעלה ירוק 1 - לא שינוי לא ליברמן. לא אמר מה כן ומכאן ברורה המפלה של גוש השמאל רוב מצביעי השמאל נמצאים בחו"ל ואלה שלא איכפת להם או לא משנה להם - מסביר את אחוז ההצבעה הנמוך בארץ, תזהרו מחשין - הוא יקנוס אותכם.

NAHAL

New member
עוד פעם פוליטיקה שמאלנים נימאסתם

כל מי שאני מכיר, וזה הרבה, היו בוחרים ליכוד המושחתים, וימינה. אז אני לא יודע, על מה אתה מדבר. אבל שיבוסם לך, אם זה מה שאתה חושב. נ.ב. גם מרץ חשבה, שהיא מקבלת מנדט מהחיליים.... הבעיה היא, לא שמאל או ימיו. הבעיה היא בסיסטם הדפוק, אי אפשר להעמיד או להחזיק מישהו על מעשיו, ועל ההצבעות שהוא ישתתף בהם. זה בתירגום מאנגלית, מקווה שהבנת. עד אז, המדינה תמשיך אל הלא נודע. ואני כמובן שלא יבחר לא פה ולא בארצ.

yaelka

New member
נשמע לי כיף!

אני עובדת בארה"ב רק כמה חודשים, וכבר מאוד מתגעגעת לארצנו הקטנטונת...

NAHAL

New member
חבר טוב שלי חזר אתמול לארץ להיתגייס

אחרי המון התלבטויות אז כל הכבוד לבני

הצעדן

New member
רעיון מצוין ../images/Emo70.gif

יש פרטים רבים שצריך ללמד לפני שחוזרים: זכויות, חובות, מכס, משלוח, ...

iditbs

New member
מה, זאת באמת מי שאני חושבת שאת?

אז אם את כבר כאן, למה שלא תחלקי לכולם פה את המתכון לפיתות המפילות שלך, לפני שאת חוזרת?

למעלה